• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Windows news,tutorials and other discussions

samo potplayer ili mpclassic ako hoćeš da puštaš hdr sadržaj, uz podršku madvr kodeka.

najjednostavnije je skinuti stari dobri k-lite codec pack u okviru kog ima praktično sve.

Meni oduvek BS Plejer na kompu pored VLC, pustim nekad i na njemu i poznato mi je iščudjavanje al nisam nikad razumeo što je toliko bizarno koristiti ga pušta regularno.

BS Player nisam odavno koristio ali od nekih što ga koriste sam čuo da im dobro nalazi titlove za filmove.

BS Player nisam odavno koristio ali od nekih što ga koriste sam čuo da im dobro nalazi titlove za filmove.

U mom društvu važi mišljenje da je BS Player ili Bull Shit Player ili Best Shit Player - u zavisnosti da li proradi sve iz prve 😅

BS.Player je najbolji player za titlove, u svemu ostalom mnogo zaostaje za konkurencijom.

PotPlayer ima najviše opcija ali VLC ne zaostaje puno a open source je, tako da sam se na kraju ipak opredelio za njega.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Koristio sam manje-vishe sve shto su spomenuli ostali chlanovi - BS, VLC, MPC, ali od kada koristim PotPlayer, ni jedan drugi ne postoji za mene. More opcija, lako podesiv, plus je do jaja fora odraditi klik na rech u subtitle koju ne razumesh i dobijesh je na google :D
Titlove mozhesh podeshavati kako god ti sine - mozhesh im chak staviti i translation. Screenshot-ovanje radi odlichno.

Ne bih puno da shillujem, ali probaj PotPlayer.

U mom društvu važi mišljenje da je BS Player ili Bull Shit Player ili Best Shit Player - u zavisnosti da li proradi sve iz prve 😅
To "Bullshit player" sam čuo još 2004. godine kada sam ga ja koristio. Radio je ok ali sam po preporuci tada prešao na Zoom player.

Bio sam na potplayeru i počeo da imam neke velike probleme, tolike da nisam mogao da ga koristim normalno, te sam prešao na vlc i više nikakvih problema nisam imao.

Само да се накнадно захвалим свима на препорукама, скинуо сам PotPlayer и за сада врло позитивни утисци. Чачкао сам по опцијама и пронашао мање-више све што ми одговара. Одличан квалитет слике, упоредив са BS-Playerom, инстантно премотавање видео садржаја, чак и на овом кршу од компа, док код других програма постоји задршка (што говори о одличном кодирању), добра интерпретација превода укључујући и разне визуелне стилизације, фонтове, ту је БиЕс Плејер зарибавао на примјер, нарочито у аниме преводима.

Једина ствар коју Би-Ес плејер има над конкуренцијом је управо скидање превода, гдје можете намјестити за које језике хоћете и он вам директно скида превод у филм, значи не да вам нуди резултате на веб претрази него директно у интерфејсу програма понуди све што се може наћи на 3 сајта са преводима, а у 95% случајева ће добро убости већ први који понуди. Чуди ме да ниједан од других програма није уврстио то у своје фичере. Тако да ћу га и даље користити као машину за скидање превода, па пустим видео онда у ПотПлејеру, хехе.

Само да се накнадно захвалим свима на препорукама, скинуо сам PotPlayer и за сада врло позитивни утисци. Чачкао сам по опцијама и пронашао мање-више све што ми одговара. Одличан квалитет слике, упоредив са BS-Playerom, инстантно премотавање видео садржаја, чак и на овом кршу од компа, док код других програма постоји задршка (што говори о одличном кодирању), добра интерпретација превода укључујући и разне визуелне стилизације, фонтове, ту је БиЕс Плејер зарибавао на примјер, нарочито у аниме преводима.

Једина ствар коју Би-Ес плејер има над конкуренцијом је управо скидање превода, гдје можете намјестити за које језике хоћете и он вам директно скида превод у филм, значи не да вам нуди резултате на веб претрази него директно у интерфејсу програма понуди све што се може наћи на 3 сајта са преводима, а у 95% случајева ће добро убости већ први који понуди. Чуди ме да ниједан од других програма није уврстио то у своје фичере. Тако да ћу га и даље користити као машину за скидање превода, па пустим видео онда у ПотПлејеру, хехе.
I Media Player Classic i VLC imaju opciju za skidanje titlova, samo ti je potreban nalog za opensubtitles sajt. A izgleda da i Pot Player ima neku opciju za to

potplayer ima native direktno u sidebaru gde je playlista, samo se prebaci tab na browser, pa ispod na online subtitle database

Potplayer ima built in subtitle search opciju, kao i keyboard shortcut da se ime fajla pretrazi na addic7ed.com

Imaju danas svi najpoznatiji video playeri opciju da direktno skidaju prevod, ali iz nekog razloga i dalje ta opcija ubedljivo najbolje dizajnirana i najbolje radi na BS.Player-u.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom