• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Black Myth: WuKong

To ti je jedna opcija. Druga je da uzmes steam nalog za 30$.
Mozda bi mogao i neki share da padne.
Sumnjam da cu ovo pozeleti da odigram vise od jednom.

Kako igra ide i gazi, pravi primer da ogromno Kinesko trziste itekako moze samo da slama rekorde. Skoro 90% opisa igre je iz Kine.
JUAhkoP.png

Ni manje ni vise nego #3 all time concurrent rekord na Steamu [a peak jos nije dostignut, i dalje raste broj igraca]!
v486p0m.png

Videcemo da li ce ovaj singleplayer push iz Azije [van Japana] uhvatiti maha, da se najzad resimo samo MMO/mobile orijentisanih igara. Koreanci su ostvarili veliki uspeh sa Lies of P/Stellar Blade i najavljuju jos, za par godina mozda i Kina dobije vise AAA singleplayer projekata. Sony je ulagao bas puno u China Hero, Wukong je bio deo toga.

Spominjali su neki opisi da je igra laksa od Elden Ring-a [ali bilo je i spominjanja da je TEZA]. :D Sve zavisi ko je igrao igru izgleda.

Mozda bi mogao i neki share da padne.

Vredno je napomenuti da je Steam dodao novi Family Share servis, 6 osoba sada moze da deli ne svoje library-e, vec individualne licence. Ako se igre kupuju sve na jedan temp nalog, 5 osoba moze sa tog naloga da upali 5 razlicitih igara odjednom.

Ako sam dobro informisan, dozvoljeno je biti samo u jednoj familiy grupi, do 6 clanova.

Ja sam vec u jednoj family grupi, tako da count me out.

Ako sam dobro informisan, dozvoljeno je biti samo u jednoj familiy grupi, do 6 clanova.

Ok, ostaje nas 12, taman za dve family grupe. 😄 Ajde barem jednu da napravimo, nek' se javi ko je zainteresovan za share.

Ako i nema, može nas 6 (toliko nas sigurno ima :LOL:) da da po $10 i da kupimo igru. Evo npr. ti, ja, @Maxa , @Snake1989 , @Bojan , @Revan , @DieH@rd , @jovcov , @Undenis , @Ultimate God Gohan , @SteamWolf , @Omega i naravno @2CR4ZY . Oho, ima nas 13! :sneaky:

Prezahtevna je ovo igra za moj komp + nemam vremena za igre vec mesecima. :)

Nisam pricao za family.

Nego se klasicno ulogujes na nalog, pokrenes igru da dobijes "token" za svoju masinu, pa odmah izadjes iz nje, stavis Steam u offline mod, izadjes iz Steama, pa kasnije automatski ulazis na taj offline nalog (zapamceni podaci za logovanje). Takvu aktivaciju (tj. "tokene") je moguce odraditi na 5-10 masina u okviru 24h, i tako u krug.
Naravno, ko se nakon svega toga uloguje na svoj Steam nalog i/ili apdejtuje drajvere, morace ponovo da ponavlja proceduru (i eventualno ceka nova 24h).

Last edited:
za family moraš biti bar jedanput na istoj mreži gde je i nalog "nosioca", tako da ništa od toga ;)

što se tiče ove druge varijante, am out, ako ću igrati, igram isključivo sa svog steam naloga.

Deluje mnogo komplikovano...
Plus sam cheap whore, puno mi je i 5 dolara, kamoli 10...
I treći razlog očekujem da će biti razbijena najkasnije za par meseci.
Count me out...

Kad je meni bilo puno i 1 dolar da platim za HL2, šta da pričamo... Mada sad se ispostavilo da mi ipak treba, tako da se kajem.

Back
Top Bottom