• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

iskreno nije uredu sto ne daju nikakav info ne bitno kad izlazi samo daj sta se desava da li menjaju skroz igru sta im je plan nekako ne treba da kazu ni kad ce pokazati nesto ni datum izlaska nego cisto da se zna sta se desava sa igrom koji deo developmenta je igra sad ili sta god..nije fer prema ljudima koji su preorder igru pre 4 godine .ja sam drzao 2 god preorder onda sam cancel da mi pare slucajno ne bi propale

iskreno nije uredu sto ne daju nikakav info ne bitno kad izlazi samo daj sta se desava da li menjaju skroz igru sta im je plan nekako ne treba da kazu ni kad ce pokazati nesto ni datum izlaska nego cisto da se zna sta se desava sa igrom koji deo developmenta je igra sad ili sta god..nije fer prema ljudima koji su preorder igru pre 4 godine .ja sam drzao 2 god preorder onda sam cancel da mi pare slucajno ne bi propale
Pametno si uradio. Nema ništa od ovoga dok se politička i društvena situacija ne promeni, i new wokeness ekipa ne smanji doživljaj u igri o parazitskim monstrumima koje je sam Bog prokleo da sve čega se dohvate unište.

Kao sto sam spominjao ovo ne postoji vise, otislo je u void, i stvarno je sramota sa tim pre orderom sto drze novac od ljudi, pogotovo sto ne mogu da projektuju nikakav datum. Meni je malo zbog hajpa falilo da uradim pre order na Gogari, ali sam rekao ne, dok ne bude nesto konkretno, a posto se prebrzo izjalovilo i izgubilo verovatno i ono malo kreativnosti sto su sasekli citav tim koji je radio na kecu, neka hvala. Ali ako uspeju da izbace bilo sta u nekom momentu i da bude igrivo, skidam kapu svakako.

Mislim da će u najboljem slučaju da izađe još neka vizuelna novela, ili samo novela, bez vizualnog. TBH, te VtM knjiga-igre su prilično ok, preporučujem Night Road i Parliament of Knives, mada ova druga ograničava "igranje" sa samo pet klanova.

Last edited:
ljudi nemojte hejtovati bzvz nema nikakvog dokaza da je igra na tim monitorima niti lici..dosta ljudi to kaze i na reditu odakle je snimak i dosao.ne kazem da na kraju mozda oni i ne prave igru ali za sad nije potvrdjeno nista

Nije ovo hejtovanje, jednostavno igra kakva je inicijalno trebala da bude i njeni autori su škartirani zbog korpo premetačine, tako da ništa dobro neće izaći. Da su pošteni, kao što nisu trebali bi da delistuju igru sa svih platformi gde se prodaje jer ko zna koliko ljudi drži zarobljene sume novca dok ovi to ne izdaju. U suštini meni je tu najžalije originalnog tima, siguran sam da su dali od sebe najviše što su mogli, i eto sada traže druge poslove kada su šutnuti na ulicu.

Dear Bloodlines fans,
It’s been quite a while between updates while we’ve had our heads down working on the game. We remain just as dedicated to delivering a great Vampire: The Masquerade - Bloodlines game as we were when we announced, and are looking forward to showing you more in September this year.
We acknowledge it was a long time ago that many of you pre-ordered Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. As development continues, we will be updating the game’s editions and bonus content, and we want to provide the best value to those of you who supported us via digital pre-order after all this time. We are thus offering refunds to anyone who has pre-ordered any edition of Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. As part of this process, we are proactively refunding all pre-orders of physical products, including the Collector’s Edition. The digital versions of the First Blood Edition, Unsanctioned Edition and Blood Moon Edition remain, but can be refunded if you choose.
We’re excited to show you more and hope to have all of you with us in September when we reveal more. We know you are eager to see how the game is coming along so we’ve put together a fresh batch of screenshots to share with you.
For more information about refunds and how to submit your request, please visit our FAQ.
Until then, The Bloodlines Team
Stay tuned here and on the Bloodlines 2 Discord server for more news.

Drago mi je sto se makar radi nastavak, sto ce neko makar da pokusa, ali toliko su male sanse da ce ovo biti iole dostojan nastavak, pocev od toga sto igru radi totalno drugi tim, koji ni nema iskustva sa ovakvim igrama, vec su pravili walking simulatore do sad (koji su bili doduse vrhunski i obozavao sam da ih igram), pa preko toga koliko puno vremena je proslo od originala i kojih je sve silnih problema igra imala, ne pise se dobro, ali naravno bio bih presrecan da uspeju.

Najbitnije je da budu dosledni originalu, da igra bude ono sto je bio kec, pa mogu i to da prodube, samo da ne odu u nekom drugom pravcu, to bi totalno ubilo igru, ali ne bi bilo prvi put da stave takav naziv ko da je nastavak, a igra bude totalno drugacija, samo kako bi uzeli pare i od starih fanova, kao sto je slucaj recimo sa novim Delta Force-om.

Tesko ce ovo valja. Pre 3 godine realno trebala da izadje il je barem bila u dubokom developmentu, onda samo nestala sa mape igra, sada neki skroz zhlj studio preuzeo...ovo ce biti neki hack job.

Paradox Interactive announced that Hardsuit Labs no longer was working on the game, and that Paradox Interactive was collaborating with another developer to finish the production.[1] Hardsuit Labs made their narrative team staff redundant shortly afterward.[42] Paradox Interactive had prior to this considered cancelling the project, but decided to continue development with a new partner and to retain much of what had been produced for it until that point

Ja bih voleo da znam istinu pravu oko ove igre to me iskreno vise zanima trenutno od same igre :D zasto su promenili tim?zasto su promenilu celu pricu?sta su ostavili od prvobitne igre koja je trebala da izadje?bas sam malo pre gledao zadnji trailer od stare igre i moram priznati bolje izgleda trailer novi od novog tima..tako da mogu da se slozim sa svime osim zasto su pricu promenuli skroz ja bas mislim da je stara prica bila cool i zanimljiva(ne kazem da nece ova mozda i bolja biti nego eto)

Back
Top Bottom