Da, Revo nekada može da pomogne da se neki program kome je pukao default uninstaller uninstallira, pomogao je i meni par puta pre mnogo godina, ali opet moja je teorija da je, pored starijih Windowsa koji jesu za te stvari bili problematičniji od novijih, upravo i Revo Uninstaller kriv jer sam ga pre toga jedno vreme dugo koristio za svaku uninstalaciju, mislim da je zeznuo registry kada sam preko njega uninstalirao druge programe, pa sam neke programe posle toga morao nasilno da brišem uz pomoć njega (desni klik na folder programa).
Kao što sam napisao gore, iskustvo mi je pokazalo da kada sam krenuo da koristim samo default uninstaller iz Control Panela/Windows Settingsa i da ne čistim registry najhvaljenijim programima za to (prvo sam koristio naravno kao i svi CCleaner, ali sam posle koristio i Revo, Advanced Uninstaller Pro, Your Uninstaller i neki mnogo hvaljeni program za defragmentaciju hard diska i registry-ja), više nijedan problem nisam imao, od kada imam SSD već godinama nisam primetio da mi je Windows usporio, Windows 10 sam od 2017 samo jednom reinstalirao jer mi je jedan feature update uništio Windows Store i sve aplikacije koje su išle preko njega nisu htele da se pokrenu a nijedno rešenje na netu za to nije pomoglo.
Naravno glavna stvar je da instaliram samo programe koje mi zaista trebaju, za to što mi treba posle mnogo istraživanja instaliram stvarno najbolji program, možda je pomoglo i što izbegavam pitateriju gotovo u potpunosti, ali najviše je najverovatnije pomoglo što u start up-u imam baš mali broj programe koji zaista treba da se dižu sa sistemom.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk