• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Switch PC Vampire Survivors

Ume da artikulishe misli daleko smislenije od prosechnog novinara, plus je medju prvima ukazivao na neke od problema koji su sada i te kako rak gejming industrije.

Ovo je tako tacno. On mi nekako uvjek pogadja srz i ne okolisa, koristi ton i jezik koji odrzava paznju a i laicima, kao sto sam ja, koji bas i ne prate radove vecine studija jasno predoci bitne stvari. Ovako kao pojava je naporan i krindz, sve oko njega je smaracki, ali to je drugi par opanaka, meni je bio takav i prije transformacije. Ako pise lore za igru, samo neka nastavi. Ako bude los, onda nek se bune twitterasi (a i tada te niko ne tjera da citas lore, lol)

Ako bude los,
Lore igre kao da ne postoji. Nije da pljujem igru, ali lore je sveden na flavor text. Ako to sjebe, neka se povuche iz gejminga i nastavi biti losha kecherka ¯⁠\⁠_⁠(⁠ ͡⁠°⁠ ͜⁠ʖ⁠ ͡⁠°⁠)⁠_⁠/⁠¯

Pa nekada je upravo u toj situaciji najteže odraditi nešto kvalitetno kada imaš minimalan prostor.

ma generalno je ovde lore praktično nebitan.
sure, biće šlag na tortu ako valja, ali neće uninstall zbog toga sigurno :D

a mislim da se i denis šalio :D

Auf, ne znam, ne mogu se nikako slozhiti s time. Pratio sam Jim od kako je radio za Destructoid i dosadio mi je tek pre 3-4 godine, ali to sam ja.
Mozda je sada ta angry gamer forica matora, ali imala je svoj period kada je imalo smisla. Ume da artikulishe misli daleko smislenije od prosechnog novinara, plus je medju prvima ukazivao na neke od problema koji su sada i te kako rak gejming industrije.
Olako odbacivati sve shto je radio sa "krindzh je" mi ne deluje ozbiljno.

edit:
nisam mislio na tebe kada sam odgovarao Mozzribou, vetj na twitter ekipu :3

I meni se se sviđao pre dosta godina kada sam gledao. Prestao sam davno, ne jer mi se nije svidelo nego eto, desilo se.

Sinoć kontam kako bih trebao ranije na spavanje, aj reko da uradim jedan run. Otišao u krevet u 4.
Jutros zakasnio na posao jer sam naivno pomislio da mogu uraditi jedan brzinski run prije posla.
Digitalni heroin.

Although reaching 1.0 means leaving early access, it's also not the end of Vampire Survivors development. Work on porting the game to a new engine continues with the aim to "release it by the end of the year."

Instalirao sam da imam sta casual da igram u praznom hodu, izmedju dnevne i nocne igre koje igram.
Poceo sam prvim likom, izdrzao 10 minuta, mali mi je trip bio sto nema pucanja, vec samo kretanje, ali navikne se brzo.
Igrao sam sa tastaturom, kontam da je bolje sa dzojpedom, pa cu sa njim sledeci run, svidjaju mi se nadogradnje.

Predjoh pola sata prvi stage, i onda se pojavi kao neki boss, smrt sa kosom, i skoci na mene, prilepi se i ubije me, ali pise na kraju stage completed?
Jel sam stvarno presao ili mora da se ubije taj boss, posto ne znam kako, od momenta kad se stvori, bukvalno se samo prilepio za mene...

Da ne spoilujem, moraš naći item koji će ti pokazati lokacije skrivenih passive itema koje ćeš dići na max lvl u kombinaciji sa Laurel na max. Moraš ubiti takva četiri prije nego se stvori finalni boss. Grinduj malo drugi level za upgrade svega.

Back
Top Bottom