Bradley Cooper is launching a new production banner with Weston Middleton, Deadline has learned, and has set Hyperion at Warner Bros.
deadline.com
Auf. Rizican potez.
Bradley se cimao za ovaj projekat vise od 5 godina, jurili su TV adaptaciju na SyFy-u ali ocigledno nema nista od toga. Sad su oformili novu produkcionu firmu i prebacili Hyperion kod WarnerBros-a koji je pristao na FILMSKU adaptaciju. Jos nije greenlighted tako da ko zna hoce li biti ista od ovoga.
Jim Cummings se trudi previše, svideo mi se Thunder Road, imao je tu neku ludu nit i dosta ličnog ubačenog, drugi film mu je bio već, meh. I čini se da je tip malo ograničen sa glumom, ali daj šta daš.
Ide Gruzija gas, samo jako, samo romantično!
Ovo i dolazi kod nas, i dobar je povod da se poseti bioskop, naravno film je o svim neprijatnostima kada ti iscuri snimak seksa. Rumuni znaju.
EDIT:
Deluje jako čudno fotografija i sve izgleda prenapucano ko u rijalitiju ili tabloidnim vestima. Međutim tu su ove dve gromade, navodno sve je po istinitoj priči i limited run je serija. Možda bude dobro.
EDIT : Ovaj prvi gledam 100%, gruzijska ljubav top deluje MUBI gas i ovaj Rumunski kao i uvek Sa Rumunima izgledao kao Srpski Film KADA BI BIO DOBAR, must watch takodje
Ne znam za ova preostala dva nešto mi nisu držali pažnju
ne znam da li se ovako nesto ikada desilo ranije, ovo nije directors cut sa tu i tamo ubacenim scenama ovo je stari film koji je montiran komplet iz pocetka, sa novim scenama, drugim take-ovima, zvucnim efektima itd itd
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.