• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Torrent trackeri i klijenti (diskusija, pozivnice)

Je l' mora nesto posebno da se podesava kod torent aplikacije ili se samo prosto ostavi fajl da se seeduje?
I koji preporucujete (a da se moze registrovati ili bar dobiti invite)?

Pa dobar ti je ovaj torrent leach, ali je meni trenutno bolji iptorrents. Ako treba invajt baci mi mejl na private.

Sama aplikacija manje-više, za neke trackere bi trebalo namestiti port forwarding na ruteru da bi bio spojiv sa trackerom i bolje seedovao. Problem je što kod nas mnogi provajderi stavljaju korisnike na CG NAT, pa je to onda nemoguće ako ne platiš statičku IP adresu. Ali dobra stvar je što sada mnogi trackeri traže samo seed time, a ne upload, tako da je dovoljno da držiš torrent na seedu određeno vreme (iptorrents npr. traži 2 nedelje), i posle si miran, možeš da brišeš.

Ja ghostleachujem vec deceniju na HDT/TL, no problems. Samo sam napravio ratio dovoljan da mogu da odjednom skinem koliko god torrenata hocu.

Jeste 10 dana, mozda on stigne da ocisti ranije, pa ne dobije hit&run, ja ocistim sa poenima kad skinem nesto regularno, ali uglavnom radim ko diehard.

Koliko god da je mali UL može da se ograniči u torrent klijentu da ne smeta.

Ja već godinama držim preko dana na 50% a noću ide full brzina

Koji tracker predlazete za DV content u MP4 containeru? Svi moji trackeri [HDT/TL/Nebulance] kace samo MKV.

Back
Top Bottom