• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

YouTube/Video Thread

U pravu si, ono ranije je bio haos, danas je dosta toga zabranjeno, ali ne mislim da je dosadno.
Poenta kechera nikada nije bila odraditi nekakav ekstreman potez, vetj prichanje priche telima i akcijom u ringu. Neki od najboljih mecheva nemaju maltene ni jedan potez koji bi potencijalno mogao da napravi haos. Problem su indie kecheri koji tripuju da je najbitnije polomiti astal telom ili razbiti glavu nekome neonskim lampama - meni je to chesto smetje.

Drago mi je da je ta steroid era u proshlosti, jer je poprilichno muchno gledati neke mecheve, pogotovo sada kada se zna ko je shta polomio tokom nekog poteza i kome je koliko zuba ispalo u toku nekog mecha.

WWE ne pratim dugo, a i AEW sam maltene prestao, osim par mecheva koje overim. Trenutno gledam samo TJPW, comedy zhensku promociju iz Japana.

No, i dalje mislim da je daleko vetji potencijal za potres mozga u pravim sportovima, a pogotovo u "sportovima" gde je poenta samo shamaranje.

Upravu se za lomljenje stolova, skakanje sa kaveza i slične gluposti. Ja sam mislio na akorobatske poteze, padove i bacanja koji su dizajnirani da budu na samoj ivici opasnosti kako bi bili impresivniji ali to što si ti navio je beskonačno opasnije. Mada nekako to nije bilo u superherojskoj eri. Mislio sam da je to došlo sa mračnom erom koja je došla pre "attitude" ere.

Ja sam mislio na akorobatske poteze, padove i bacanja koji su dizajnirani da budu na samoj ivici opasnosti kako bi bili impresivniji
Aa, jasno, kapiram na shta mislish. Pocheo sam da gledam tik pre pochetka attitude ere, ono pre toga sam tek u kasnijim godinama gledao. Kada sam bio klinac, attitude era mi je bila neshto najbolje, jer bukvalno sam bio publika kojoj je to bilo namenjeno. Sada kada sam blago mudriji i gledam na kechanje iz vishe uglova s vishe poshtovanja ka sportistima i piscima, jasno mi je koliki je to tresh bio i da je dobro shto danas tako neshto ne bi proshlo (barem ne u mainstream promocijama, nadam se :D).

No, razlika je shto te poteze rade profesionalci koji su vezhbali kako da se ne povrede ili shto manje povrede. U mnogim sportovima postoji rizik, ali profesionalci ga svode na minimum. Dok kod shamaranja nema nachina da izbegnesh povredu mozga koja tje nastati kad-tad.

Obozavam ovakve klipove, kad stranci obilaze nasu zemlju i probaju nasa jela i slatkise.
Ovi to prilicno dobro rade, cak je i edit bolji od ocekivanog.

Back
Top Bottom