• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

Mislim da jeste. Pre par meseci sam @straheenya ugradio Picoboot i funkcioniše besprekorno. Možda on može da kaže nešto više na tu temu. :)
Ja mogu da kažem da apsolutno nikakvih problema nisam imao u korišćenju GameCubea od kako je upgradeovan od strane Corvusa. Čak sam mu i neke emulatore natrpao, i generalno i to radi skroz ok. Uzmite u obzir da sam se igrao ukupno možda dva sata, ne postizavam. Ali ako vas interesuje nešto specifičnije, mogu da se potrudim da proverim :)

Screenshot_2023-10-02-23-03-37-198_com.kupujemprodajem.android.jpg

Mislim da nikad nisam video Genesis 3 na našim oglasima.

https://www.kupujemprodajem.com/kon...s&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas

E jbg link i forum :D

Je l' ovo endgame što se tiče učitavanja igara kada je GC u pitanju?

Kazu da je mana ucitavanje video fajlova za intro i jos par stvari ali samo u po nekim igrama. NVME adapter ce biti resenje ako nije vec i izasao. Ja imam na dve konzole sd karticu, na jednom sp2sd a na drugom onaj port za memorijsku. Obe rade zadovoljavajuce. Swiss se redovno update-uje.

Najveće pitanje tu je da li je u pitanju 1350 ili 1351 (miš). 1350 vredi imati samo da bi ga imao jer je redak al kao miš ne vredi ničemu.

https://www.tehnomanija.rs/konzole-...a-za-ps4-horizon-zero-dawn-000000000001117689

Ne znam kako se krecu cene, nekome je ovo mozda zanimljivo, video dva primerka u radnji...

https://www.tehnomanija.rs/konzole-i-gaming/igre-za-playstation/sony-igra-za-ps4-horizon-zero-dawn-000000000001117689

Uvek mi je zabavno kad vidim Nasilje u darkvudu na licitaciji, a ovaj je sa ferijevim potpisom.

Vrlo je moguće da je čovek pokupio potpis 2008.
Autogram skroz liči

Edit:
Vidim da lik prodaje i ovaj, i on je dostigao finu cenu :D

Last edited:
75.000 i 168.500. Za toliko su na kraju prodati. Čisto za slučaj da se brišu listinzi nakon nekog vremena, neka ostane kao podsetnik.

Hmm... na ovo se ne moze odgovoriti kratko ali pokusacu kao kolekcionar stripova i neko ko prilicno prati nasu strip scenu.
Kao prvo treba znati da je to limundo/kupindo gde se ,,budze" cene pa ne lako moguce da je sve to malo naduvano.
Poznat je slucaj lms4 ili zs 13 koji su navodno prodati za oko 5k eura po primerku ali nikada nije dokazano da se to stvarno desilo.
Zatim treba uzeti u obzir koliko je Zagor popularan lik na prostoru bivse jugoslavije. Ubedljivo najpopularniji od svih strip junaka bez ikakve konkurencije.
Cak i kod mnogih mladih ljubitelja stripa.
Nostalgija kao i u svemu ovde igra ulogu,ljudi koji sada imaju 50+ godina imaju i novca pa onda zele da kupe nesto sto nisu mogli kao mladji.
Mnogi ovo zele da kupe da bi kasnije preprodali,vec 15ak godina se ceka da ti matori ljubitelji Zagora nestanu sa scene pa da ti stripovi pojeftine ali to se ne desava uopste. Cena im samo raste pa mnogi da ovo gledaju kao investiciju.

Back
Top Bottom