• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
"I want to look good now. I want this to be my cool moment"....zali se na to a lik glumi spidermana

Pa njegov spajdermen skroz ok, ne secam se da je pokusavao da bude kul non stop.

Ovde je pokusavao, al svejedno, to je samo detalj. Mnogo je bitnije kako ce ceo film da ispadne.

Pa njegov spajdermen skroz ok, ne secam se da je pokusavao da bude kul non stop.
u smislu da svakako ima kul scena u kojima je poenta da spiderman izgleda kul....samo sto je verovatno bio skroz cg

Ovde je pokusavao, al svejedno, to je samo detalj. Mnogo je bitnije kako ce ceo film da ispadne.
nije pokušavao, nego su mu naređivali.

nejtan je realno sve osim kul. nejtan je goof, i zbog toga su ga ljudi zavoleli.

Serija je, svih 8 epizoda prve sezone stize 23. aprila [netflix se jos uvek nije prebacio na nedeljno izbacivanje po jedne epizode]
Brate iskreno receno na pocetku mi je prijalosve odjedanput,ali sada vise gotivim jednu nedeljno poceo sam tako bio sa Star Trek Discovery i prijalo mi je znam ustanem kafica i epizodda me ceka

Cristin Milioti sam zavoleo u Mythic Quest i Black Mirror. Palm springs je na neki način bio njen veći proboj jer godinama nema glavnu ulogu već je često typecastovana kao majka. (How I met your mother, Fargo 2)

Ne znam zašto ali me malo sve ovo podseća na Netflixov Maniac, za koji sam se isto nadao da će isporučiti dobar sci fi, međutim bio je veliki mućak i veliko traćenje vremena, ali voleo bih da se ogrešim i da mi dokažnu suprotno.

Kabal is in!
EwGYaAfUcAIxexq

Netflixov diversity casting vise nikog ne iznenadjuje, mada nije to ni toliki problem vec da malo utegnu ovu sezonu umesto da sakrivaju mane odusevljenjem fanova.

Jos malo i pocinje!

U petak tri epizode, posle toga jedna mesecno. Svaka epizoda je sat vremena. :) 8 epizoda ukupno, svaka traje ~sat vremena.

edit-

Izlazi za mesec dana, looks good.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom