• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.

Matt Damon, Robert Downey Jr. Join Christopher Nolan’s ‘Oppenheimer’​

In the Universal project, Cillian Murphy is portraying the man who was an integral part of the Manhattan Project.

Braca se vracaju!
:D :D

Auf. Rizican potez.
Bradley se cimao za ovaj projekat vise od 5 godina, jurili su TV adaptaciju na SyFy-u ali ocigledno nema nista od toga. Sad su oformili novu produkcionu firmu i prebacili Hyperion kod WarnerBros-a koji je pristao na FILMSKU adaptaciju. Jos nije greenlighted tako da ko zna hoce li biti ista od ovoga.

Ako su ljudi mislili da je Dina slowpaced i bez akcije, tek treba da dozive prvu knjigu Hyperiona. :D

Pa nije baš tako, svašta se tamo dešava, a ima i akcije. Ali ne znam kako Hyperion može da funkcioniše, a da ne bude serija.

Sofia Boutella Starring In Zack Snyder's Rebel Moon​

Ide jak Boutella Gas, pravo na spisak jedva čekanje naslova

fFScZFS.jpg

DFQjoS3.jpg

fInkBsQ.jpg

pure cinema u najavi.

Jim Cummings se trudi previše, svideo mi se Thunder Road, imao je tu neku ludu nit i dosta ličnog ubačenog, drugi film mu je bio već, meh. I čini se da je tip malo ograničen sa glumom, ali daj šta daš.

Ide Gruzija gas, samo jako, samo romantično!

Ovo i dolazi kod nas, i dobar je povod da se poseti bioskop, naravno film je o svim neprijatnostima kada ti iscuri snimak seksa. Rumuni znaju. :D

EDIT:
Deluje jako čudno fotografija i sve izgleda prenapucano ko u rijalitiju ili tabloidnim vestima. Međutim tu su ove dve gromade, navodno sve je po istinitoj priči i limited run je serija. Možda bude dobro.

Ala gori Barjak sa trejlerima sad će da se odgleda sve jako

Ide Gruzija gas
Urlam

EDIT : Ovaj prvi gledam 100%, gruzijska ljubav top deluje MUBI gas i ovaj Rumunski kao i uvek Sa Rumunima izgledao kao Srpski Film KADA BI BIO DOBAR, must watch takodje

Ne znam za ova preostala dva nešto mi nisu držali pažnju

Last edited:

ne znam da li se ovako nesto ikada desilo ranije, ovo nije directors cut sa tu i tamo ubacenim scenama ovo je stari film koji je montiran komplet iz pocetka, sa novim scenama, drugim take-ovima, zvucnim efektima itd itd

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom