• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
heh halle berry trenirala malo dzudo za john wick 3 i sad misli da je borac, secam se intervjua, pricaju sa njom i ona prica kako radi sve svoje stunove, moze da bije ljude irl ako zatreba itd...i onda pitaju isto keanua i on kaze, ne radim svoje stuntove i ne ne bih mogao nikoga prebiti tako nesto xd

i koliko vidim ona je glavni protivnik u filmu...samo sto je ridja...?

Na ovom forumu ne promovišemo pirateriju...
Šalim se, i ja sam skinuo juče.
Mada ne očekujem ništa, prošli mi je bio njesra.

Izgleda mi u rangu kao i prethodni deo, nista novo. Moze da se pogleda radi tradicije :)

prošli mi je bio njesra.
Meni bio OK, al ovaj baš baš pljuju pa sam i više motivisan da gledam onaj nikoga nije zanimao da komentariše. Idemo jako sranje godine

cw2hI4x.jpg

Gledam večeras
Pazi dugo nisam video ovako loše osmišljen film i postavljen, pritom nadovezuju ga na original sa gomilom nebitnih likova iz istog, ima flešbekova, ova brate ni ne glumi odradila jedan dijalog u bolnici urlam.

Kažu zadnji deo Trilogije Halloween Ends će da ubaci i Kovid Pandemiju???? Uuuuu pa jedva čekam to Finale da vidim posle ovoga

Green described Ends as a "coming of age story" and "a more intimate movie" where "some of the characters...have processed the insanity of the circus of the massacre of 2018. And not only that, but they’ve also processed the world as it’s spun so wildly in the last four years

KUKU!!!

Last edited:
Meni bio OK, al ovaj baš baš pljuju pa sam i više motivisan da gledam onaj nikoga nije zanimao da komentariše. Idemo jako sranje godine

cw2hI4x.jpg
Ja cu da ga pogledam cisto radi tradicije, znam da ce me smoriti. Citao sam da ce jos jedan deo da izadje sledece godine i tako zavrsavaju trilogiju. Po meni su i ova dva nepotrebna, jedini koji vrede da se pogledaju su kec, dvojka i H20.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom