Imam jedno glupo pitanje.da li je moguce free(drugi put|)promeniti xbox tag?(username)znam da nije pre bilo moguce
Imam jedno glupo pitanje.da li je moguce free(drugi put|)promeniti xbox tag?(username)znam da nije pre bilo moguce
Ja sam prezadovoljan.jes da se cpu greje ko lud al to je normalno za ovaj cpu i generalno amdne znam i nisam razmisljao o tome. Nego reci mi kako te sluzi komp? Ti si bese kupio komp od oko 5000 eura? Vlazan san za Omegu i ekipu![]()
bruka, jos rtx, jos dlss ,120 hz ko gospodin a ne kao neki na forumuJa sam prezadovoljan.jes da se cpu greje ko lud al to je normalno za ovaj cpu i generalno amdovako radi ko sat 4k igre lete i to sve preko 60fps
brate dlss moje drugo prezime realno razlika je ogromna bez njega i sa njim.naravno dlss 2 0.samo da kupim monitor za 120 144hz i da me bog vidibruka, jos rtx, jos dlss ,120 hz ko gospodin a ne kao neki na forumu![]()
ako mene pitas.nemam oled tv.odustao od njega jer mi treba monitor pa cu na njega i konzolu da vezemA imaš li oled?