Koštaju pomeranja premijere i to sumanuto, i kad su prvi put pomerili neka bizarna cifra je bilaAko 700m nije dovoljno da budu u plusu, onda je ti neko debelo zasrao u produkciji
Sami su odabrali da produkcija kosta $250-300M dolara.Ako 700m nije dovoljno da budu u plusu, onda je ti neko debelo zasrao u produkciji
Eh,pa zna covek ruski valjda meni niko ne pada na pamet ko bi mogao da glumi bio crn ili beo..msm imam glumce koje volim ali nesto mi nisu za bondaMiloš Biković. Ako mogu da ga sinhronizuju rusi, mogu i englezi.
Da, mislim da tako pokusati da osveze franshizu i privuku mladju publiku. Ocekujem glumca koji je u svojim dvadesetim.Definitivno neko ko je ispod 40 godina.
Alexandar VučićSta mislite, ko je sledeci Bond?
Charlie Hunnam bi mozda bio dobar izbor.
Da, mislim da tako pokusati da osveze franshizu i privuku mladju publiku. Ocekujem glumca koji je u svojim dvadesetim.
jel mora da bude britanac?nemam pojma pa pitamUf, tesko da se u "lik i delo" Bonda uklapa neko u 20im.
Ovako na prvu loptu: Cavill, Battinson, Taron Egerton (mada bi bilo malo glupo jer je bio u Kingsman), Jamie Dornan.
Nemam pojma bez googla ko je jos Britanac/Irac, a da je ispod 40. I da iole "odgovara" Bondu.