Nemoj nikada koristiti WD-40 za podmazivanje, to je sredstvo za penetraciju. Možeš da napraviš više štete nego koristi, iako na prvu loptu deluje "da radi".
Može naravno, samo što moraš manuelno da podesiš ip adrese na kompu i Xboxu, na kompu mora da bude niža, tipa komp je 192.168.0.1 a Xbox 192.168.0.2.Нисам до сада пребацивао игре на њу са компа па ме интересује је ли то могуће урадити директно са ethernet каблом из компа или мора ићи из рутера? Мада капирам да је ово друго само ето, лакше би ми било да је директно из компа пошто је рутер у другој соби.
То је оно у контекстном менију у xbmc4gamers, бијели тастер? Искрено, са пар игара које сам покушавао (Halo 1, GTA III) нисам имао никакве резултате. Покушаћу.Mozes da nateras PAL igre da prikazuju PAL60 format, to ti je prakticno isto.
Чини се да је тај нови BIOS баш велики помак. Је ли Cerbios омогућава намјештање delay-a код стартовања dasha?Ima na archive.org. Mada sad kad je izašao Cerbios treba ganjati isoe.

jel ima ovako nesto za ps3?@Nezaborav imas sve Xbox igre (za sve regione) u .iso formatu.
Izvol'te.jel ima ovako nesto za ps3?
Да ли ово стварно ради у пракси? Покушавао сам са већ неколико игара и не примјетим разлику у брзини исцртавања.Mozes da nateras PAL igre da prikazuju PAL60 format, to ti je prakticno isto.
Имам само једно мало питањце. Можеш ли ми ти или неко други навести тачно корак по корак у овом програму за екстрактовање игара. Има више опција, а знам да неки људи користе неки трикић са навођењем фолдера из ког се екстрактује игра, тако нешто, можда нисам добро описао. Не би ми сметало да експериментишем, међутим пошто процес конверзије траје дуго, а процес пребацивања на конзолу још више да не губим исто то вријеме. Мало га слободног имам.Skini ponovo igre i koristi "XDVDMulleterBeta10.2" da ih otpakujes. Imas na /r/roms listu. "HDD ready" kolekciju bih izbegavao, neko je uklanjao sadrzaj u odredjenim igrama.