Omega
PS5 je đubre
Imaš M.2 nvme adapter za GC, to je top, mada ništa ne fali ni microSD varijanti.Je l' ovo endgame što se tiče učitavanja igara kada je GC u pitanju?
Imaš M.2 nvme adapter za GC, to je top, mada ništa ne fali ni microSD varijanti.Je l' ovo endgame što se tiče učitavanja igara kada je GC u pitanju?
Ja mogu da kažem da apsolutno nikakvih problema nisam imao u korišćenju GameCubea od kako je upgradeovan od strane Corvusa. Čak sam mu i neke emulatore natrpao, i generalno i to radi skroz ok. Uzmite u obzir da sam se igrao ukupno možda dva sata, ne postizavam. Ali ako vas interesuje nešto specifičnije, mogu da se potrudim da proverimMislim da jeste. Pre par meseci sam @straheenya ugradio Picoboot i funkcioniše besprekorno. Možda on može da kaže nešto više na tu temu.![]()
Je l' ovo endgame što se tiče učitavanja igara kada je GC u pitanju?
https://www.tehnomanija.rs/konzole-i-gaming/igre-za-playstation/sony-igra-za-ps4-horizon-zero-dawn-000000000001117689
![]()
ZS 13 ZAGOR
Potražite ZS 13 ZAGOR na Limundu i prođite povoljnije kupovinom na aukciji ili pomoću opcije 'Ponudi manje' za predmete koji nisu postavljeni kao aukcijski tip prodaje.limundo.com
Cek, jel ovo neka salaUvek mi je zabavno kad vidim Nasilje u darkvudu na licitaciji, a ovaj je sa ferijevim potpisom.
Proverom na iPon sajtu, ta MSI Gaming X Slim White ima samo 4070 i cena je 720€ (kad se odbije pdv), a taj model MSI-a (samo u crnoj boji), ali 4070 Ti je 955€. Najjeftinija 4070 Ti trenutno je 890€, a 4070 630€.![]()
KupujemProdajem
Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!novi.kupujemprodajem.com
Povoljno, ako ne laze za cenu...