• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Black Myth: WuKong

Slabo se izgleda nesto klikce po ignu ovih dana, kad kopaju po ličnim komentarima devova na weibo iz 2015te da sastave neku kontraverzu za članak. Ovo je vise kotaku nivo, ign je ipak #uticaj publikacija

• Like
Reactions: Ace
"Rebekah Valentine has been a reporter with IGN since 2021, where she focuses on investigative reporting and stories about how the games we all love get made."

Ovaj clanak se bas lepo uklapa u biografiju. Vidim da je osvajala i neke nagrade.
Meni je drago sto je IGN resio malo da se uozbilji.

Samo sto joj se rad ne uklapa u biografiju 😄 evo bas sam klikni na ime da vidim sta piše, i otprilike je sve samo ne investigative

Ono, i sam članak je nista drugo nego wrapper za propagandu, prva trecina je kao i ajd nesto o igri, mada sve što su mogli da iskopaju su ti komentari i da logo liči na spermica😄 i onda kreće cista politička prica o borbi zapadnog feminizma protiv kineske autokratije, koja ne da nema nikakve veze sa igrom, nego nisam nibsiguran da je ista osoba pisala. Ako tebi ne smeta da sherujes to, ne moraš nas da trujes

Last edited:
Koliko sam shvatio igra se sastoji od niza misija u kojima nakon oko 5 minuta linearnog levela dođeš do (mini)boss borbe i to je to. Barem je tako u ovom dijelu igre kojega su developeri demonstrirali medijima. Značajno mi je splasnuo interes za igru nakon što sam to čuo i ako je stvarno cijela igra takva.

To je jedino kako mislim da bi igra sa ovakvom grafikom uopšte mogla da bude napravljena za ovo relativno kratko vreme i da funkcioniše. Meni je to ok, mnoge japanske akcione igre imaju takvu strukturu.

Izgleda sve bolje, ta raznovrsnost, produkcija i grafika, kazuju da ce igra biti hit, samo da vidimo koliki...

i da stavim safetyswitch, mislim da nece failovati...

Jedina igra pored GTA6 koja me je zaintrigirala od ovogodišnjih trailer reveal-ova 🐵💪

Inače Sun Wukong mi je bio main u Smite iako nije bio meta, pa ja mislim ikada 😂, ali je bio super fun uvek.

Last edited:

Ne znam dal je pao downgrade, ali ne deluje mi ovde toliko unikantno i zanimljivo kao u ranijim trailerima, vec slicno postojecim naslovima, sto je velika greska...

Back
Top Bottom