2CR4ZY
Forumski Apotekar
Halo kec nije sranje, ostali delovi jesu, jer su preslikani, nema to veze sa izdajom na PC-u, kad su svakako svi delovi sem petice i tu završili.Tek kad naucimo da su sve igre koje su izdsle PC sranje

Halo kec nije sranje, ostali delovi jesu, jer su preslikani, nema to veze sa izdajom na PC-u, kad su svakako svi delovi sem petice i tu završili.Tek kad naucimo da su sve igre koje su izdsle PC sranje
Batman igre su decenijama bile trashy dok Rockstar nije napravio igru godine. 99% Spiderman igara je bilo trash dok Insomniac nije napravio igru .
Meni je i drugi deo po filmu za ps2 bio odličan.Onaj Spider-Man sa PS1 gde se pojavljuju Venom, Daredevil, Punisher, Human Torch i jos mnogi likovi definitivno nije ni t od trasha. Naprotiv, odlicna igra i iz danasnjeg ugla.
Da, RIP Monolith.RIP in Peace, Monolight Productions.
Fala im za FEAR serijal i Shadow of Mordor.
Hvala im za sve odlične igre i serijale (Blood, Shogo, NOLF, AvP2, FEAR, Condamned i Shadow of Mordor) koje su nam pružili tokom trideset godina svog postojanja.Condemnet hiden gem sto bi reko onaj moron metal isus,odlicna igra skoro sam otresao kec na serijix.Blood je bio obavezni naslov na matorim kompovima, AvP2 je bas razbijao, NOLF1 me odusevio [ali Nolf2 sam par puta pocinjao i uvek stajao blizu pocetka igre...]. Condemned sam nekako zaobisao.

To je bilo prodato odavno, zavrsilo je u random firmama koje navodno ne interesuje da se cimaju oko transfera tog IP-a.Sad lepo NightDive da se dokopa Nolf licence pa da dobijemo krstene remastere.