• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Poslednjih par dana mi odbija kupovinu preko Argentine, kaže da koristim drugi način plaćanja,
jel imao neko taj problem skoro i kako rešiti?

Pisao sam na Discord-u u vezi te greške, ne prolaze (mi) više ni Visa ni Mastercard kartice od četiri različite banke. Vjerovatno su stali kupovini u kraj. Turski store još radi, ali ko zna do kada...

Turska nije bas jeftina kao ARG cak su i GP podigli 2x za poslednjih godinu dana. Mozda nam i dozvole da ostanem u Turskoj barem mi iz zemalja treceg sveta.

Istina, žao mi je što nisam na vrijeme kupio još par zanimljivih igara ali šta je tu je. I dalje dosta povoljnije nego da kupujemo po cijenama za EU.

Ima i jeftinijih stvari u odnosu na Argentinu, poput novog Prince of Persia.

Sad čitam po netu, trenutno čak ni samim Argentincima ne prolazi kupovina, navodno neki problem sa bankama,
Turska je u boljoj situaciji (nekim radi a nekima ne)..

Inače na Argentini sve više i više igara dobija nivelaciju i cene na nivou ostalih zemalja, gledam sad RE4 Remake je oko 60e,
sva sreća pa sam ga u decembru kupio za oko 4-5e.

🔥

Ali kako su uspeli da u toliku cenu ne ubace menjanje palica ili makar neke kvalitetne krikzzovane kapice...

Sve ostalo top.

Poslednjih par dana mi odbija kupovinu preko Argentine, kaže da koristim drugi način plaćanja,
jel imao neko taj problem skoro i kako rešiti?
Meni je tako napravilo problem kada sam iz crediagricole preso u rba pa u rajfajzen iako je bro racuna tj kartice ostao isti,presao sam na turski nalog i dan danas radi posao samo me sisaju sa nekim vat dodatnim taksama ali zabole meionako je badava maltene :)

image.png

image.png

image.png

MSI Force Wireless Pro
  • MSRP targeting $110, release later this year
  • Has both Bluetooth and Xbox Low Latency Wireless
  • Officially licensed
  • Hall-effect analog sticks and hall-effect triggers
  • Analog stick modules are drop-in and out replacements
  • 3 stage integrated trigger "stop" mechanism like the Elite Controller
  • 4 rear buttons in lieu of paddles
  • Customizable RGB rings for thumbsticks
  • Built in battery that charges via USB-C
  • Removable faceplate (other options will be available, none shown)

Bice na najlonu za jedno 4 do 7 god u nekoj kutiji za 700dinara...
Nikada nisam mogao razumeti ljude koji kupuju takve kontrolere od 100 i kusur evra,dolara....

Treba sad otplatiti $68.7 milijardi.

At a Wells Fargo summit in late November, Stuart detailed what he described as “a bit of a change of strategy” for Microsoft Gaming, the division that houses Xbox and Microsoft’s overall gaming efforts. “Not announcing anything broadly here, but our mission is to bring our first-party experiences [and] our subscription services to every screen that can play games,” said Stuart. “That means smart TVs, that means mobile devices, that means what we would have thought of as competitors in the past like PlayStation and Nintendo.”
...
Microsoft hasn’t commented on the rumors, but CEO Satya Nadella spoke recently in broad terms about the company’s gaming ambitions. “With Activision I think we have a chance of being a good publisher quite frankly on Sony, Nintendo, PCs, and Xbox,” opined Nadella in an interview with Bloomberg this week.
...
Nadella made similar comments in response to a question about the future of Xbox at Microsoft’s annual shareholder meeting in December. “We think that now we have the ability to really do what we always set out to do, which is build great games and deliver them to folks across all platforms which is Xbox and consoles, the PC, and now including mobile gaming and cloud gaming,” said Nadella.

Back
Top Bottom