• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Izgleda da je bolje. Ocekivanja velika a inicijativa bas slaba.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam ovu igru drzao 2 godine na preorderu i onda kad su izdali zadnju vesto o pomeranju i menjanju gamedeveloper studija.rekao sam bolje ja da cancel pa cu kupiti ako bude ozbiljnih dokaza da ce igra izaci :D

Drago mi je da nije cancel.ali bih voleo da znam what the f is going on.prvo sto su zamenuli devove i zasto se toliko cuti i kriju i novosti i koje nov dev.sto nema nikakvih updatea da li se igra radi iz pocetka da li od pola itd nije fer prema fanovima i ovima koji su preorder .godinu dana niko ni reci nikakve

No njuz is gud njuz. U svakom slučaju, bolje ovo da nikada ne izađe. Veliko nepoštovanje je pokazano spram ljudi koji su radili na igri i ostavili svoj pečat. A neutešna je činjenica što su i World Of Darkness najavili da će da izmene koncepte za današnju publiku. Tako ćiao čarli!

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Is Doing Well, But It’ll Be a While Before It’s Out

It's a game that we think has a very high potential, a very strong fanbase for the IP, a big RPG market...

The new developer is doing quite well and we are happy with the progress of the project now, but it's still quite some time before we can start to talk about release dates. We prefer to give the studio a situation where they can focus fully on the game development and not having to address fans reaching out to them. So, therefore, we have so far not disclosed the name of the studio and we are very happy to keep it that way for still some time.

Go go go :)

Jbt prvo ona Battleroyal igra izasla, pa sada ova "avantura", sta bi sa originalno najavljenom igrom lol

Raspad sistema, sta smo doziveli, da je jedna takva legendarna igra, na aparatima... :(

Pa i prva nije imala mnogo bolji razvoj, na sta je licila kada je izasla lol Da nije bilo fanova da je zakpre :)
Pa jeste realno oni community patchevi su zavrsili igru i napravili je da bude playable.

Back
Top Bottom