• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

COD je jako casual friendly franshiza, i gomila ljudi kupuje konzolni hardver da bi se igrali zajedno sa svojim prijateljima koji su na istoj platformi.
Hoću i ja da igram Final Fantasy na Xbox-u ali mi Sony ne dozvoli istim perfidnim taktikama jbga.

• Like
Reactions: Ace
Ima logike, za 9 godina naprave dva skeleta od igara, ti odna napravis cistku u timu i kazes momci hajde reset bacite se na posao.
Vrhunski menadzment 101. 🤣

Ima logike, za 9 godina naprave dva skeleta od igara, ti odna napravis cistku u timu i kazes momci hajde reset bacite se na posao.
Vrhunski menadzment 101. 🤣
Važno je poslati poruku drugim timovima. 😁

Ne znam za halo pošto poslednji samo taj infinitiv nisam odigrao ali tim iz rokstara koji je radio gta trilogy definitive edition bi im momentalno dao svima ostavku i zabranio da se bave programiranjem.

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Ne znam za halo pošto poslednji samo taj infinitiv nisam odigrao ali tim iz rokstara koji je radio gta trilogy definitive edition bi im momentalno dao svima ostavku i zabranio da se bave programiranjem.

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
GTA trilogy definitive edition je radio Grove Street Games, firma koja je radila GTA igre/portove za mobile. Bez obzira sto su prvenstveno mobile developeri ipak je neko iz Rockstara dopustio da se ovo smece od kolekcije nadje u prodaji.

GTA trilogy definitive edition je radio Grove Street Games, firma koja je radila GTA igre/portove za mobile. Bez obzira sto su prvenstveno mobile developeri ipak je neko iz Rockstara dopustio da se ovo smece od kolekcije nadje u prodaji.
Radili su skoro i novu verziju Arca za Switch i odradili iznenadjujuce dobar posao.

Radili su skoro i novu verziju Arca za Switch i odradili iznenadjujuce dobar posao.
Pa i ovde su ocigledno, Rockstar je zadovoljan bio projektom cim su ga odobrili da bude pusten u prodaju. Ne krivim ja njih uopste, problem je u tome sto sam ja kao i vecina ocekivali da cemo dobiti remastere/rimejkove ala Mafia kec definitive edition.

S tim da se sada traži i ovo da se vidi kakve je Sony deal-ove sklapao sa izdavačima da stekne tržišnu prednost:
"copies of every content licensing agreement SIE has entered into with any third-party publisher over the past 11 years"

Back
Top Bottom