• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Witcher 3 & Enhanced edition 2015 - 2021

Nije ovo sinhronizovano, samo su titlovi prevedeni na srpsk kao i meniji, bestiary itd.

Probao sam malo ovu witcher monster hunter mobilnu igru, i deluje mi kao potpuni promasaj, pre svega dizajnerski jer ne mislim da ima biko kakvog znacajnijeg preklapanja witcher fanova i ljubitelja ar igara gde se setas okolo, a to je ovde obavezan deo gameplaya, bez setanja igra ne funkcionise i to bas distance trebaju, 50m jedva te mrdne u igri. Sama borba je isto klunky, umesto nepreciznih svajpova tu su trebali biti dugmici za napade i parry, mapa i svet su potpuno nezavrseni, i jos sijaset stvari, ukratko gimmick money grab.

Играм Веџмина тројку. Наканио се коначно. Неких 20 сати сам у игри, у Новиграду. Свиђају ми се атмосфера, музика, ликови (Гералт ме чак подсећа мало на Снеjка, и због гласа, и због attitude-s) иако нисам читао књиге, ни играо претходнике, и не знам практично ништа о целом том lore-у. Само сам гледао серију и био полузбуњен оним што одгледах.

Гејмплеј ми је океј, иако је борба симплификована и климава, и много је боља рецимо у Хорајзону и Цушими, али свеједно ме вуче да играм. На почетку ми је мало цео инвентори, skill tree, алхемија, уља, напици било нејасно и преобимно, али после неког времена и мало консултације на нету, похватао сам све. Деси се ту и тамо по неки багић и глич, пар пута сам морао и да рилоудујем сејв због тога, али није било критично.

Све у свему свиђа ми се за сада, иако нисам још ни на пола игре, видећу до краја какав ће ми утисак бити.

Last edited:
242429965_10158980665634331_8005477266271012746_n.jpg

Thank you for all your support and feedback on The Witcher: Ronin on Kickstarter!

Today we’d like to share another amazing variant cover for the comic — this one created by the talented Kazama (https://twitter.com/kazamaraita)!

As usual, all backers of the Standard Wanderer Pledge will receive it as a postcard, while backers of the Deluxe Wanderer Pledge will receive a poster AND a postcard of the artwork.

Details: https://thewitcher.ly/RoninKS

Sta znam, ne uklapaju mi se uopste stilski univerzumi witchera sa japanskim samurajima.

Posle W3 je dosta quest dizajnera otislo u zapadne studije koji daju mnogo vece plate.

Back
Top Bottom