• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Gledam na KP cene, nov Series S se prodaje po ceni od 249e,
mislim da je retko koja konzola imala takvu jaku vrednost za svoju cenu, pogotovo uz Gamepass za 2.5e mesečno.

Stoka. Barem eto ne diraju cijene konzola, naprotiv, često imaju popuste ispod MSRP-a.

Xbox sada nudi sve zivo samo da se prikazu kao fer kompanija koja hoce da pomaze svima drugima. :D I playstation-u su ponudili 10 godina.

MS/EU/UK su i dalje naostreni da ih cimaju oko kupovine Activision-a.

Nijedna kompanija nije fer, ali ako poredimo MS, Sony i Nintendo, MS mi deluje kao "najviše fer" prema svojim korisnicima.

Last edited:
MS je sada najvise fer pokusavaju da se dignu sa niske pozicije.

I Sony je odjednom bio jako fer kada su posle mucenja sa PS3 [gde su bili jako arogantni krajem PS2 ere] grebali da se vrate na tron sa PS4.

ne treba zaboraviti ni gumice sto su se raspadale na ds4-u

MS je sada najvise fer pokusavaju da se dignu sa niske pozicije.

I Sony je odjednom bio jako fer kada su posle mucenja sa PS3 [gde su bili jako arogantni krajem PS2 ere] grebali da se vrate na tron sa PS4.

Imam utisak da je MS generalno uvek bio više fer nego Sony ili Nintendo,
čak i onda kad je trebao XB1 da bude izbačen i najavljivali always online i blokadu za korišćene igre, brzo su promenili odluku kad su ljudi počeli da se bune.

Imam utisak da je MS generalno uvek bio više fer nego Sony ili Nintendo,
čak i onda kad je trebao XB1 da bude izbačen i najavljivali always online i blokadu za korišćene igre, brzo su promenili odluku kad su ljudi počeli da se bune.
Pa kada realno imas najslabiju poziciju na tržištu gledaš da ugodiš svima.
Kao kada odes u top restoran moraš da rezervišeš a u najgorem i čaše da lomiš niko ti ne kaže ništa

Pa kada realno imas najslabiju poziciju na tržištu gledaš da ugodiš svima.
Kao kada odes u top restoran moraš da rezervišeš a u najgorem i čaše da lomiš niko ti ne kaže ništa

Tako bi trebalo ali nije uvek tako, recimo Nintendo "doesnt give a fuck" na kojoj su poziciji. :LOL:

Back
Top Bottom