Očigledno ljudi baš ekstremno pate za validacijom da im neko "od autoriteta" kaže kako je nešto na šta se oni lože objektivno dobro kad im se svidi "na prvo slušanje".
Nema to veze sa onim zasto ih ja gledam, meni je zanimljivo da vidim njihovu reakciju kad po prvi put cuju neku bas dobru stvar, koju ja obozavam, recimo dosta njih ne zna za Rammstein, nemacki bend, pevaju na nemackom, a neko ko nije slusao metal , sigurno nije ni cuo za njih... i onda reaguje neki reper, ili neko ko slusa klasicnu muziku ili slusaju nesto sto nema veze sa metalom, meni je to gust... jer me podseti kako sam se ja osecao kad sam ih prvi put cuo... i to tebra ne moze da se fake-uje, kad vidis da je iskrena reakcija, dok naravno oni koji fake-uju, odmah se provale... to vec jeste sadrzaj za debile, ali ne pricamo o tome, to moze da kaze samo neko ko nije dovoljno istrazio reaction kanale, a ja sam ih bogami preorao i znam ih sve i poznatije i manje poznate...
Gust mi je bio i gledati kako reaguju na srpsku muziku, hranu, zemlju itd...
Sto se tice kanala, oni najveci tipa Charismatic Voice, jeste dobra riba i sve to, i kvalitetno radi, ali mnogo ga tebra tupi, previse prica i prekida u najgorim momentima, a takodje cesto i fejkuje reakcije, onako suptilno, uvek mora da je nesto wow, pomislis, ajde ljudi ne zajebavajte me, ne moze uvek sve da vam se svidi, a nikad da nemate zamerke...
Elem, kao sto rekoh, ima da se nadju reaction kanali, gde sve rade kako treba, mogu i da preporucim par, nije frka, samo pitajte.
Ja volim da gledam one kanale, gde ne pricaju previse i ne prekidaju video previse, vec najvise me samo fizicka reakcija zanima, a manje reci, mada ko zna da prica, bude i to zanimljivo.