• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Ja sam moj PC ostavio za casual frendly (google, Youtube) upotrebu. Objasni ti posle zeni da si kupio grafiscku po ceni automobila. Sa konzolama sam se dugorocno obezbedio.

Cak i ako uzmem obe konzole, ne dizem uopste ruke od PC gaminga. Imam dosta naslova iz perioda 2011-2019 koje nisam presao, a od igara iz poslednje dve godine ne mogu samo Deathloop da pokrenem zbog 6 GB VRAMA tj ne bih pokusavao.

Uncharted moguce kao i God of War, bice tu skoro na ivici. Iako nisam toliko navucen GoW i igram ga svakog drugog-treceg dana, necu zaliti puno ako tu bude jedina igra koju mogu da pokrenem iz ove godine, iako ce ih sigurno biti jos par koje cu moci da izguram sa trenutnom konfiguracijom.

Bold: Mislim da bi jedino imalo smisla izdvojiti cak i vecu sumu za graficke (ne sada i verovatno ne u narednih godinu godina) ako to ne skida puno od plate tj uporedis sada procenat investicija/plata kao i koji bi odnos bio pre nekoliko godina. Stvar je samo licnog dohotka.

Najbolja kombinacija (naravno ko može da priušti) je imati dobar komp i PS5 i tu si maltene sve pokrio što se igara tiče, sem eventualno ako ima fanova Nintendo-a, a korisnik ne želi da se "bakće" sa emulatorima :)

Redneck

E sad me interesuje tvoja konf. da bih usao u pricu, zato nije lose imati napisanu u INFO...Kazes moja konfig. - a nemamo pojma koja! I sad pominjes 6GB VRAM..Ako toliko imas ne vidim problem, mada opet ne znam koja karta...

eufrat

takođe sam mislio na uzmem Xbox s, ali sve to sad ima na PC...Ostao je samo na PS5 nesto igara, no kontam kako vreme odmice - sve ce se igrati...nije bitna platforma...

Najbolja kombinacija (naravno ko može da priušti) je imati dobar komp i PS5 i tu si maltene sve pokrio što se igara tiče, sem eventualno ako ima fanova Nintendo-a, a korisnik ne želi da se "bakće" sa emulatorima :)
Dobar PC, PS5 i Switch, meni dosta.

Jos samo da graficku upgradeujem i miran sam do sledece generacije [osim ako se ne desi nesto previse ludo sa Crysis 4 ili Squadron 42 :D].

pa kada sve sa kutije sada ide i na PC. mda ps5 se još ne isplati kada ima svega par igara od kojih me samo GT7 zanima. tako da tamo naredne godine kada izađe neka pro varijanta

Pa kada vise ne postoji Xbox platforma, nego Microsoft platforma koja obuhvata Win10, Win11, Xbox One, Xbox Series konzole.

Pa nabrojao si sve sem xbox-a :D
Microsoft se postarao da je Xbox nepotreban.

Njihove igre su me retko interesovale svakako jos od doba kada su imali timed eksluzivnost za Alan Wake, mada to se sad promenilo kada su kupili iD Software i Machine Games.

dobro nije baš tako, ima brdo ljudi koji recimo ima laptop za internet, neki poslić isl, a xsx/xss za igranje

Slazem se, za nove igre je potreban malo jaci hardver [makar 1060tier za 1080p].

Dobar PC, PS5 i Switch, meni dosta.

Jos samo da graficku upgradeujem i miran sam do sledece generacije [osim ako se ne desi nesto previse ludo sa Crysis 4 ili Squadron 42 :D].
+1 :D
Ja sad cekam da vidim kako ce da se rasplete sve ovo sa ddr5 i i9 neki da suknem, za 3xxx su me ispalili prodavci, 4xxx ce drugacije da se pazari :D

Ovu cetvorku sam igrao malo na ps4, ali mi nije legla tada. Kontam da cu u nekom momentu ponovo poceti, mozda cak i od prve igre, pa lagano.

Redneck

E sad me interesuje tvoja konf. da bih usao u pricu, zato nije lose imati napisanu u INFO...Kazes moja konfig. - a nemamo pojma koja! I sad pominjes 6GB VRAM..Ako toliko imas ne vidim problem, mada opet ne znam koja karta...

Napisao sam u God of War temi da je graficka MSI GTX1050 AERO 2GB(i procesor Intel i5-7400). Reci cu jos jednom prokleti majneri. To kad sam ranije bio na drugom mestu, imao sam potrebu da okacim konfiguraciju na profilu. Drugacije je ovde mesto(a i atmosfera) i valjda sto forum pokriva i PC i konzole, nemam veliku potrebu da istaknem svoju konfiguraciju. Gledacu da manje spominjem mane svoje aktuelne konfiguracije. 😄

Ne valja mesto gde su istomisljenici vecina, bolje je biti u manjini.:coffee:

Last edited:
Iako sam bio odlucan u nameri da kupim Uncharted: Lagacy of Thiefes Collection po ceni od 50 dolara, setio sam se pametnije ideje. Prodao mi covek U4 disk za 1000 din, pa me je upgrade kostao 10 funti. Ukupno oko 24 dolara. :D

272310628_328321989180935_6060933881386013419_n.jpg

Jel treba da ti je U4 disk ubačen u konzolu prilikom igranja te kolekcije?

I ja juče uzeh upgrade, jer sam već imao Uncharted igre u digitalnoj kolekciji.

Nakon sto sam odigrao LL nisam mogao da odolim a da ne pocnem U4 ponovo. Uh tek se sada vidi raskos igre koja blista u ovom remasteru. Kraj misije u Škotskoj kada su ti svi za petama i sve grmi i rusi se oko tebe je filmsko iskustvo. Moram da priznam da su dozivljaju doprinele Xbox stereo headset slusalice koje su odlicne dizajnirane za te pare.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Back
Top Bottom