• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Black Myth: WuKong

God of War Ragnarok se za 10 nedelja prodao u 11 miliona [5.1 milion u prvoj nedelji], to je mislim PlayStation 1st party rekorder za najbrzu launch prodaju.

Ovo je na nivou Tears of the Kingdom premijere...

Ima izvestaja da je prodaja PS5 konzola duplirana u Kini od izlaska Wukonga, ali to ne znaci puno jer se tamo konzole i dalje slabo prodaju.
Tamo beše smeju da se prodaju konzole uopšte?

PlayStation je krenuo sa prodajom u Kini tek na sredini PS4 generacije, a Nintendo je pustio Switch tek 2019. godine. Jako sporo ide jer tamo narod uopste nije navikao na kucne konzole, PC i mobile vladaju sto se gaming tice.

Ali ono sada PS5 kosta taman dovoljno nisko da je pristupacniji od [novog] midrange PC-a, pa je Wukong povukao malo kupaca i na konzoli izgleda.

Zanimljivo koliki hype ima Wukong i koliko se prodaje, a onda mu pogledas ocene na MC-u - https://www.metacritic.com/game/black-myth-wukong/

8.1 critic, i 8.2 od usera i nije bas nesto da ti spadnu gace... a toliki je hype ko da je igra godine... verujem kad isprave bagove da ce ocena biti oko 8.5, ali i dalje daleko od teskasa...

Pored toga sto izgleda dobro ovo na screenovima je max/cinematic podesavanje, sama igra je dobra, combat je super fluidan same animacije su odradjene odlicno, neki mix God of War-a (starog) i DMC-a otprilike.
A sto savetuju da se ne koriste cinematic podesavanja?

A sto savetuju da se ne koriste cinematic podesavanja?
Pojma nemam nisam pogledao nijedan video. Stigao sam sa letovanja pre par sati, vidim da igra sljaka dobro sve na max dlss na quality ima oko 80+ fpsa. Bacicu pogled kasnije da vidim o cemu se radi.

Pojma nemam nisam pogledao nijedan video. Stigao sam sa letovanja pre par sati, vidim da igra sljaka dobro sve na max dlss na quality ima oko 80+ fpsa. Bacicu pogled kasnije da vidim o cemu se radi.
Dal ovi iz Digital Foundry su govorili nesto o tome...ne znam tacno
Ma bitno da sljaka pun gas...navodno id act 2 je zahtevnije ali mislim da da neces ni osetiti...4090 je to ipak :)

Cinematic podesavanja su najzahtevnija.

Osim ako nemas 4090 ko @Undenis morace malo da se sara u podesavanjima.

Trebalo mi je oko 50 sati za prelazak igre uz (skoro) sve dodatne sadrzaje. Promasio sam tacno jednog bossa (3-4 je missable), sto me je u prvi mah iznerviralo, ali na kraju mi je bilo drago sto sam sve ostalo uspeo da vidim, ukljucujuci i pravi kraj.
Igra u rangu Lies of P, bice mi na listi najboljih igara ove godine. Za prvi pokusaj vise nego dobro.

Back
Top Bottom