• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Postace kao netflix i hbo,pretplatis se i igras na nalogu.
Platforma nece biti ni bitna,mozda cak vise ni nece izbacivati konzole u fizickom obliku a i zasto bi...
Servis koji imaju je nesto najisplatljivije na svetu sto se tice pretplate i igara..

Jezz Corden je sada all in na twitteru, kaze nije "if" nego "when".

I onda je postovano ovo:

https://xboxera.com/2024/02/04/exclusive-microsoft-plans-starfield-launch-for-playstation-5/

If true, sad vec nemam poima kakva im je taktika. Ovo vise nisu stare igre koje su ispucale svoj potencijal ili live service naslovi kojima treba jos igraca.

Ovo je sada vise "potrosili smo skoro 80 milijardi, vraticemo ih koju deceniju brze ako podelimo igre svima".

Govno je govno na kojoj god platformi bilo.
Strategija je da nema potrebe da se samo njihovi korisnici osecaju kao retardi sto su kupili ovo. 🤣

Floodgates are opening.

16OI.gif

Sada maltene jos samo da neko ozbiljniji da javi da Halo/Forza/Gears stizu...

edit-

Last edited:
It's over. Ako ide gears, ide verovatno sve.

"The other one that I've heard that's definitely under consideration—it doesn't mean that it's going to happen but it's in talks—is Gears of War," Grubb said on Monday.
"Gears of War is being considered for this," he reiterated.

Grub je takodje rekao da ocekuje oficijelno predstavljanje nove Xbox taktike krajem februara.

Dok je "considered" ja se ne bih zanosio, svašta može da se razmatra. Meni je samo neverovatno da su pustili da ovaj cirkus traje već mesec dana da bi juče ovako kulminiralo, užasan PR.

Mislim da ce verovatno vec ove nedelje da reaguju, osim ako nisu pripremili sve sto im treba [mozda nesto legalno].

Ako budu cekali previse, samo ce novi leakovi da stizu svakog dana...

Kome se jebe ako izbace igre koje su 3-15 god stare za drugu platformu.

Svi bi to trebali da rade da boostuju sales. Sto sam negde procitao, za nekih 10 god, za onu tamo tamo generaciju, moguce je da ce i ps postati multiplat

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moguce je i da ce Nintendo postati multiplat, samo treba uveriti Japance da nekom nesto daju.

MS ocigledno razmatra i Indija i Starfield sto su bas nove igre.

Nije kao FTC leakovi gde se ispresavijao da kaze kako su sve to stari zastareli planovi i da se dosta toga vec promenilo.

Ovo je vise, potvrdicemo ove leakove za koji dan...

Postaće 3rd party, ali biće i dalje Xboxa, što je meni najbitnije.

Taman generaciju dve, dok se sve ne strpa na klaud ili u neke naočare. 10-15 god otprilike.

Back
Top Bottom