• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

X360 xbox 360

Nije trajno resenje. Mora da se radi na svakom boot-u i kaze covek da pokusaj traje 10-15 min. Pa ako ne uspe, ugasis konzolu i probas ponovo.
Ja uspeo iz 5og puta :)
IMG_20250322_183829.webp
IMG_20250323_152950.webp
Ali uopste nisam morao dapecujem xex fajlove od aurore ili drugih aplikacija,sve radi sa usb hdda od 1.5tb :)
mozda uspelo zato sto imam indetican usb kao moder vintagegamer :D
IMG_20250323_175024.webp

Extra grujo. Koliko ti je vremena trebalo da se aktivira exploit?

Extra grujo. Koliko ti je vremena trebalo da se aktivira exploit?
Pa pokusavao sam nekih sigurno 4 ili 5 puta i onda sma posle skapirao da je problem do akaunta koji je bio povezan na xbob live i napravio sam jedan offline i bukvalno posle prvog pokusaja znaci iz drugog je uspelo ali nije trajalo 20 minuta da se ucita exploit nego nekih 10 ak mozda max 12 min ...stim da je ovo xbox bez hdda :(

• Like
Reactions: Ace
Inace shvatio sam zbog cega nisam morao da pecujem xex fajlove.
Konzola na koju je bio povezan ovaj usb hdd je vec imala rgh i samim tim posto je skenirano sve sa nje prebaceno tj povezano preko usb,a ond aje automatski i pecovano na neki nacin jer je konzola koja ima rgh to ucitala sa butovanjem tako da bukvalno radi aurora i sve na njoj,sada drugi problem...
Problem je sto wincester xbox ima 4 gb ,e,orije a ja bi hteo neke dlcove da nabacim a oni na zalost moraju na internu memoriju da se instaliraju i neki dodatci za igre kao recimo gta 5 ima instalacioni disk koji je neophondo instalirati nekih 7gb da bi igra uopste radila...Mene zanima dal je izvodljivo da ti data fajlovi koji su za internu memoriju mogu isto biti instalirani na usb hdd i kakva je procedura :)
Inace nije neophodno da bude fat32 format,moguce je pokrenuti hak i sa exfat formatiranim drajvom ili hard diskom cisto da znaju ljudi koji planiraju da odrade hak :)
Jedino sto smara ako ne uspe iz 2 ili bar 4 puta :(

Inace shvatio sam zbog cega nisam morao da pecujem xex fajlove.
Konzola na koju je bio povezan ovaj usb hdd je vec imala rgh i samim tim posto je skenirano sve sa nje prebaceno tj povezano preko usb,a ond aje automatski i pecovano na neki nacin jer je konzola koja ima rgh to ucitala sa butovanjem tako da bukvalno radi aurora i sve na njoj,sada drugi problem...
Problem je sto wincester xbox ima 4 gb ,e,orije a ja bi hteo neke dlcove da nabacim a oni na zalost moraju na internu memoriju da se instaliraju i neki dodatci za igre kao recimo gta 5 ima instalacioni disk koji je neophondo instalirati nekih 7gb da bi igra uopste radila...Mene zanima dal je izvodljivo da ti data fajlovi koji su za internu memoriju mogu isto biti instalirani na usb hdd i kakva je procedura :)
Inace nije neophodno da bude fat32 format,moguce je pokrenuti hak i sa exfat formatiranim drajvom ili hard diskom cisto da znaju ljudi koji planiraju da odrade hak :)
Jedino sto smara ako ne uspe iz 2 ili bar 4 puta :(
Pa trebalo bi da može sve da se instalira (igre, DLC, XBLA), samo moraš usb da formatiraš na Xboxu (settings --> storage --> configure) da bi bio pravilno konfigurisan i prepoznat kao Xbox storage.

Back
Top Bottom