• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
Bond je krenuo onako osrednje u US bioskopima [$56M prvi vikend], ali sirom sveta se dosta gleda. Predvidjanja su da ce mozda nagrebati promet para od preko $700M, sto verovatno nece biti dovoljno da film bude profitabilan samo sa bioskopima.

Ovo je bio najskuplji bond film svih vremena, marketing su pokretali i odlagali par puta, a pare koje treba da vrate bankama [svaki film se finansira tako, sa ciljem da se sto brze vrate pozajmljene pare] su tokom godina odlaganja nakupile dodatne kamate [navodno preko $50M].

Ako 700m nije dovoljno da budu u plusu, onda je ti neko debelo zasrao u produkciji
Sami su odabrali da produkcija kosta $250-300M dolara.

Sledecih par filmova bi namerno vratio na ~$150M, koji ce im vise za pokoju akcionu scenu i gomilu pricanja izmedju. :D

sad guglam, najbolji engleski crni glumci...Regé-Jean Page mi deluje kao potencijalan bond sa te neke liste.
btw moj favorit bi bio henry cavill

Star Wars effects legend Phil Tippett explains his 30-year nightmare project Mad God​

“It’s not like a movie. It really does come from the same place that Biblical visions come from.”

Voleo bih hiddlestona, da udare malo kontru craigovom stilu, ali realno nem sanse da on bude.

Pričalo se pre još i ja sam se ložio da će biti on posebno posle mini serije Night Manager al ispade prazna priča posebno jer su Krejga na kraju zvali peti put...

Da, mislim da tako pokusati da osveze franshizu i privuku mladju publiku. Ocekujem glumca koji je u svojim dvadesetim.

Uf, tesko da se u "lik i delo" Bonda uklapa neko u 20im. :D

Ovako na prvu loptu: Cavill, Battinson, Taron Egerton (mada bi bilo malo glupo jer je bio u Kingsman), Jamie Dornan.
Nemam pojma bez googla ko je jos Britanac/Irac, a da je ispod 40. I da iole "odgovara" Bondu.

Uf, tesko da se u "lik i delo" Bonda uklapa neko u 20im. :D

Ovako na prvu loptu: Cavill, Battinson, Taron Egerton (mada bi bilo malo glupo jer je bio u Kingsman), Jamie Dornan.
Nemam pojma bez googla ko je jos Britanac/Irac, a da je ispod 40. I da iole "odgovara" Bondu.
jel mora da bude britanac?nemam pojma pa pitam

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom