• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

YouTube/Video Thread

Ovo smo radili ~'98, kada nismo znali šta ćemo sa kompjuterima i sam windows nas oduševljavao

• Like
Reactions: Ace
https://www.facebook.com/reel/1440090036752417

https://www.facebook.com/reel/1312367802960053

pda, kada završe sa šamaranjem onda odmaraju mozak uz kečere koji su zabavni poput farbe koja se suši, ali šta zna oštećeni/povređeni mozak

pda, kada završe sa šamaranjem onda odmaraju mozak uz kečere koji su zabavni poput farbe koja se suši, ali šta zna oštećeni/povređeni mozak
Ko ti drma kavez? Oladi malko.

Jel se ovo odnosi samo na stare teflonske tiganje ili one koji se prodaju i dan danas?
Ja imam vec godinama dva teflonska tiganja, pa da znam sta mi je ciniti?

Stvarno ne znam za nova istraživanja ali stara koja su promovisali još u prošlom veku su pokazivala da je teflon potencijalno opasan samo ako je sloj oštećen i ako pređeš temperaturu od 230 stepeni celzijusa sa kombinacijom kiselog i masnog jer se u tom slučaju mogu formirati fosfati koji imaju potencijalno kancerogeno dejstvo.

I, ne, nisam gledao video.

Jedno je ochigledna zabava, drugo je konstantan potencijal za povredu mozga.

Gomila egzibicija koje izvode kečeri takođe imaju veliki potencijal da značajno povrede a potresi mozga su redovna pojava kod njih. Ne gledam ih i rečeno mi je da su danas mnogo zauzdaniji, samim tim i dosadniji, nego nekad stoga da su povrede mnogo ređe ali poptencijal za teške povrede je i dalje tu.

U vreme kada sam ja gledao ono malo što je procurelo ovde (superherojska era sa Hoganom, Andreom, Ultimate Warriorom, Macho Manom itd) kršenja i potresi mozga su bili samo cena posla koji ne usporava cirkus.

Gomila egzibicija koje izvode kečeri takođe imaju veliki potencijal da značajno povrede a potresi mozga su redovna pojava kod njih. Ne gledam ih i rečeno mi je da su danas mnogo zauzdaniji, samim tim i dosadniji, nego nekad stoga da su povrede mnogo ređe ali poptencijal za teške povrede je i dalje tu.

U vreme kada sam ja gledao ono malo što je procurelo ovde (superherojska era sa Hoganom, Andreom, Ultimate Warriorom, Macho Manom itd) kršenja i potresi mozga su bili samo cena posla koji ne usporava cirkus.

U pravu si, ono ranije je bio haos, danas je dosta toga zabranjeno, ali ne mislim da je dosadno.
Poenta kechera nikada nije bila odraditi nekakav ekstreman potez, vetj prichanje priche telima i akcijom u ringu. Neki od najboljih mecheva nemaju maltene ni jedan potez koji bi potencijalno mogao da napravi haos. Problem su indie kecheri koji tripuju da je najbitnije polomiti astal telom ili razbiti glavu nekome neonskim lampama - meni je to chesto smetje.

Drago mi je da je ta steroid era u proshlosti, jer je poprilichno muchno gledati neke mecheve, pogotovo sada kada se zna ko je shta polomio tokom nekog poteza i kome je koliko zuba ispalo u toku nekog mecha.

WWE ne pratim dugo, a i AEW sam maltene prestao, osim par mecheva koje overim. Trenutno gledam samo TJPW, comedy zhensku promociju iz Japana.

No, i dalje mislim da je daleko vetji potencijal za potres mozga u pravim sportovima, a pogotovo u "sportovima" gde je poenta samo shamaranje.

Jel se ovo odnosi samo na stare teflonske tiganje ili one koji se prodaju i dan danas?
Ja imam vec godinama dva teflonska tiganja, pa da znam sta mi je ciniti?
Izvini na kasnom odgovoru, na sve. Gotovo je imas to u sebi i nema nazad.

Back
Top Bottom