Gledao sam skoro sve epizode Fool Us i vremenom sam skontao neke osnovne stvari, kako se neki trikovi izvode. Takođe, dosta pomaže i subreddit i youtube klipovi.
Ovde konkretno, nakon gledanja klipa na youtubu gde je "objašnjeno" kako radi sve poteze, sam tek shvatio koliko je ovaj lik dobar. Prosto neverovatno koliko je tečan u svemu... Što se tiče poslednjeg trika, u ovom klipu nije baš najjasnije da li Alison odabere bilo koju random kartu za 21. mesto, ili je to neka karta iz nekog ranijeg skupa koji je videla. I kako sam shvatio, ipak je to jedna od onih karata kada je on delio svima, i njoj je rekao da odabere jednu i da stavi u sredinu. E to sam nekako propustio kada sam prvi put gledao. Mislio sam da ona može da odabere apsolutno bilo koju kartu zamisli i da će biti na 21. mestu
Svakako, neverovatno je šta je ovaj čovek radi. U Fool Us su mi ovi kartaški trikovi najzanimljiviji, jer tu je prava "magija", veština, priča, misderection itd. Oni trikovi sa propratnom opremom su mi oduvek bili meh.