• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
bolje da napisem nesto nego dupli post da bude :D

i ovako sam hteo da dodam komentar za uncharted film.nikako mi ne lezi "spider man" za drejka.mark mi onako lezi za ulogu ne toliko lose

Flashback? Force ghost? HE SURVIVED?!?!?!?!!?!?!?! :D :D

Mogli bi mozda jedan thread za Star Wars TV serije? Bice ih uskoro zilion a nemamo ni thread za Mandaloriana.

Boba Fett premijera je na kraju decembra, Andor serija je zavrsena sa snimanjem, Obi1 & Mando s3 se snimaju, a ceka se pocetak snimanja za Ashoka i The Acolyte.

Lando
serija je jos u veoma ranom stadijumu [nece skoro], a Rangers of the New Republic je mozda bacen na led posle sutanja Gine Carano.

Flashback? Force ghost? HE SURVIVED?!?!?!?!!?!?!?! :D :D

Mogli bi mozda jedan thread za Star Wars TV serije? Bice ih uskoro zilion a nemamo ni thread za Mandaloriana.

Boba Fett premijera je na kraju decembra, Andor serija je zavrsena sa snimanjem, Obi1 & Mando s3 se snimaju, a ceka se pocetak snimanja za Ashoka i The Acolyte.

Lando
serija je jos u veoma ranom stadijumu [nece skoro], a Rangers of the New Republic je mozda bacen na led posle sutanja Gine Carano.
Moze, napravi! :)

Nah, da sperem nelagodu žive adaptacije, izvrteo sam ponovo par epizoda animea na Netflixu, dobro su restaurirali šta su mogli, i dalje je fluidna animacija, ali 3d renderi brodova i planeta su jako loše ostarili, mada kada razmislim daje to i neki poseban šmek. Tako da neće se gledati živa verzija pored anime klasika. To me podseti videh na Švapskom Amazonu neki predrkani limited edition, šteta što nema engleski titl (imaju Japanaski audio) koji sadrži art book, dokumentarac o kreaciji serije i postere i ostale lepe dobrote. Moraju Švabice da smanje taj trip da sve bude samo na njihovom jeziku i ostave engleske titlove, jer je bruka kako imaju odličnih izdanja samo za njihovog tržište.

Shoots at 3 a.m., Drunken Merrymakers and Inspiration From Quentin Tarantino: How Edgar Wright Made ‘Last Night in Soho’ in London’s Busiest Neighborhood​

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom