• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Dobiće usmeni deal ili u neki u vidu tweeta i to je to haha. Plus MS u procesu dobio gomilu informacija o njihovom 'korektnom' poslovanju i sklapanju ugovora sa izdavačima.
Realno Sony ispali debili nevidjeni,ama bas nista nisu dobili od ovoga samo popusili jer su cak i svoje deal-ove morali da obelodane.
Time im je svaka buduca akvizicija nocna mora jer sada bilo ko na osnovu zakona o monopolu i informacijama koje su sami dali moze da ulozi zalbu

Verovatno nesto slicno na ovu foru :

h525

Iskreno prvi priotet bi trebao da im bude hall effect sticks.

Jeste jeftinije, ali je i dalje vise nego duplo skuplje od redovnih M.2 cena [a te cene ce jos padati].

Bolje ista nego nista. Vise od dve godine su Xbox igraci imali samo bezobrazno skupim Seagate modelima.

Ima dosta potencijala touch screen na dzojpedu, prikaz temperatura sistema, tacnog vremena, razni korisni tasteri da se napravi screenshot i tome slicno.

Uopa, mogao bih da probam ovaj nhl. Poslednji sam igrao 2000e :D
Ja sam probao prosli isto posle 20 godina.
Nisam mogao,postalo je previse komplikovano za mene. Mozda bih morao da igram par dana da bih opet naucio da igram.

Uspio sam preko Argentine (i VPN-a) aktivirati Dev Account za cca 0.50€, preko Turske je oko 2€ umjesto $20€ koliko inače traže. I ovaj proces mogu nekada otežati pa ako vam nije mrsko odvojiti 10-tak minuta vremena odradite ovo zbog sideload-ovanja emulatora.

devacc.jpg

^ Omega koji je proces za aktivaciju preko Arg, ukratko? Ja sam imao dev račun, ali su mi ga ugasili pre reda godinu dana, zbog neaktivnosti.

Mislim da su dev account-ove greškom deaktivirali, možeš ga reaktivirati ako se javiš podršci:
"You can contact [email protected] if your account is among those that were falsely disabled."

A za ostale, ovo je proces, s tim da se treba logovati na VPN i onda uraditi ove korake:

Ja sam za svaki slučaj stavio identične podatke kao za argentinski Store i prošlo iz prve.

Nema ni poente stackovanja vise. Oni koji su nakupili za 3 godine ih kostalo kolko...oko $90? Stadardni renewal svakog meseca preko konzole je $2 sto znaci oko $75 za 3 godine. Jos jeftinije nego taj 3 year deal.
Ne, bilo je oko 90-100€ za 3 godine.
Turski GPU od mesec dana je 45 lira tj 2.2€ (oko 2.4$)
Argentinski GPU od mesec dana je 900 pezosa tj 3.9€ (oko 4.3$)
Ranije si mogao da uzmeš tri godine GPU-a and be done with it i da ne razmišljaš više, obzirom da nam niko sada ne garantuje da će GPU ostati te cene sve vreme (a i duže).

Back
Top Bottom