Ne znam za vetje djubre od tog "sporta" trenutno.
Kechanje je prestizhna nobles disciplina u poredjenju s tim shamaranjem.
Jedno je ochigledna zabava, drugo je konstantan potencijal za povredu mozga.bar se ne pretvaraju kao ovi drugi
Ko ti drma kavez? Oladi malko.pda, kada završe sa šamaranjem onda odmaraju mozak uz kečere koji su zabavni poput farbe koja se suši, ali šta zna oštećeni/povređeni mozak
Nema potrebe da mi se izvinjavash za to, niti je to poenta. Ne pravi se blesav, veoma dobro znash shta si napisao. Prekini momentalno!izvini, kečeri su vrhunac zabave
Jel se ovo odnosi samo na stare teflonske tiganje ili one koji se prodaju i dan danas?
Ja imam vec godinama dva teflonska tiganja, pa da znam sta mi je ciniti?
Jedno je ochigledna zabava, drugo je konstantan potencijal za povredu mozga.
Gomila egzibicija koje izvode kečeri takođe imaju veliki potencijal da značajno povrede a potresi mozga su redovna pojava kod njih. Ne gledam ih i rečeno mi je da su danas mnogo zauzdaniji, samim tim i dosadniji, nego nekad stoga da su povrede mnogo ređe ali poptencijal za teške povrede je i dalje tu.
U vreme kada sam ja gledao ono malo što je procurelo ovde (superherojska era sa Hoganom, Andreom, Ultimate Warriorom, Macho Manom itd) kršenja i potresi mozga su bili samo cena posla koji ne usporava cirkus.
Izvini na kasnom odgovoru, na sve. Gotovo je imas to u sebi i nema nazad.Jel se ovo odnosi samo na stare teflonske tiganje ili one koji se prodaju i dan danas?
Ja imam vec godinama dva teflonska tiganja, pa da znam sta mi je ciniti?