• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 Switch PC VR (Valve Index, Oculus Quest, PSVR...)

To kupiš pa ti unuci nasleđuju, ko ove Kirby usisivače

Last edited:

😮 :D

Ovakav headset ce biti dobar za filmove, ko zna mozda Apple [+konkurencija kada krenu da izbacuju proizvode sa slicno jakim display-ovima] pomogne da se 3D filmovi opet popularizuju jer ce korisnici kuci imati flawless tech.

OLED televizori od 80"+ kostaju duplo vise nego Apple Vision Pro, a ovaj headset moze napraviti virutelni ekrani koji je dosta veci od toga.

Zanimljivo je da nisu juce uopste spomenuli mogucnost da vise ljudi [svako sa svojim headsetom] u jednoj sobi gledaju film istrovremeno.

Kad sam video ovo Apple čudo, prva asocijacija mi je bio ovaj spot 😄

In an interview that took place in a room in Meta's Horizon Worlds environment, a user who went by the name Jiople15 told the Financial Times he liked the look of Apple's new headset but found the idea of paying $3,499 laughable. He said he was only prepared to pay around $700.

...

Representatives for Apple did not immediately respond to Insider's request for comment, made outside normal working hours.

Imam slično mišljenje kao "Meta user" ali da li je normalno da mi danas imamo ovakve vesti od poznatih web medija?

Zašto Business Insider mene još uvek nije kontaktirao da dam mišljenje o Marvelu??? [emoji846]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Last edited:
Nisi bio na pravom mestu u pravo vreme i reko prave stvari koje im odgovaraju, takodje, ako bas zelis, onda ti njih kontaktiras i ako im bude zanimljivo, objavice to... ja sam jednom imao zanimljivu pricu i kontaktirao sam nase novine da objave to i objavili su...

UploadVR novinar je na pocetku ovog snimka uporedio Appleove "Persone" sa Metinim "Codec Avatarima" koje je imao priliku da isproba ranije. To je jedini deo Vision Pro-a u koji je trenutno iza konkurencije, po svemu ostalom nadmasuju sav drugi VR hardver i interakcije sa OS-om.

Za desetak dana Apple je u jednom VR video snimku nadmasio gledanost svih ostalih VR promo video snimaka zajedno.

DeizGft.png

Sa ovolikom cenom, to je jos i dobro.

Glavni dizajner Vision Pro-a u prvom intervjuu posle premijere

Back
Top Bottom