• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
Crapfest and not in a good way :D Deluje mega low budget i izbor glumaca je truo, bas lose skoro svi izgledaju :/
Meni bas naprotiv, izgleda mi do jaja, kul mi je sto nisu gurali neke zvezde, ali nemam neka očekivanja, voleo bih da bude kul.

Sent from my J9110 using Tapatalk

I meni isto izgleda ok , videcemo uskoro. Skroz ok je bio onaj animirani Mortal Kombat film od prosle godine. Scorpions revenge valjda bese ime? Prijatno se iznenadio.

Offtopic zasto su tako losi kvaliteti trailera na yt vise puta se istripujem da mi je video na 360p ali nije. Bitrate je uzasan. Veoma primetno kad gledam na tv-u.

Zato sto neoficijelni kanali u stvari (uglavnom) skidaju trailer sa na primer Warner Bros kanala i onda odrade reupload. Takav skinut video je sam po sebi u startu osakacen (1080p ~3Mbps) u odnosu na Warner Bros-ov izvorni.

Na stranu sto youtube prilikom uploada-konvertovanja 1080p klipova ogranicava bitrate na ~9Mbps. I na stranu sto sam kvalitet najvise zavisi da li konvertovanje ide preko avc1 ili vp09 kodeka.

^ovako nekako i ja mislim. scorpion i shang tsung su dobri glumci, za koje znam.

Meni ovaj MK trejler deluje ok, bar produkcijski, ne znam tacno kakva su ocekovanja od fanova, meni je mk film asocijacija na mindless fun & gratuitous violence i deluje da ce takav film i biti

Ne moze biti vece govno od Annihilation-a. Ima kul scena u trejleru ali su glumci kao kosplejeri cije likove ne mozes da pogodis.

Trejler mi je skroz OK, bolje je nego sto sam ocekivao.

Moze ovo ispasti zabavan film.

The power of AI.

Veoma zanimljiv leak [ili Cavil-ova zajebancija]. Mass Effect IP bi mogao biti jako dobar u TV formi, prica iz igara ili cak prequel o prvom sirenju covecanstva preko galaksije.

Najrealnije je da se sprema za mocap za sledecu Mass Effect igru. Za film/seriju bi skoro sigurno znali ponesto do sada, neki leak da se sprema.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom