• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

YouTube/Video Thread

On je oduvek takav, imaš sijaset intervjua sa njim tokom raznih decenija. Ima čak i klip gde ga sretnu na ulici Nju Jorka i pitaju ga za odeću koju nosi i čovek sa radošću udovolji snimatelju i pokaže sve. Dafoe je mega car i jedan od najboljih glumaca današnjice.

Mislio sam u odnosu na filmove i filmske uloge koje uglavnom ima, ovo je bas veliki kontrast, ali obzirom da je ovo prvi intervju koji sam gledao sa njim, verujem da je takav prirodno :)

Kulturocidno dejstvo tzara Putka i njegove kriminalne ergele.

A mi smo uslovljeni obezbeđivanjem obezbeđivanjem školovanja, medija, kulturnih programa itd na jezicima nacionalnih manjina...

Реалполитика не функционише на принципу правде, него на принципу реалне моћи која се врти око низа екстремно сложених фактора, првенствено економије, културних одлика и нарочито дубљих аспеката менталитета и колективне свијести, из кога предходни фактори проистичу. Постоји гомила нивоа дјеловања и све је повезано и мање или више условљено. То ови наши алтернативни дегенерици са ЈуТјуба и "родољуби" никако не могу да скапирају. Америци и Западу се може, Русији и Србији се не може.
Да би се могло, морали бисмо добро вишедеценијски да запнемо што са економијом, уређењем културе живљења, дипломатијом, што са колективном психотерапијом и елиминацијом лоших менталних особина, а ми то нисмо у стању зато што у колективној свијести имамо јаке пориве ка аутодеструкцији, крвопролићу, нецивилизованој грамзивости која не ствара нову вриједност, егоизирању, хаосу, бесмислу и анархији (у лошем контексту ово задње), што страни интереси одлично искориштавају, знајући тачно шта раде и са чим имају посла. Исто важи и за ретардиране Русе.

Да су "браћа" Руси знали шта раде, могли су да до сада обнове реформисани Совјетски Савез, створе најбољи стандард на свијету или буду близу тога да га остваре, имају социјалну државју бољу од скандинавског модела и да се у већини области позиционирају као суперсила број 1 али онда не бисмо имали тзара Путка и његову криминалну ергелу лопина, шпијуна и медиокритета.

Vojska kojoj je profit vazniji od vojne pobjede je time izgubila smisao.

Vojska kojoj je profit vazniji od vojne pobjede je time izgubila smisao.

Postoji koncept "održivog rata" već neko vreme. Ghost in the Shell Standalone complex 2045 čak ima to kao temu. Ideja je da je okosnica ekonomije vojna industrija i onda ti treba potrošnja vojnih dobara. Kao dodatak tome rat je odličan način za ujedinjavanje velikog dela stanovništva u podršci državnom aparatu.

Postoji koncept "održivog rata" već neko vreme. Ghost in the Shell Standalone complex 2045 čak ima to kao temu. Ideja je da je okosnica ekonomije vojna industrija i onda ti treba potrošnja vojnih dobara. Kao dodatak tome rat je odličan način za ujedinjavanje velikog dela stanovništva u podršci državnom aparatu.
Када већина америчке популације може да прогута причу да нема унивезалног здравственог осигурања јер би било прескупо, онда може и о апсурдним војним трошковима као економској локомотиви. Ту теорију најбоље подржавају призори из америчких гетоа и периферија.

nisam znao za ovo, ako nije fake...

Имам код куће неотворену теглу, проверићу.

Мада ако већ треба нож да би то извукао, онда с њим може и да се скине та заштитна фолија.

Мада ако већ треба нож да би то извукао, онда с њим може и да се скине та заштитна фолија.
Može i bez noža da se skine taj karton sa poklopca. Mislim da sam ga samo jednom skinuo iz ne znam ni ja kog razloga i tada nije bilo tog plastičnog nožića. Proveriću kod kuće da li ga sad ima, ali ne verujem. Mada realno i koji će mi…

Back
Top Bottom