• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Pre neki mesec je Todd pricao u pre Starfield launch coverage-u da i dalje radi na tom projektu, nista se nije promenilo.

Za sve koji kupuju preko Argentine, vrednost pesosa je trenutno nikad manja trenutno je 100 pezosa 0.11 evra,
sad treba maksimalno iskoristiti, pogotovo što su brojni popusti.

Last edited:
el ARG dosta jeftiniji od TUR? Ako neko moze mi uporedi kolko u US dolarima kosta na primer cyberpunk da uporedim sa turskom cenom.

Bukvalno se isplati da kupim Series S samo da bih kupovao igre koje ću igrati na PC-u.

Na žalost samo manji broj igara je crossbuy sa PC-jem, od oko 550 igara na Xboxu (da kupio sam 550 igara :LOL:) oko 85 je igrivo i za PC.

Danas će biti nova tura pregleda popusta i shopa, problem je što sam kupio većinu igara koju sam želeo :D,
u poslednjoj turi sam kupio za 70e oko 85 igara.

Inače ko nije u toku, trenutno na Argentini je RE4 Remake oko 5e, Dead Space oko 4e, Protocol Callisto oko 2.5e, Diablo 2+3 oko 2.5e, GTA V oko 2.5e, svaki AC Creed osim Mirage je ispod 1.5e, Crash 4 oko 1e...ali primećujem da sve više izdavača počinje da prati kurs pezosa i diže cene, tako da bi trebalo iskoristi još dok nisu svi izdigli cene.

Da, dok i oni nisu ispratili kurs, uzeo sam sad RE4 Remake i RE8, sve ostale igre imam ranije uzete.

Ako je loša igra logičnije mi je da ne platim ništa nego da igram nešto loše i pričam sebi da je dobro jer sam manje platio. :)

Back
Top Bottom