• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.

Shit just got real. Vodje sindikata produkcijskih filmskih radnika Amerike su dobili dozvolu od svjih clanova da pokrenu strajk. Ti clanovi su maltene svi zaposleni u filmskoj industriji koji nemaju "prestizna mesta" - osvetljenje, transport, kostimi, sminka, armija ljudi koja prva dolazi na posao a zadnji odlaze, i sa njima "pobratimi" iz par drugih sindikata [cinematographers, editors, kamermani, zvucni tehnicari, freelance & post production vizuelni efekti, dizajneri setova....].

Ako se strajk pokrene [i dalje se prepucavaju sa studijima], SVE STAJE. Preprodukcija, produkcija i post-produkcija svih projekata [filmovi i serije] koji se prave u USA [i u Kanadi ako je projekat pokrenula USA firma]. Verovatno ce ovo pogoditi i produkcije van severne amerike....

Od studija traze normalnije uslove rada i veci komad kolaca od nenormalnih para koje se vrte u industriji. Sad tokom korone kada su ih bas pritisli su skontali da im je ovo odlicna sansa da se ujedine.

IATSE strajk se blizi, najavljeno je zaustavljanje rada u ponedeljak ako se dogovor ne postigne.

I po ko zna koji put, internacionalni trejler ispada bolji od americkog:

(y)

Konacno da naprave neku verziju filma koji je slican original igri. Mada realno, potpuno su promasili izbor glumaca sto se likova tice.

Sudeći po reditelju neće ovo imati više od 2.1, ofc nisam pustio trejler, život frenetično odmiče nema se vremena

Covek umro, ne bih sa tobom sada da raspravljam sta je saradnja, a sta nije, ja sam coveka licno znao i pricao sa njim, nedeljama i mesecima smo snimali zajedno razne emisije i osecam se ko da mi je drug umro, a tebe da bude sramota cime se bavis!
Nekim ljudima je bas dosadno, a i ja budala sto ti odgovaram, nadao sam se da imas dobru nameru, a ti ustvari si zeleo "kao nesto da raskrinas", ja sam druze bio i statista i statista sa zadatkom i glumac, preko 7 godina i nema koga od poznatih licnosti nisam upoznao, mani me sa tim glupostima.
Takodje i na emisijama imas saradnju sa ucesnicima, to je mala, probrana publika, koja cesto ima zadatke koje im rezija, voditelji postave, nije to kao kad odes na utakmicu, znas? Tako da ne pricaj o onome u sta nisi upucen.

i osecam se ko da mi je drug umro
Da da pa si pre svega javio na forumu da ste saradjivali....

Ja sam samo rekao da ti je terminologija pogrešna u ovom slučaju.

Biti statista nije sramota, ja sam bio vodja statista na snimanjima i svakog pojedinačno cenio i uvažavao...

To što ti nemaš u okruženju ljude koji će da te isprave kada lupetaš je drugo...ja ih imam i ti ljudi su mi medju najboljim prijateljima....

Da da pa si pre svega javio na forumu da ste saradjivali....

Ja sam samo rekao da ti je terminologija pogrešna u ovom slučaju.
Mnogo pogresno tumacis, bezobrazno i zlonamerno, pa da ti objasnim par stvari, kad vec mora da ti se speluje, ali to ti cinim samo jos sad i vise necu:

Prvo - rekao sam da smo saradjivali zato sto sam rekao da je veoma duhovit (mislim privatno), zato sto mi je veoma krivo i zato sto mislim da je dobar covek (sto sam zaboravio da napisem)... iz tih razloga sam smatrao da trebam da naglasim da ga znam licno i da stojim iza toga sto sam rekao... a bilo ih je nazalost puno koji su preminuli zadnjih godina ili se o njima pricao, pa nisam pominjao da ih znam, iako ih znam, jer sam smatrao da nije bitno, ali za Marka sam morao da napisem, jer je bio pun zivota i neke pozitivne energije, da sam ga tako brzo zgotivio i jeste cudno da kazem da se osecam ko da mi je drug umro, ali tako je.

Drugo - sta je pogresno reci da smo saradjivali? ako smo pricali na poslu i dogovarali se sta i kako da snimimo, jel to nije saradjivanje? ako ti imas drugi naziv za to, ti ga koristi, za mene je to saradjivanje i ne vidim sto bi trebalo da me bude sramota zbog toga?

Trece - ja nisam bio samo statista u emisijama, vec i statista sa zadatkom i glumac u raznim serijama i filmovima i nisam radio sa njim samo emisije, ali ja sad zbog tebe da se prisecam sta sam tacno sve snimao sa njim za tih 7 godina, a svaki dan novo snimanje, to ces da izvines, nisam sve zapamtio, ali nisam bezveze koristio rec saradnja, da sam ga samo video rekao bih znamo se iz vidjenja ili sta god da je adekvatno, nikad ne koristim neku rec bez razloga.

