Da da pa si pre svega javio na forumu da ste saradjivali....
Ja sam samo rekao da ti je terminologija pogrešna u ovom slučaju.
Mnogo pogresno tumacis, bezobrazno i zlonamerno, pa da ti objasnim par stvari, kad vec mora da ti se speluje, ali to ti cinim samo jos sad i vise necu:
Prvo - rekao sam da smo saradjivali zato sto sam rekao da je veoma duhovit (mislim privatno), zato sto mi je veoma krivo i zato sto mislim da je dobar covek (sto sam zaboravio da napisem)... iz tih razloga sam smatrao da trebam da naglasim da ga znam licno i da stojim iza toga sto sam rekao... a bilo ih je nazalost puno koji su preminuli zadnjih godina ili se o njima pricao, pa nisam pominjao da ih znam, iako ih znam, jer sam smatrao da nije bitno, ali za Marka sam morao da napisem, jer je bio pun zivota i neke pozitivne energije, da sam ga tako brzo zgotivio i jeste cudno da kazem da se osecam ko da mi je drug umro, ali tako je.
Drugo - sta je pogresno reci da smo saradjivali? ako smo pricali na poslu i dogovarali se sta i kako da snimimo, jel to nije saradjivanje? ako ti imas drugi naziv za to, ti ga koristi, za mene je to saradjivanje i ne vidim sto bi trebalo da me bude sramota zbog toga?
Trece - ja nisam bio samo statista u emisijama, vec i statista sa zadatkom i glumac u raznim serijama i filmovima i nisam radio sa njim samo emisije, ali ja sad zbog tebe da se prisecam sta sam tacno sve snimao sa njim za tih 7 godina, a svaki dan novo snimanje, to ces da izvines, nisam sve zapamtio, ali nisam bezveze koristio rec saradnja, da sam ga samo video rekao bih znamo se iz vidjenja ili sta god da je adekvatno, nikad ne koristim neku rec bez razloga.
Biti statista nije sramota, ja sam bio vodja statista na snimanjima i svakog pojedinačno cenio i uvažavao...
Ihhh ubedi me sa dve reci... a ja sam bas mislio da je sramota... los pokusaj da srozas posao...
Inace, moze da bude statista ko hoce, statista sa zadatkom kao i vodje statista tu i tamo, neko moze, neko ne moze... a glumac ne moze biti bilo ko, trebas da imas muda da stanes pred kamerom, trebas da imas dobru memoriju i trebas da znas da to radis, da imas talenat.
To što ti nemaš u okruženju ljude koji će da te isprave kada lupetaš je drugo...ja ih imam i ti ljudi su mi medju najboljim prijateljima....
Cuj ovo, e ovo je hit! neko treba da cita forum samnom i da me ispravlja kad "lupetam" ili treba uzivo da to radi
Slusaj druze, jedno sam ja na forumu, a drugo sam uzivo, a to dokle ne vidis, ne mozes nista da pricas, ja te samo molim da ne budes bezobrazan i da ne podjebavas, pogotovo kad mi je tesko zbog ove vesti danas, pa bi trebao da imas malo razumevanja, a ne da skaces zbog takve jebane sitnice, previse toga ti sebi dozvoljavas, kapiram da ti je dosadno i da nemas zivot i devojku, pa si nalemao preko 2.000 poruka, a medju zadnjima si dosao, ali nemoj da mislis da cu ti tolerisati takve stvari, samo zato sto si sakriven iza monitora. Dakle kazem ti, nemoj da provociras i da podjebavas, ponasaj se kao uzivo kad pricas sa ljudima.