Maki je dala ime tom potezu, pa ne moram vishe da pishem "Boston Crab s kolenom na ledjima", vetj je sada dovoljno "Itoh Punish".Maki hvata Arai u josh jedan Boston Crab, tj. verziju gde kolenom pritiska na ledja

No, evo par komentara devojaka koje su uchestvovale u CyberFight Festival 2021:
Prvi mech
Suzume: Bile smo prve koje su ushle u Saitama Super Arenu i prve koje su pobedile! Mislim da smo pokazale koliko je TJPW pun energije, kao i koliko sam ja energichna.
Mirai: Odlichno je iskustvo boriti se i pobediti u velikoj areni, ali moram nastaviti da vezhbam. Profesionalno rvanje daje mnogo, ne samo fanovima, vetj i nama rvachima. Mislim da sam videla delitj onoga ka chemu idem kada su mi podigli ruku danas. Pratite nas!
Neko: Sretjna sam jer ste svi bili tamo uz nas. Sledetji put zhelim vishe da doprinesem pobedi.
Moka: Drago mi je da su se svi pojavili chak i za pre-show. Iskoristitju ovo iskustvo i nastavitju da se razvijam.
Arisu: Bilo je zabavno imati toliko pogleda na nama i pobedili smo zahvaljujutji mojim senpai-jima, pa tju nastaviti da radim vredno i jacham.
Kaya: Bilo je lepo debitovati sa toliko prijatelja u timu, pa sam mogla da dam sve od sebe. Htela sam da pobedim, pa tju nastaviti da treniram za sledetji mech.
Mahiro: Sretjna sam jer sam se rvala u velikoj areni, ali frustrira me shto sam izgubila. Nastavitju da vezhbam kako bih u budutjnosti mogla pobediti u ovako velikoj areni.
Pom: Sretjna sam jer sam bila deo Torippi-nog (Kaya Toribami) debitovanja, ali sam htela da doprinesem i pobedim. Osetjala sam se toplo dok sam silazila niz dugachku rampu.
Nao: Da budem iskrena, nisam ochekivala da budem u ovom showu, zato shto nisam uchinila mnogo za shest meseci kako sam u TJPW. Iznenadjena sam shto sam bila ovde i sretjna sam shto sam bila ovde, ali sam takodje bila tuzhna jer sam u pre-showu. Nastavitju da vezhbam kako bih napravila sebi mesto na glavnom showu.
Drugi mech
Hyper Misao: Pobedile smo! Imale smo prednost jer imamo iskustva u 3-way Tag mechevima, ali bila je teshka borba.
Shoko: Imali smo teshke protivnike, ali nasha strategija se isplatila.
Hyper Misao: Mi smo Kyoraku Kuomei!
Rika: Sramota me je shto nismo pobedile, ali chekaj... Bakuretsu Sestre su izgubile, a mi nismo pinovane, znachi pobedile smo!
Miu: Jupiiiiii!
Rika: Definitivno smo pobedile. Gledajte TJPW ako smo vas zaintrigirale. Mi smo najbolji tag tim, Daydream.
Miu: Pobedile smo! Sretjna sam shto smo se borile u velikoj areni i nadam se da tje josh mnogo vas pocheti da nas gleda.
Nodoka: Izvinjavam se. Tag timovi u TJPW imaju snazhnu povezanost, kao i mi, a i druga dva tima danas. Postoje i snazhna povezanost medju timovima takodje. Visimo zajedno skoro svaki dan, ali bash zato smo i htele da pobedimo danas.
Aino: Uspele smo izvesti Bakuretsu Bulldog, ali ipak nismo pobedile. Kyoraku Kyomei su ludi.
Nodoka: Osetjala sam se kao da mi je glava otpala i zamenjena drugom.
Aino: Bez brige, tvoje lice je josh uvek ovde.
Tretji mech
Maki: Slushaj, Saitama Itoh Respect Army 2021 je odlichan, a danashnji mech je bio prelak. Cure iz mog tima su zasluzhne za pobedu, a dostitjemo nove visine u budutjnosti, zajedno. Uverena sam da Respect Army chlanovi znaju ovo, ali Saitama Super Arena je premala za nas, svet nas cheka.
Kamiyu: Da da, tako je, tako je. Ovo je posao, platjena sam da radim ovo, a ti si mi senpai, pa pratim ono shto kazhesh, ali shto je previshe, previshe je. Zashto moramo da te zovemo Itoh-sama? Ti si mi prijatelj i gotivim te, ali SAMA je preterano.
Marika: Ne kapirash bash dobro Maki, ovo nije trebalo da ispadne ovako.
Kamiyu: Cool si ti Itoh. Dobro odradjen posao danas (Kamiyu odlazi), zabavila si se, zar ne?
Marika: Naravno!
Maki ostaje da stoji u tishini, smorena, poklanja se i odlazi.
Hikari: Htela sam da podrzhim Arai kako bi pobedila, pa ... to me frustrira, ali mislim da smo je doveli blizhe njenoj prvoj pobedi. Sve tjemo da postanemo jache kako bi se TJPW ime chulo u celom svetu.
Arai: Ovo je moj drugi mech, pa sam josh uvek malko nervozna, ali sve cure me podrzhavaju i uche me, dokaz da je TJPW svlachionica super. Ovo je bio moj prvi mech pred publikom, pa mi je njihova podrshka ugrejala srce. Imam josh mnogo do svoje prve pobede, ali bih volela da se nadate da tju dotji do toga. Jurina (bivshi chlan SKE48 u kojem je Arai) je bila tamo i bilo je malko chudno, ali je takodje lepo bilo videti je. Bilo bi lepo da sam pobedila pred njom, ali se nadam da sam barem pokazala napredak u odnosu na moj prvi mech. Uverena sam da tje ona dotji ponovo da gleda, pa tju se truditi da budem bolja.
Sada pitaju Arai kakav kecher bi volela da bude.
Arai: Josh uvek mi je potrebna pomotj mojih senpaija, zhelim da nauchim josh poteza kako bih se mogla boriti u single mechevima. Takodje zhelim da moj Axe Kick postane bolji
Koda (jedan od TJPW osnivacha): Plan je bio da se Arai bori jednom mesechno, ali nas je zamolila da se bori josh dva puta ovog meseca. U TJPW 17. juna u Koraukenu, kao i 26. juna u KFC Hallu.
Arai: Unervozila sam se, pochetnik sam i gledam moje senpaije kako se bore dok sam ja u Nagoji, pa sam zamolila da mi daju vishe vremena da vezhbam i da se borim.
Koda: Nisam josh rekao Arai ovo, ali imatje svoj prvi single mech 17. juna u Koraukenu. Na tu odluku sam doshao nakon shto sam je gledao danas, bila je mnogo bolja nego prvi put. Dakle, sada je zvanichno da tje da se bori u single mechu, iako ona misli da mora josh da vezhba kako bi doshla do toga.
Arai: Stvarno? Nemam pojma kakvi su single mechevi. Da li tju biti okej sama chak i kada postane opasno? Malo sam zabrinuta, ali vezhbatju kako bih mogla duzhe da opstanem i da ne izgubim u par sekundi.
Chetvrti mech
Miyu: Bilo je veoma zabavno braniti titulu u Saitama Super Areni, bila je to fina shansa da se TJPW pokazhe. Kada sam ushla u ring, videla sam Yuku ispred sebe i more fanova u areni. Pobedila sam i titula je i dalje moja, ali osetjam se kao da sam mogla da budem josh bolja. No, ja sam i dalje shampion. Ja sam Miyu Yamashita TJPW i moram da nastavim da guram dalje. I dalje zhelim da budem na TJPW showu u Ryogoku. Nadam se da smo dobile nove obozhavaoce, ali iako nisam 100% zadovoljna svojim uchinkom danas, moram nastaviti da guram jako. Zhelim da TJPW naraste toliko da imamo nash show u Ryogokou. Nadam se da je danashnji show dao svima trachak nade da tje se to dogoditi.
Sada pitaju Miyu "Stvarno nisi zadovoljna danashnjim mechom?"
Miyu: Da, iskreno se osetjam kao da sam mogla uraditi vishe, ali ja sam shampion pa ne dozvoljavam da me to smori. Pobedila sam izvanrednu Yuku, a to mi znachi mnogo. Nastavitju da idem napred.
Yuka: Mnogo toga mi je na umu shto bih zhelela da kazhem, ali sve shto tju retji sada je da sam tuzhna. Ne znam shta da kazhem fanovima koji su doshli u Saitama Super Arenu. Izvinjavam se.
Eto, to je to. Ovim stavljamo tachku na CyberFight Festival 2021.