• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
Snimaju oba filma zajedno odavno, skoro su gotovi.

Prvi trejler za Taylor Sheridan-ov novi film, looks great.

Trejler pokazuje i malo previse. Premijera je sredinom maja, bioskopi + HBO Max.

Ocekivao sam vise Wind River. Ovo deluje bas bas akciono.

Nemoj da porediš AOD kult sa ovim smećarenjem koje će Sony da izbaci. Meni su Ghostbusters jedan od najkultnijih komedija, pogotovo prvi deo, jer je uhvatio jadi malog i radnog običnog čoveka, sa odličnim forama i poštapalicama. I onda mi je uvek gnusno kada pokušavaju da ožive nešto što je evidentno bilo za taj jedan momenat i nije trebalo nastavljati. Ghostbusters 2016 mi je bio jedno od najmizernijih gledanja, loše sklepan film, koji nije bio zabavan i nije znao šta želi da bude oponašanje starih, ili neki pokušaj glupe američke komedije i tog humora koji se fura baš dugo kod njih. Zbog toga stvarno nemam nikakva očekivanja i od Afterlife-a, čak iako ga režira Reitman-ov sin, koji je imao dobrih filmova. (Thank you for smoking, Up In the Air, Men, Women and Children)

kako je genetika interesantna, dva lepa roditelja a dete umesto da ispadne super lepo ispadne samo ok (lily rose depp)

Ovo deluje kao Equilibrium samo sto je u svemiru, nije me nesto trejler zainteresovao.

kako je genetika interesantna, dva lepa roditelja a dete umesto da ispadne super lepo ispadne samo ok (lily rose depp)
Pa meni je bas mesavina njih dvoje, a nisu mi ni jedno ni drugo "klasicno lepi" ljudi

imo ta mesavina nije u rangu majke i oca...dobar primer je i Maya Hawke, tacno mogu da se izdvoje karakteristike roditelja

oAxrb9f.gif

Bas dobar trejler, trebali su preskociti onaj prvi teaser.

Svidja mi se sto nisu standardni zombiji.

...meni dizelova faca deluje cgi u vecini scena

od običnog kradljivca tehnike napraviše superheroja, prva dva su bila ok jer se vrtelo oko trkanja sad ..

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom