• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Windows news,tutorials and other discussions

Samo da javim da sam nasao launcher koji ispunjava moje zahteve lol Nisam ni znao da je jos aktivan projekat, koristio sam ga u eri Win Xp-a :D

Hk4itby.png

Pošto je Win10 prestao da dobija apdejtove pre 2 nedelje, šta sada raditi? Jel ima neki fazon da se to omogući ili mora da se ide na Win11?

Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 će dobijati update sve do 2032. godine

Vidim da na YT ima tutorial za konverziju. Nisam probao ali evo linka:

• Love
Reactions: Ace
Nije bas windows tutorial ali napisacu ovde :)
Naime posto mi je hdr smo u nekim situacijama na oleduy preko pc.a ok jel postoji neka opcija na grafickoj ili u samom podesavanju (win 10 je u pitnju ) da se hdr aktivira tj ukljuci samo kada softver to podrzava jer u win opciji u displej sekciji ima samo use gdr on off i to je to meni stoji na not use nema automatski bar koliko sam ja cackao...
Hdm,i je nararvno 2.1

Koliko znam za PC igre nema resenja. Pogledam na PCGamingWiki da li igra podrzava HDR i onda ga sam palim/gasim.

A za HDR/DV video fajlove koristim MPC Video Renderer koji automatski pali/gasi HDR mod.

Koliko znam za PC igre nema resenja. Pogledam na PCGamingWiki da li igra podrzava HDR i onda ga sam palim/gasim.

A za HDR/DV video fajlove koristim MPC Video Renderer koji automatski pali/gasi HDR mod.
Za video isto resenje kao i kod tebe ali da igre su problem,nista onda samo rucno i to je to :)

Back
Top Bottom