• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

View attachment 11200
Ako neko vija CRT sa component ulazom.
Ovo je ultra slim CRT. Generalno su za izbegavati, zbog tog “slim dizajna” napravljeno je malo vise kompromisa kasa je u pitanju kvalitet slike i kvalitet generalno. Takodje, posto ima component ulaz, vrlo verovatno je da ima scaler, pa nije dobar za starije retro konzole.

A u kurac....

Ovo će otići preko 10k, a nema kontroler. U pakovanju su bila dva kontrolera. Vidim na ebayu ima za 110 funti sa dva kontrolera i kutijom.

@Wahad
Da je u nekom izuzetnom stanju pa i da vredi tog novca, ovakav ne baš.

Jbg videćeš ovu konzolu na KP za nekih 15-16k ako ne i više za 4 dana.

Meni je Halo Reach omiljeni Halo, baš bih voleo da nekada imam ovu konzolu, stvarno je prelepa

Jbg videćeš ovu konzolu na KP za nekih 15-16k ako ne i više za 4 dana.

Meni je Halo Reach omiljeni Halo, baš bih voleo da nekada imam ovu konzolu, stvarno je prelepa
Znam, vidim da david.konzole vodi na licitaciji. 😄

Meni je najlepša X360 LE konzola Halo 3 izdanje (btw, imam ih dve :sneaky:), a i generalno mi je fat model 360-ice lepši od Slim-a.

Znam, vidim da david.konzole vodi na licitaciji. 😄

Meni je najlepša X360 LE konzola Halo 3 izdanje (btw, imam ih dve :sneaky:), a generalno mi je fat model konzole lepši od Slim modela.

Šta će ti dve :((( neko nema ni jednu... samo kažem...

Šta će ti dve :((( neko nema ni jednu... samo kažem...
Jednu sam svojevremeneo nabavio (želeo sam da imam tu verziju iz razloga koji sam već naveo) u mint stanju, ali sa RRoD-om (jer - Falcon :rolleyes:) i u njeno kućište sam prepakovao (RGH) Jasper iz belog kućišta. Ovu drugu sam kasnije video na KP i kupio je po povoljnoj ceni, ali faceplate ima nekih nedostataka, a naravno i ona je sa RRoD-om.

Pročitao sam na Redditu ili na nekom xbox forumu da postoje sajtovi koje prodaju replacement kućišta, i ta limited i za classic i 360. Fora to su kućišta iz fabrika koje je xbox koristio za svoje konzole ili tako nešto.

Znam da je ono japansko, totalno belo za classic fazon $2500 :D

Ako naletiš na neki RROD-ovan Halo 3 ili Reach, javi

Haha lik je ladno skratio aukciju za par dana i prodao je onom za 7

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zar uopšte može da se skrati trajanje aukcije? I jeste kraj aukcije bio danas, imao sam je u bookmarkovima.

Je l' ovo endgame što se tiče učitavanja igara kada je GC u pitanju?
Ja sam gledao Macho Nacho-a kako ugradjuje ovo skoro.
Sad, da li je endgame, to ne znam iskreno. Ne pratim GC modding.

Ostavljam nekom drugom da kaze. :)

Back
Top Bottom