Biti statista nije sramota, ja sam bio vodja statista na snimanjima i svakog pojedinačno cenio i uvažavao...

Ihhh ubedi me sa dve reci... a ja sam bas mislio da je sramota... los pokusaj da srozas posao...
Inace, moze da bude statista ko hoce, statista sa zadatkom kao i vodje statista tu i tamo, neko moze, neko ne moze... a glumac ne moze biti bilo ko, trebas da imas muda da stanes pred kamerom, trebas da imas dobru memoriju i trebas da znas da to radis, da imas talenat.

To što ti nemaš u okruženju ljude koji će da te isprave kada lupetaš je drugo...ja ih imam i ti ljudi su mi medju najboljim prijateljima....

Cuj ovo, e ovo je hit! neko treba da cita forum samnom i da me ispravlja kad "lupetam" ili treba uzivo da to radi :D
Slusaj druze, jedno sam ja na forumu, a drugo sam uzivo, a to dokle ne vidis, ne mozes nista da pricas, ja te samo molim da ne budes bezobrazan i da ne podjebavas, pogotovo kad mi je tesko zbog ove vesti danas, pa bi trebao da imas malo razumevanja, a ne da skaces zbog takve jebane sitnice, previse toga ti sebi dozvoljavas, kapiram da ti je dosadno i da nemas zivot i devojku, pa si nalemao preko 2.000 poruka, a medju zadnjima si dosao, ali nemoj da mislis da cu ti tolerisati takve stvari, samo zato sto si sakriven iza monitora. Dakle kazem ti, nemoj da provociras i da podjebavas, ponasaj se kao uzivo kad pricas sa ljudima.

Bajo rekao sam samo da nije saradnja sa glumcem ako aplaudiraš u publici i to je to....sad što ti hoćeš da od toga napraviš neku ličnu tragediju to je drugo...

U više navrata si to govorio do sad ali sam iskulirao jer kao što kažeš na forumu smo its all fun and games...ali kad ističeš to uz vest da je umro glumac, ozbiljan glumac, stvarno je neukusno.

Nije naša stvar šta si ti lično imao i jel si ti mimo toga glumac, sa njim nisi glumio kao što si sam rekao.

Još jednom ovo je užasna vest i u skladu sa tim nije mi se dopao tvoj komentar kao nekome ko se bavio režijom, pisanjem scenarija i ko je radio na filmovima i kratkim i dugometražnim...tek bi te ismejali ljudi van ovog foruma za takvu glupost...

Na zadnji pasus ne mogu da ti odgovorim jer smo na forumu i ovde nije dozvoljeno vredjanje a i verujem da to nije način na koji treba da vršimo komunikaciju....

Last edited:
Bajo rekao sam samo da nije saradnja sa glumcem ako aplaudiraš u publici i to je to
To si ti umislio da je samo to, a ja sam ti objasnio da nije, da je samo aplaudiranje u publici svakako ne bih pricao da ga znam i da smo saradjivali, pricali, ili kako god bi ti to naveo, ali nebitno, misli sta god hoces.

U više navrata si to govorio do sad ali sam iskulirao jer kao što kažeš na forumu smo its all fun and games...ali kad ističeš to uz vest da je umro glumac, ozbiljan glumac, stvarno je neukusno.
Kad god samo osetio potrebu i imao dobrog razloga, to sam i napisao, a ne kad mi padne na pamet, ne znam sto ti tacno smeta, osim ako nisi ljubomoran, ne znam sta bi drugo moglo da bude...
Vidim da tebi ne vredi pricati i posle svega ovoga sto sam ti napisao, ti si ostao pri svom misljenju, tako da ne bih vise trosio vreme na tebe, sad cu zapravo za inat, jos vise pominjati sve to.

sa njim nisi glumio kao što si sam rekao.
Nope, nisam to rekao, rekao sam da se ne secam sta sam sve snimao sa njim, ali sigurno je bila i neka serija, vidjao sam ga cesce nego ostale glumce.

Još jednom ovo je užasna vest i u skladu sa tim nije mi se dopao tvoj komentar kao nekome ko se bavio režijom, pisanjem scenarija i ko je radio na filmovima i kratkim i dugometražnim...tek bi te ismejali ljudi van ovog foruma za takvu glupost...
Moja poruka je bila puna postovanja i svakako ga znam i cenim vise od tebe, jer ga licno poznajem, a i omiljen mi je domaci glumac i napisao sam kako sam zeleo i mislim da imam puno pravo na to, a to sto TI mislis i tebi slicni, ne mozes ni da zamislis koliko mi je bitno... malo si sebe previse ozbiljno shvatio.
Ponosan sam sto sam saradjivao sa mojim kolegom Markom Zivicem, neka mu je laka zemlja, preguracu nekako ovaj dan i buduce.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom