blog.playstation.com
Nathan Drake nase mladosti.Bekstvo iz Zatvora susreće Nacionalno Blago
IstinaIndiana Jones![]()

Ma jok igrao sam na kratko pocetak cetvorke na decku, pa je isla igra na hold dok gpu nije stigao. Generalno na decku igram samo retro igre i emulatore (trenutno najvise PS2 igre vrtim na decku).si igrao na deck-u?
Slazem se zato mi je LL sjajan posto jedini ''open deo'' je bio chapter 3 i to je to.Ja sinoc zavrsio Lost Legacy. Sta reci odlicna igra. Kratko ali slatko iskustvo.
Ako bih bas trazio dlaku u jajetu imam dve male zamerke. Mogle su biti malo raznovrsnije lokacije i onaj open world mi se nekako ne uklapa u igru. Uncharted igre treba da budu gas od pocetka do kraja taj deo malo usporava igru. Malo smara sto te open world delove ubacuju u sve moguce igre. Evo upravo igram GoW Ascension kakav crni open world samo krljacina i guraj dalje sedim na ivici stolice sve vreme nedostaju mi takve igre.

Mali offtopicMeni je prijao taj open world deo i to što je sve u jednom regionu.
Od noviteta pištolj sa prigušivačem je baš dobro došao, kao i P90 koji šuri u rafalu. Podsetilo me na moje P90 spray n pray početničke dane u CSGO i na legendarnu P90 rush B taktiku![]()