• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

X360 xbox 360

ISO format igre raspakujes sa Iso2God pa onda prebacis putem FTP-a.

Hakovan Xbox 360 - Tezak djubrad pored Hakovane PS3-ke. - THE END

Има ли неки добар туторијал како пребацити игре на RGH конзолу? Такође ме интересује одакле муњавате игре, још јурим неке XBLA игре. Ово друго је питање за PM претпостављам.

Imaš ovaj tutorial, i dalje je upotrebljiv. Za igre imaš PM.

ISO format igre raspakujes sa Iso2God pa onda prebacis putem FTP-a.

Hakovan Xbox 360 - Tezak djubrad pored Hakovane PS3-ke. - THE END
Хвала на упутству за игре!
Што се тиче другог дијела поста, нисам експерт али знам да су многе мултиплатформске игре боље и чак неупоредиво боље на 360. Ту су и игре којих нема на тројци. Шта са тим? 😏

Ne znam koliko se isplati zbog tih boljih multiplatform naslova preći preko lakoće 'hakovanja' PS3 i direktnog skidanja igara.

Mislio sam na mogucnosti hakovane PS3-ke i njena lakoca da se dodje do tome.
Meni je tako cool sta mi jos uvek radi Netflix i Youtube na hakovana i banirana PS3 konzola.
Sta mogu lodirati igru bilo da je unpacked/iso/pkg format i skinuti zadnji update za toj igri direktno iz Sony servere.

Nisam se mnogo zamarao sa RGH Xbox 360 ali od onoga sta sam iskusio poprilicno mi je bezveze sav taj environment/ homebrew scena i tako to.
Xbox Classic je konzolcina naspram Xbox 360.

Вјерујем вам али мене баш интересују неке игре којих нема на тројци или их има али је 360 верзија много боља. Свакако планирам и тројчицу да набавим. Classic имам већ, само да модујем или да набавим модован већ.

Mislio sam na mogucnosti hakovane PS3-ke i njena lakoca da se dodje do tome.
Meni je tako cool sta mi jos uvek radi Netflix i Youtube na hakovana i banirana PS3 konzola.
Sta mogu lodirati igru bilo da je unpacked/iso/pkg format i skinuti zadnji update za toj igri direktno iz Sony servere.

Nisam se mnogo zamarao sa RGH Xbox 360 ali od onoga sta sam iskusio poprilicno mi je bezveze sav taj environment/ homebrew scena i tako to.
Xbox Classic je konzolcina naspram Xbox 360.
Neke igre poput RDR1 rade _mnogo_ bolje na x360 nego na PS3. Džaba što se lako instalira ako je igra inferiorna. No ne kontam raspravu. Igraš na onome što imaš, ili ako imaš obe konzole onda biraš. Niko ne spori lakoću korišćenja PS3 ali nije sve u tome.

Ма разлика је баш огромна у многим играма. Чини ми се да се овдје пребацило тежиште на сам квалитет hombrew-a, док су мени приоритет тренутно игре. На примјер, јако ме интересују Banjo Kazooie/Tooie, Perfect Dark XBLA верзија. Тога нема на PS3.
Metal Gear Solid 3 иде осјетно боље на 360, фрејмови су 10+ више у просјеку.
The Darkness, разлика је небо и земља. CoD3, 60 vs 30 fps. Splinter Cell: Double Agent, бррррр... GTA4, исто велика разлика.
Итд, итд... питање је да ли се може наћи игра која боље перформира на тројци. На памет ми пада само FF13... анимације.

• Like
Reactions: Ace
RDR na ps3 radi u sub hd rezoluciji lol, GTA IV još gore, Bioshock ima frame dropove na 20 fpsa, Bayonettu da ne spominjemo itd itd. Praktično 95% igara radi bolje na X360 a pored toga tu je i Xbox 360 kontroler koji je sto puta bolji.

Главно питање, како наговјестих горе, је наћи једну core илити "велику" игру која ради боље на PS3.

GTA 5 je bolji na PS3, nešto sa učitavanjem tekstura ako se dobro sećam. Znam da je DF preporučio tu verziju.

u tih prvih mozda 3god sve je bilo bolje za xbox 360, posle sve je bilo slicno, nesto i bolje za ps3.
sad ko ima iole pristojan komp dosta tih mutiplatform igara moze da igra na njemu, rdr, gta4 itd, sve ima za pc i izgleda bolje.

u tih prvih mozda 3god sve je bilo bolje za xbox 360, posle sve je bilo slicno, nesto i bolje za ps3.
sad ko ima iole pristojan komp dosta tih mutiplatform igara moze da igra na njemu, rdr, gta4 itd, sve ima za pc i izgleda bolje.

RDR1 nema na PC-u.

Када се на Xbox Slim отвара disc tray сам од себе, колико је то озбиљан проблем? Врло је могуће да је ово у питању, јер управо чујем неку пластикицу у конзоли како ландара када је окрећем у рукама.

Извукао сам мало ладицу напоље ручно и после тога није било тог проблема више ал' де ти знај 'оће ли се опет појављивати.

Nisam se sreo sa tim problemom na slimu, kada se to desi na fat konzolama glavni uzrok bude prašina i lako se rešava. Ako ti se problem ponovo javi jedino ti ostaje da otvoriš čitač pa vidiš u čemu je stvar.

Је ли температура од 70-75 степени Целзијуса процесора и графичке картице прихватљива за играње на Xbox 360?

Normalno je, ako si zabrinut uvek možeš ručno da povećaš brzinu ventilatora u dashu

Узео сам неки кинез HDMI кабл за Xbox 360 и на овом тв-у што имам код куће у врху екрана се повремено прикаже линија, скроз танка, значи на самој ивици. Сличан ефекат сам виђао код ePSXe емулатора као и на PSP-у када сам играо неке PS1 класике, само што је био са страна, итд. Као неки проблем са детекцијом приказа, па као неки "вишак" слике да буде замрљан у тој тананој линији.
На CRT тв-у преко композитног (3 чинча) кабла тога нема, а није га било ни на HD тв-у код лика који ми је продао конзолу, био сам код њега да је видим. Значи његов кабл и тв. Ироније ради, баш ту један кабл који ми је намјенио, исто Кинез само други произвођач, није радио. Знате ли шта је у питању, да ли је до кабла или је до Telefunken тв-а (99 цм дијагонала) који је исто доста нов.

Је ли код Slim RGH конзоле нормално да сваки пут када се упали на Eject дугме крене Xell BIOS? Дугме је осјетљиво па се понекад деси да тако упалим (покривам конзолу марамом када не играм због заштите од прашине). Значи не само први пут када се узима cpu key приликом модовања, да је то метод уласка у Xell?

Back
Top Bottom