• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Wonder Woman

Kakve veze Wonder Woman igra, i uopšte šta svi pišemo ovde, ima sa žurkama? [emoji23] OK izvinjavam se što kvarim hype. Uživajte čekajući ovo. Neću više da pišem u ovoj temi.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Last edited:
Nije niko hajpovan, nego si ti odlucio da je shit samo na osnovu najave i istorijata protagoniste, stvarno premalo za bilo kakav iole osnovan pljuc, pogotovo kad je na drugoj strani monolith

Mislim da bi bilo bizarno da se svi radujemo Wonder Woman igri, ja prvi ako su već uzeli DC bi voleo neke druge likove da su uzeli al nije ni Wonder Woman sad žena sa lasom u šarenim gaćama samo ima jakih strip serijala može igra da bude i ŽESTOKA

Pa ne znam jel Monolit imao do sad neku nežniju igru. Sve je bilo krvavo mračno horor videćemo kad jednog dana padne gejmplej rano je

U svakom slučaju će biti gora igra nego da su pravili neku originalnu igru kao što su bile No One Lives Forever i F.E.A.R.

Ufff bas sam pre neki dan pomislio, (nadam se da wahad nece ovo citati :D) da glupi Halo, koji je poceo kao prosecna PC igra, ispade tolko dobra za konzolase da im je najveci hit na konzoli i dozivi toliko delova da izlazi i dan danas (i sve isto, preslikana formula), a PC FPS hitovi poput pomenutnog No One Lives Forever, da dozive samo dva bedna dela :( igra koja je pojam za HALO i gomilu drugih FPS-ova.
F.E.A.R je bar doziveo, ako se dobro secam tri dela, sto je bar ok, kec je bio ubedljivo najbolji, svaki drugi je bio sve slabiji, ali i dalje kvalitetan FPS.
Da ne nabrajam dalje najvece FPS hitove na PC-u, ali tuzna sudbina svih tih igra, koje su bolje od HALO-a, ali su nestale, dal zbog lose prodaje, reklame, ja mislim da je zbog toga sto masa ljudi nisu upoznati uopste sa tom igrom, kao sto su bili sa HALO-om.

Sta da pricamo dalje, Remedy koji je morao da proda prava na svoj najveci hit Max Payne... ehhh da je pravde da njegovi delovi i dan danas izlaze... ali sta ti je surovi show biznis, prodaju prava RockStar-u, koji izbaci samo jedan deo i zaboravi na ceo serijal... dok ovima iz Remedy-a ostade samo da prave Alan Wake koji mu nije ni do kolena... i to ti je to, groblje dobrih igara, sad se neka sranja prodaju ko luda, a oni pravi biseri, dal su izasli pre svog vremena ili sta je razlog njihovog nezasluzenog neuspeha, moze naveliko da se polemise i diskutuje.

a PC FPS hitovi poput pomenutnog No One Lives Forever, da dozive samo dva bedna dela :( igra koja je pojam za HALO i gomilu drugih FPS-ova.
Bilo pretrpano FPS tržište tad a ja i ti im sa piratskim diskovima nismo naručito pomogli. Meni inače omiljena FPS era taj PC period

Sa druge strane Halo je uveo Multi krljanje na Konzolama na velika vrata i još svašta nešto al nisam nadležan za HALO ima ko će

Dobro, nisam se precizno izrazio, ali sam svakako na to mislio, prvi HALO se pravio kao PC only igra, da bi nam onda uvalili karu i otisli da budu excluziva na prvoj generaciji xbox-a, bar da su ga uporedo izbacili i za PC, vec tek posle nekoliko godina portovan...

Isto Call of Duty, prvo samo PC only, a posle kad je dosao na konzole, instant hit, koji izlazi i dan danas i ko zna koliko ce jos...

Ak ose ne varam tek je od Modern Warfare postao COD isti na svim platformama a dotle su bili različiti za PC i za Konzole.

Call of Duty is a 2003 first-person shooter game developed by Infinity Ward and published by Activision. It is the first installment in the Call of Duty franchise,[2] released on October 29, 2003, for Microsoft Windows. The game simulates infantry and combined arms warfare of World War II using a modified version of the id Tech 3 engine. Much of its theme and gameplay is similar to the Medal of Honor series; however, Call of Duty showcases multiple viewpoints staged in the American, British, and Soviet theaters of World War II.

The game introduced a new take on AI-controlled allies who support the player during missions and react to situational changes during gameplay. This led to a greater emphasis on squad-based play as opposed to the "lone wolf" approach often portrayed in earlier first-person shooter games. Much of Infinity Ward's development team consisted of members who helped develop Medal of Honor: Allied Assault. The game received critical acclaim and won several Game of the Year awards from reviewers.

In September 2004, an expansion pack called Call of Duty: United Offensive, which was produced by Activision and developed by Gray Matter Interactive and Pi Studios, was released. At the same time the N-Gage Version got an Arena Pack with 3 new Levels.[3] An enhanced port of Call of Duty for the PlayStation 3 and Xbox 360, titled Call of Duty Classic, was released worldwide in November 2009 with the release of Call of Duty: Modern Warfare 2, being available via redemption codes included with the "Hardened" and "Prestige" editions of the game

Back
Top Bottom