• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Wonder Woman

Batman igre su decenijama bile trashy dok Rockstar nije napravio igru godine. 99% Spiderman igara je bilo trash dok Insomniac nije napravio igru .

Misliš rokstedi napravio igru godine"

Boljeg spajdermena možda od insomniaca nema ali nikaki nije treš dvijka od aktivižna i prva dva dela za ps1 od activisiona koje je radio neversoft.
To zajebi da su soajdermen igre bile traš.
Zato što je insomniak napravio bolju igru ne znači da su neke igre bile loše ranije(ako su traš po tebi)
Betmen na nesu je isto super igra iako ne tako komoleksna ali sobzirom na svoj period i platformu odlična...
Takl da bilo ne dobrih igara o betmenu i spajdermenu pre nego što će rokstedi i insomniak da prosipaju pamet...
Nije bilo nikada dobrih igara o Supermenu to je gotovo sigurno.

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Onaj Spider-Man sa PS1 gde se pojavljuju Venom, Daredevil, Punisher, Human Torch i jos mnogi likovi definitivno nije ni t od trasha. Naprotiv, odlicna igra i iz danasnjeg ugla.

Onaj Spider-Man sa PS1 gde se pojavljuju Venom, Daredevil, Punisher, Human Torch i jos mnogi likovi definitivno nije ni t od trasha. Naprotiv, odlicna igra i iz danasnjeg ugla.
Meni je i drugi deo po filmu za ps2 bio odličan.
Tu mi se nekako najviše svidelo da se krećem sa mrežom po njujorku to su mi extra odradili u igri [emoji108]
Ah da i meni je kec bio extra na ps1 mada mi je i enter elektro bio super.

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Monolith’s Wonder Woman Receives First Details

"The powerful sorceress Circe has invaded your island homeland of Themyscira, leading an army of cyclopes, gorgons, and other monsters", the survey reads. It is up to you, as Champion of the Amazons, to return home and fight their treachery".

"Use your godlike strength to deal shattering blows and tear through enemies in an epic battle to protect your birthplace from the invaders. Engage in fast-paced free-flow combat with devastating combos and wield powerful weapons gifted by gods, including the iconic Lasso of Truth.

As this original Wonder Woman story unfolds, you must also repair your relationship with your mother, Queen Hippolyta, and your fellow Amazons who feel betrayed by your decision to leave Themyscira many years ago.

Over the course of the game, you will encounter iconic DC-characters as well as a unique cast of procedurally generated allies and enemies. Through the power of the Nemesis system, they will remember your choices and actions, and react according to their own beliefs.

Fly across the open world of Themyscira as you explore the home of the Amazons and discover mythical inhabitants and Greek mythology. Fight back against the invaders and complete your quest to stop Circe from destroying your home and acquiring untold power!"

Postoje i 3 slike Concept Art ali ne smem da uploadujem da ne bi neko blokirao možda forum

Blood je bio obavezni naslov na matorim kompovima, AvP2 je bas razbijao, NOLF1 me odusevio [ali Nolf2 sam par puta pocinjao i uvek stajao blizu pocetka igre...]. Condemned sam nekako zaobisao.

NOLF2 je fenomenalan, jos bolji od keca...
Stvarno su vrh igre pravili, pa prakticno sve sto su napravili, bio je vrh...

Blood je bio obavezni naslov na matorim kompovima, AvP2 je bas razbijao, NOLF1 me odusevio [ali Nolf2 sam par puta pocinjao i uvek stajao blizu pocetka igre...]. Condemned sam nekako zaobisao.
Condemnet hiden gem sto bi reko onaj moron metal isus,odlicna igra skoro sam otresao kec na serijix.

Bitno da su dva puta izbacivali ono djubre od multiversusa, za to su nasli kinte i na kraju ubise potencijalno odlicnu single player igru, good stuff.

Mislio bih da je isplativije prodati takav studio, ili na toj strani industrije jedino IPovi imaju cenu ?

Strašno je ovo, ne zbog glupe WW već zato što su zbog nekog head-a u WB koji je mislio da je dobra ideja da Monolith pravi to sranje sada legendarni Monolith ugašen a taj head najverovatnije i dalje ubira milionske bonuse dok ne sahrani i sam WB.

sad ce da se zaposleni Monolitha okupe, osnuju nezavisni studio, dobiju podrsku preko kickstartera i eto nama duhovnog naslednika FEARa ili NOLFa. makar su to moja mastanja

Evo ga Schrier o stanju unutar WB Games-a, lots of corporate fuckery

Sad lepo NightDive da se dokopa Nolf licence pa da dobijemo krstene remastere.
To je bilo prodato odavno, zavrsilo je u random firmama koje navodno ne interesuje da se cimaju oko transfera tog IP-a.

Back
Top Bottom