• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
Pozeli im srecu u snimanju dobrog filma.

Teško, kada je u pitanju Eli Roth, i dalje čekam da snimi nešto vredno gledanja. :cautious:

Pa snimio je Hostel. :D

Anyhow, ovde on nije scenarista. Ocekujem u najboljem slucaju zabavan film, ko zna mozda glumci izvuku vise od ocekivanog, postava je bas iznadprosecna.

Ako ti je to pojam dobrog filma, onda zaista imaš niska očekivanja. :D

Ima daleko boljih i slađih gore-horora naspram Roth-ovih tužnih pokušaja da pokaže kako je samo "chad" fan.

Ne dopada mi se izbor glumaca, a generalno volim Borderlands serijal, ali ono što smo naučili posle višedecenijskog gledanja raznih adaptacija video igara uglavnom su loše. :LOL:

Jel imamo neki cringe smajli?

Nije cringe smajli, ali bi komotno mogao da prodje za to:

ayckds.gif

Prvi trejler za Taylor Sheridan-ov novi film, looks great.

Trejler pokazuje i malo previse. Premijera je sredinom maja, bioskopi + HBO Max.

Sheridan do sad nije imao los film , tako da skoro sigurno ce i ovaj biti dobar.

Aaanyhow, evo jos jedne comic book adaptacije sa "ozbiljnim" pogledom na kostimirane heroje. Prva sezona od 8 epizoda izlazi za mesec dana.

Prvi film mi se bas svideo, i ocekivao sam da ce snimiti nastavak. Dobijamo dva!
Potvrdjeno je da su Rian Johnson, Daniel Craig i producent prvog filma dobili svako po $100 mil. Ka ching.

Ostatak para ce biti potrosen na snimanje 2 filma [koji su jeftini].

Ovo mi je malo i nepotrebno mahanje novcanikom, placaju glumce i kreatore vise nego same filmove. Mozda ce ovo uticati na budzete i isplate zvezdama u drugihmprojekatima kod ostalih streaming servisa.

Posto Sony nema svoj streaming servis, bilo je za ocekivati da ce sklopiti ugovor sa nekom velikom stremer kompanijom. Odabrali su Netflix.

Od 2022. godine, Netflix ce prvi prikazivati nove Sony filmove kada im isteknu pocetni bioskopski tajminzi, dobice pristup streamingu starijih Sony Pictures filmova, i imace pravo da prvi daju svoje misljenje [i pare] za nove direct-to-stream ili licence-to-stream filmove [filmove za koje se bioskopski run otkaze] koje Sony razmatra da snimi i distribuira.

In unrelated news, Amazon Prime Video je otkupio prava za Paramount-ov SF film The Tomorrow War [Chris Pratt, Yvonne Strahovski, J.K. Simmons] u kojem vremenski putnici dolaze u 2030. godinu da bi sakupili vojsku za spas covecanstva u velikoj borbi protiv vanzemaljaca koja se odrzava 20 godina u buducnosti. Bice pusten na streaming 2. jula ove godine.

Posto Sony nema svoj streaming servis, bilo je za ocekivati da ce sklopiti ugovor sa nekom velikom stremer kompanijom. Odabrali su Netflix.

Od 2022. godine, Netflix ce prvi prikazivati nove Sony filmove kada im isteknu pocetni bioskopski tajminzi, dobice pristup streamingu starijih Sony Pictures filmova, i imace pravo da prvi daju svoje misljenje [i pare] za nove direct-to-stream ili licence-to-stream filmove [filmove za koje se bioskopski run otkaze] koje Sony razmatra da snimi i distribuira.
Nekako mi cudno da nije sony sklopio sa Disny+ al dobro :) A zar se nije pricalo prosle godine ili 2019 da ce sony otvoriti svoj streaming servis?mozda gresim

meni deluje kul, pogotovo na kraju kad se kolju uz osmeh

Paramount je pomerio Top Gun Maverick sa ovog leta do 19. novembra, sto je gurnulo i ostale filmove iz ovog studija.

Mission: Impossible 7 - maj 2022
Dungeons and Dragons - mart 2023
novi nepoznati Star Trek - jun 2023 [jedva cekam da vidim kako ce opet da weponize-uju moju nostalgiju tokom pravljenja random action-fest-a]

Mission: Impossible 8 - jul 2023

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom