• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tokyo Joshi Pro Wrestling (TJPW)

Poshto ne stizhem da kuckam, evo malo vesti:

Oporavi nam se shto pre Maki, pa da dobijash josh batina :3

Mala Suzume ju je povredila :3

1627923400514.jpg

1627924090049.jpg

Last edited:
Vreme je za TJPW Stand Proud
Kao i proshli put, na brzinu tju ovo odraditi, chisto da pokusham stitji odraditi sve pre 14. i 15. avgusta.

Prvi mech
Maki Itoh i Nodoka Tenma VS Kaya Toribami i Mirai Maiumi

Svidelo mi se kako je Mirai u pochetku fizichki dominirala Maki, ali Maki je uspela da se izvuche. Mirai je sve bolja i bolja, a jaka je ko konj, jako bih voleo da je gledam vishe u mechevima sa iskusnim devojkama, plus je simpatichna sve sa onim shkrbavim zubima. Kaya je pokazala da je veoma gipka i agilna, a isto je pokazala i Nodoka, iako je buckasta i zdepasta. :3

Malko sam se usrao kada je Kaya pokushala svoj potez, jer proshla dva puta je uspela da botch-uje, ali neeeee, uspela je sada! Mozhda je konachno prestala da je radi trema, nadam se. Plus, Maki joj je dozvolila par puta da izadje iz njenih special moves, shto je veoma lepo od nje :3 U jednom trenutku Kaya je uhvatila Maki u Rear Naked Choke, Maki se oklembesila, ali je na kraju digla srednji prst.

Maki stavlja Kayu u Boston Crab, a Kaya se predaje. Maki Itoh i Nodoka Tenma pobedjuju!

11.jpg22.jpg

Drugi mech
Arisu Endo VS Rika Tatsumi VS Yuki Kamifuku

OK, mislim da je svima jasno ko tje ovde pobediti, ali mozhda se dogodi nekakvo iznenadjenje i Yuki uspe da izmajmunishe neshto. Od samog starta Arisu i Yuki udruzhuju snage i napadaju zajedno iskusnu Riku (sedam godina iskustva). Naravno, Rika uspeva to da iskoristi protiv njih i u pochetku se obrachunava sa Arisu, jer je izbacila Yuki van ringa. Rika je pokushala da natera Arisu da se preda, a Yuki je pomagala povlachetji konopac ka sebi dok je Arisu pokushavala da puzi do njega.

Rika je pokushala da dovrshi Arisu, ali je Yuki iskoristila to i napala Riku, a onda i Arisu. Koliko god mi Yuki bila antipatichna, svidja mi se shto je heel i shto joj niko drugi, sem nje same, nije bitan. Arisu je uspela da se odbrani i da stavi Yuki u nezgodnu poziciju, ali se Rika pojavila i smanjila joj shanse da pobedi. Yuki me nasmejala kada je njihanjem i lupkanjem guzice prozivala Riku i njene signature moves koje izvodi kukovima/dupetom.

No, Yuki radi Fameasser (Legdrop Bulldog) na Arisu, ali Rika utrchava, udara Yuki guz'com u glavu, a onda pinuje Arisu i pobedjuje. Ochekivana pobeda Rike Tatsumi. Kratak ali interesantan mech.

33.jpg44.jpg

Tretji mech
Miu Watanabe i Yuki Arai VS Moka Miyamoto i Shoko Nakajima

Auf, ovde su mi sve cure gotivne, chak i novajlija Yuki Arai (koja ima poprilichno psiho osmeh), pa nisam siguran za koga da navijam, ali barem znam da tje biti zabavno.
Milina je gledati Shoko kako leti po ringu i rva se sa curama, eksplozivna je i agilna, plus je poprilichno jaka. No, tu je Miu da joj parira sa svojim shirokim ramenima, ledjima i jakim grudima. Izhivljavale su se cure na sirotoj Moki poprilichno dugo, a komedija je bilo chuti Shoko kako viche "Moka!" svakih par sekundi. Moka je konachno uspela da podigne Yuki i tresne je o pod, a onda je tagovala Shoko da pravi reda.

Vidi se da Yuki Arai vezhba, poshto je u stanju fino da primi i proda sve shto joj Shoko uradi. Nisam ochekivao od idola da se posveti kechanju, ali je ochigledno da Yuki zheli da se dokazhe. Shoko se fino izhivljavala na njoj, ali je onda promashila 619, a Yuki je to iskoristila da je nabije o pod, a onda je tapovala Miu. Shoko VS Miu je uzhivanje za gledati, pogotovo kada radi Giant Swing i pokazuje mishitje na rukama i ramenima, nisam brojao, ali je bash kvalitetno vrtela Shoko u Giant Swing. Miu je pokushala i Canadian Backbreaker, ali se Shoko izvukla i tagovala Moku. Moka je uspevala par sekundi da se bori protiv Miu, ali ju je Miu podigla i olomila kichmu o kolena, a onda je tagovala Yuki.

Fino su se drzhale Moka i Yuki jedna protiv druge, bilo je interesantno gledati shta umeju da rade sa svojim ogranichenim umetjem rvanja. No, Moka hvata Yuki u Rashomon (modifikovan Cobra Twist), a Yuki ne uspeva da se izbori, pa tap out-uje! Ovo je Mokina osma pobeda za godinu dana, drago mi je shto je ona odvela tim do pobede.

55.jpg66.jpg

Chetvrti mech
Harajuku Pom, Raku i Yuki Aino VS Suzume, Haruna Neko i Hikari Noa

OK, armija slatkih devojaka u ovom mechu, plus jedna od meni omiljenih, Pom <3 Tu je i Suzume koja ima odlichne trbushnjake, a gotivim je sve vishe i vishe uprkos mishitjavom stomaku. Harunu Neko nisam preterano gotivio jer nisam ljubitelj tog cica maca gimmicka, ali je poshtujem sve vishe kako vreme prolazi. Yuki Aino definitivno ima skilla, ali nema neki poseban gimmick koji je izdvaja u masi slatkih devojaka i zhena. Raku zabavna i ima blesav gimmick, ali mi je uvek chudna kada je nasmejana. Hikari Noa mi je gotivna, pogotovo jer zheli da radi deathmatch-eve, ali ume da smore silni Dropkick-ovi i to shto ponekad deluje kao da se ne trudi dovoljno.

Mech pochinju Pom i Suzume. Faca koju napravi Pom kada odradi counter a Suzume to prati svojim counterom, priceless. Komedija je osmeh koji Pom ima dok napada Suzume, deluje kao cura koja ima kolekciju odsechenih kita prikucanih na zid u podrumu. Pom se trudila da shutne Suzume u cevanice, ali je Suzume sve spretno izbegavala dok na kraju Pom nije povredila sebe. Obe devojke su tagovale partnere, Yuki Aino i Harunu Neko. Simpatichno je bilo videti u pozadini Raku kako miluje Pom po cevanici jer se povredila :3

Umro sam od smeha na kurcobolju koju sudija pokazuje dok Raku radi Oyasumi Express sa ostalim curama. Hikaru Noa mu pokazuje kako su tri cure na jednoj, ali on se pravi blesav, chak je i brojao kada su sve tri sele na Harunu, ali je Haruna uspela da se izvuche i udari Raku par puta pre no shto je tagovala Hikari. Hikari se kvalitetno borila protiv Raku, a onda su uletele i ostale cure da joj pomognu. Sudija je odluchio da se ponovo pravi blesav i dopustio je da se sve tri cure redjaju na Raku. Haruna Neko je ponovo demonstrirala umetje shetanja po konopcu, a onda je Suzume upala da se obrachuna sa Raku.

Raku je uspela da taguje Yuki, koja je demolirala Suzume, a kada je doshao trenutak da Suzume sabije Yuki, Yuki je botch-ovala prodaju, pa sam dozhiveo blagi transfer blama. No, kada je Haruna Neko uletela, Yuki je fino prodavala sve njene poteze, a onda su se u ringu nashle Pom i Hikari Noa.

Hikari je pokushala Blue Racer (Cobra Twist na zemlji), ali je Pom uspela da se iskobelja, sretjom. Nakon toga je upala Raku, a Hikari ju je fino udarala i Dropkick-ovala nekoliko puta. Ubrzo nastaje opshti haos gde se ne zna ko je legalno u ringu a ko ne, ali je barem interesantno za gledati, plus Suzume ima finu gujcu koja se lepo vidi kada je Yuki podigne na ramena. Nakon haosa, u ringu ostaju Hikari Noa i Raku. Obe cure razmenjuju udarce i zahvate, ali Raku uspeva da iznenadi Nou i uspeva da je drzhi pinovanu tri sekunde.

Raku, Pom Harajuku i Yuki Aino pobedjuju!
Raku koristi priliku da izazove Hikari Nou za International Princess titulu, a Hikari Noa prihvata izazov! Jedva chekam to da vidim, lepo bi bilo da se Raku iscima oko ozbiljnog mecha, s obzirom da je uglavnom komedijash.

77.jpg88.jpg
99.jpg00.jpg

Poslednja dva mecha, od kojih je jedan borba izmedju Saki Same i Miyu Yamashite za Princess of Princess titulu, u sledetjem postu!

Peti mech
Hyper Misao, Mahiro Kiryu i Nao Kakuta VS Yuka Sakazaki, Mizuki i Marika Kobashi

Ponovo su moje dve omiljene cure Hyper Misao i Yuka Sakazaki u suprotnim timovima, pa mi je teshko da navijam, ali barem znam da tje mech biti zabavan.

Pa da, mech nije ni pocheo, a Yuka je upala sa majicom vezanom kao plasht i imitirala Hyper Misao. Chak i dok je Misao, kao i uvek, drzhala govor, Yuka i Mizuki su imitirale njene poze. Hyper Misao je podelila svom timu kartice s njenom slikom (collectible cards) a one su to predale protivnicima. Dok su protivnici gledali u karte, Hyper Misao i ekipa su ih napale. No, Mizuki, Yuka i Marika su veoma brzo preokrenule stvari u svoju korist, izbacile su Misao, Mahiro i Nao iz ringa, a onda su skochile na njih.

U ringu su sada Marika i Hyper Misao, a Yuka uskache da pomogne napadima na Misao, a onda Mizuki chini isto dok sudija pokushava da im objasni da to nije kul. Hyper Misao pokushava da prekine mech, poklanja se pred Mizuki, ali Mizuki prepoznaje da je u pitanju neka fora i udara je. Misao pokushava josh jednom isto, a ovaj put Mizuki pada na njenu foru, a Misao to koristi da je udari, a ostatak tima joj pomazhe.

Nao Kakuta se fino izborila protiv Yuke, a onda je Misao vezala dva aperkata i jedan Crossbody na Yuki. Yuka Sakazaki onda radi... nekakav ankle lock, pojma nemam shta je to, ali lomi Misaoin chlanak o svoj chlanak, ali joj takodje uvrtje koleno u isto vreme. Boga pitaj kako se to zove, nisam uspeo da iskopam. No, Hyper Misao dolazi do konopca i Yuka mora da je pusti, ali se Yuka zaletje i radi Sliding Lariat, a zatim podizhe Misao. Misao se iskobeljava i uspeva da nabije Yukino lice na svoje koleno.

Hyper Misao se zaletje da skochi na Yuku, ali Yuka reverse-uje to u Teatime (dizanje u Powerslam, ali spushtanje u Brainbuster). Yuka taguje Mariku (mozhda je zavolim jednog dana), a Mariki ne polazi za rukom da se izbori sa Misao, shto Misao koristi da taguje Mahiro Kiryu. Mahiro radi lep Boston Crab. Marika se skoro domogla konopca, ali ju je Mahiro vratila u sredinu ringa. Videvshi to, Mizuki i Yuka uskachu u ring da pomognu Mariku, ali Nao i Misao takodje uletju kako bi sprechile glupiranje Magical Sugar Rabbits devojaka. No, Marika ipak uspeva da dodje do konopca i prekine Boston Crab. Marika hvata Mahiro u Guillotine Choke, ali Nao upada i prekida to. Yuka pokushava da je sprechi, ali Mizuki uskache i zajedno sa Yukom sabija Nao.

Hyper Misao pokushava da skochi na Yuku, ali Yuka to izbegava a Misao zavrshava na podu. Mizuki se penje na konopac i skache stopalima na Misaoina ledja, a onda Yuka radi Magical Girl Splash. Uzhivanje je gledati Yuku kako leti. Yuka izbacuje Misao iz ringa, a u njemu ostaju Mahiro i Marika. Nakon kratje borbe, Marika radi nekakav Diving DDT, a onda pinuje Mahiro i pobedjuje.

Marika, Yuka Sakazaki i Mizuki pobedjuju!
Veoma lep mech, s uzhivanjem sam gledao. Moje omiljene cure su bile vrlo dobre, a ostale nisu razocharale, pa ni Marika. Znam da se ponavljam, ali Hyper Misao i Yuka Sakazaki su odlichne kada su jedna protiv druge, milina je gledati ih. Nisam video da iko pored Misao ume toliko dobro da saradjuje sa Yukom.

11.jpg22.jpg
33.jpg44.jpg

Shesti mech - borba za Princess of Princess titulu!
Miyu Yamashita VS Sakisama

Miyu Yamashita se do sada nikada nije borila sama protiv Sakisame (jeste protiv Saki Akai, ali to je druga pricha). No, od samog starta je poprilichno chudna ideja da se Miyu bori protiv jednog od svojih najvetjih rivala u "nebitnoj" areni bez mnogo build upa.

Sakisama ulazi sa Mei Saint-Michel, a nakon njih Miyu Yamashita. Maki Itoh je kraj ringa i navija, naravno, za Miyu.
Auf je bo te, nakon pochetka gde se cure udaraju nogama, Sakisama povlachi Miyu preko konopca, a Miyu ledjima pada na ivicu ringa... auf, mene je zabolelo, bash losh pad, chak se chulo kako je Miyu zajaukala :\ Nakon shto je izudarala Miyu van ringa, Sakisama je uvlachi u ring i nonshalantno shutira i bacaka po ringu, trudetji se da je shto vishe ponizi. Naravno, poshto je Sakisama u pitanju, mora povremeno da izvede piruetu izmedju udaraca, sunce joj komedijashko :ROFLMAO:

Nakon shutiranja, Sakisama se trudi da izvrne kolena Yamashiti i opet radi neshto chemu, kao i proshli put, ne znam ime. Pojma nemam odakle izvlachi te poteze, mozhda ih sama smishlja, ali ne znam kako se zovu. No, barem izgledaju kul. Sakisama se narednih par minuta bukvalno izhivljava na Miyi, ali onda dolazi trenutak kada Maki odvlachi pazhnju sudije. Sakisama to koristi kako bi uzela svoju ruzhu, ali Miyu to blokira i kretje u kontranapad dok Maki u pozadini histerichno udara ring u znak podrshke.

Miyu nastavlja da bombarduje Sakisamu nogama, shutira je u stomak dok je na podu, shuta je u ledja dok sedi, a zatim joj zavrtje ruku. Sakisama uspeva da dodje do konopca, a onda shuta Yamashitu pre nego shto je podigne i uradi nekakvu verziju Facebustera. Sakisama skida rukavicu s desne ruke, shto znachi da je vreme za batine. Pokushava da udari Miyu, ali Miyu se izmiche. Devojke su sada u sredini ringa i razmenjuju udarce nogom neko vreme, a onda Sakisama hvata Miyu u Triangle Choke, ali je Miyu blizu konopca i uspeva da ga dohvati.

Sakisama se odbija od konopac i zaletje u Miyu, ali Miyu to izbegava i podizhe Sakisamu za Attitude Adjustment, no ne uspeva da dovrshi. Miyu shutira Sakisamu silovito par puta, a onda se odbija od tjoshka i shutira je u glavu. Miyu podizhe Sakisamu u Attitude Adjustment i uspeva da je tresne o pod. Miyu pinuje Sakisamu, ali nishta od pobede. Miyu se penje na konopac, ali Sakisama dotrchava do nje. Devojke se udaraju na konopcu, a onda Miyu podizhe Sakisamu i radi joj Attitude Adjustment sa drugog konopca. Miyu ponovo pokushava da pinuje, ali ne uspeva da drzhi Sakisamu do brojanja do tri. Miyu shutira Sakisamu u lice, a onda joj radi Crash Rabbit Heat (Running Single Knee Strike). Sakisama pokushava da vara tako shto vuche Miyu za kosu, ali Miyu uspeva da se izvuche.

Sakisama skida i drugu rukavicu i mahnito udara shakama Miyu, a zatim je shuta. Miyu pada na pod, Sakisama je pinuje, ali Miyu uspeva da se podigne. Sakisama ponovo hvata Miyu u Triangle Choke, ali Miyu je podizhe i baca o pod. Sakisama je ponovo hvata u Triangle Choke, Miyu je podizhe, ali Sakisama se iskobeljava, a Miyu na to odgovara sa Skull Kick. Obe cure su na nogama i u isto vreme shutaju jedna drugu u lice, ali Sakisama zavrshava na podu, dok se Miyu drzhi na nogama. Miyu iskorishtava situaciju da se odbije od konopca i odradi Crash Rabbit Heat, pinuje Sakisamu i pobedjuje!

Miyu Yamashita je odbranila Princess of Princess titulu! Sakisama je izgubila. Ovo nisam ochekivao i malko sam razocharan. Sakisama je od uvek Boginja koju niko ne mozhe da pobedi, a Miyu je svakako jedna od jachih cura u TJPW, chudan mi je ovaj rezultat, ali dobro, barem ne penim kao masa na internetu. No, da je bilo chudno videti Sakisamu tako unesretjenu, bilo je.

55.jpg66.jpg
77.jpg88.jpg
99.jpg00.jpg

To je to za ovaj put, hvala vam na chitanju :3

Vreme je za jedan kratak show - Inspiration!

Prvi mech
Arisu Endo VS Moka Miyamoto

Ovo je bilo okej za gledati. Moka je malo duzhe u TJPW, ali su obe pochetnice i rvaju se na slichnom nivou. Moka je dominantna u pochetku i kvalitetno urnishe Arisu uvrtjutji joj zglobove. Arisu se posle nekog vremena uspeva odbraniti i nabija Moku o pod par puta, ali Moka se vratja starim foruma i zavrtje Arisine ruke.
Arisu preokretje mech u svoju korist kada uvrtje Mokinu ruku i pritiska joj stomak kolenom, da bi je podigla na noge i lomila joj lakat. Manje-vishe ceo mech je u fazonu klasichnog rvanja, shto je mozhda okej onima koji su doshli da gledaju zbog Arisinih guzova, ali ja bih ipak voleo neshto vishe da vidim (mislim na poteze). Tek pred kraj mecha devojke pochinju da pokazuju da su sposobne za vishe i postaju brutalnije, ali na kraju ... NERESHENO. Isteklo je 15 minuta, a ni jedna nije uspela da pobedi. Retko vidjam nereshene mecheve u TJPW, pa nije ni loshe shto se tako zavrshilo.

11.jpg22.jpg

Drugi mech
Yuka Sakazaki VS Suzume

Mech je jedva pocheo, a Yuka je uspela da me nasmeje. Veoma lepo saradjuju Suzume i Yuka, pa je za sada uzhivanje gledati ih shta rade. Naravno, Yuka dominira, ali Suzume uspeva da se iskobelja, a ponekad i da counter-uje Yuku. Suzume tje za nekih osam dana da ima prvu godishnjicu u TJPW, pa ne chudi shto Yuka ima odgovor na sve shto Suzume uradi, ali je lepo videti da joj Yuka daje shansu da se pokazhe (shto, na zhalost, ne radi sa svim curama).
Suzume je pokazala da je trenirala i napredovala, pokazala je i neke poteze koje nije ranije radila, a Yuka je odradila fin Delayed Vertical Suplex i Miracle Merry-Go-Round, a onda je pinovala Suzume i, ni na chije iznenadjenje, pobedila.

Zabavan mech, jedva chekam da vidim Suzume kada postane bolja, u ovom mechu je uspevala da pobegne iz Suplexa, dropkickuje Yuku par puta, pa i da joj odradi Facebuster, kao i Diving Crossbody.
Shteta shto je kratko trajalo.

33.jpg44.jpg
55.jpg66.jpg

Tretji mech (UWF Rules)
Mirai Maiumi VS Miyu Yamashita

Veoma zanimljiv mech, plus jako gotivim Miyu, a u poslednje vreme i Mirai jer odlichno napreduje.
Od samog starta devojke se bore da uhvate jedna drugu, ali konstantno uspevaju da izmaknu jedna drugoj. Taman kada pomislim da je jedna uhvatila drugu i da tje druga da izgubi poen, dogodi se nekakav reverse. Mnogo vremena su provele na podu, pa je mech izgledao kao nekakav amaterski MMA, samo manje neprijatno za gledanje. No, s obzirom da ne gledam ovako neshto chesto, prezhiveo sam.

Miyu je kasnije pokushavala nogama da unakazi Mirai, shutnula ju je vishe puta u bubrege i noge, ali je Mirai uspela da se izvuche tako shto je poslala Miyu na pod udarcem shake u lice. Nakon toga Miyu je uspela kvalitetno da shutne Mirai u lice i poshalje je na pod. Chim se Mirai podigla, Miyu je nastavila da je udara nogama gde god stigne, a onda ju je ponovo poslala na pod Skull Kickom i to je bilo to, Mirai nije uspela da se digne.

Miyu Yamashita je pobedila, ali ju je Mirai Maiumi poprilichno izlomila.

77.jpg88.jpg
99.jpg00.jpg

To je to, samo tri mecha u ovom showu, ali vredelo je overiti ih. Sledetji show je Don't Miss the Signs, ali se nishta specijalno nije dogodilo, pa tju ga preskochiti. Ako nekoga zanima, Raku se borila protiv Hikari Noa, ali je izgubila, pa je Hikari Noa i dalje International Princess Champion.

Konachno mogu da se posvetim Tokyo Princess Cupu u sledetjim postovima \m/

Hvala na chitanju :3

Vreme je za osmi Tokyo Princess Cup! Takmichenje koje postoji duzhe nego Princess of Princess titula. Prethodna dva je uzela Mizuki, videtjemo da li tje uspeti isto ove godine. Yuka Sakazaki je jedina koja nije uchestvovala zato shto je bila na ekskurziji u AEW.

ZeBQZ21h.jpg

Devojke su promovisale takmichenje u tradicionalnim japanskim kimonoima, osim Maki Itoh koja mora biti posebna.

aQW1B1DcNBBwy6Lq.jpg

Kao shto vidite po datumima, vetjina borbi se odrzhala, ali pretvaratjemo se da ne znamo rezultat. Nisam mogao biti azhuran jer sam i ja, poput Yuke, na ekskurziji. No, idemo redom.

Tokyo Princess Cup 2021 Day 1

Preskachem mecheve koji nemaju veze sa Princess cup, a bilo ih je. Dobar je bio 4 na 3 handicap match u kojem su Hyper Misao, Shoko Nakajima i Rika Tatsumi uspele da pobede Nodoku Tenmu, Yuki Aino, Suzume i Harunu Neko.

Prvi mech
Mahiro Kiryu VS Arisu Endo

Nishta specijalno, na zhalost. Mahiro je dominirala Arisu manje-vishe ceo mech, ali je barem izgledalo dobro. Arisu je dala sve od sebe da se dokazhe i mislim da joj je to poshlo za rukom, ali, na zhalost, to nije bilo dovoljno. Mahiro ume bolje od onoga shto je pokazala u ovom mechu, a i trebalo bi bolje. Arisu je imala fine Dropkick-ove, ali je na kraju Mahiro odradila Spinenebuster i pobedila.

11.jpg22.jpg

Drugi mech
Raku VS Moka Miyamoto

Sasvim solidan mech. Nishta specijalno se nije dogodilo, ali nije bilo greshaka koje sam primetio. Raku je odradila Oyasumi Express, koji uvek uspe da me nasmeje, a Moka nastavlja da napreduje. Nadao sam se da tje u ovom mechu da se dogodi iznenadjenje i da tje manje iskusna devojka da pobedi, ali ne, Japan je u pitanju, pa je bitno ko je duzhe u poslu. Dakle, pobedila je Raku.

33.jpg44.jpg

Tretji mech
Mirai Maiumi VS Pom Harajuku

Da li je mogutje da sam video da Pom nije nasmejana duzhe od par sekundi? No, dopao mi se mech. Pom mi je medju omiljenim devojkama, a Mirai je odlichan pochetnik. Pom je pruzhila ruke Mirai u pochetku, shto je delovalo kao prevara i naravno da jeste bila prevara. Pom je iskoristila Miraino poverenje da zapochne mech u svoju korist, ali je Mirao brzo uspela da se dovede u red. No, iznenadjujutje, Pom je bila veoma dobra u ovom mechu. Primetio sam da se vishe trudila i bilo bi lepo videti je u vishe singles mecheva. Mirai je dala sve od sebe da njeni potezi izgledaju ubitachno, ali je isto radila za Pom, shto je veoma lepo od nje :3

Bilo je momenata kada sam bio sav sretjan jer sam mislio da tje Pom da pobedi, ali nije joj bilo sudjeno. Na kraju joj Mirai zavrtje ruku, a Pom nema izbora sem da se preda.

55.jpg66.jpg

Chetvrti mech
Miyu Yamashita VS Nao Kakuta

Da li iko misli da tje Miyu da izgubi? :)
Nao je imala svoje momente jer voli da vara, ali mislim da niko nije mislio da tje trenutna Princess of Princess Champion da izgubi u prvom mechu. Borba je izgledala sasvim okej, bilo je par traljavih momenata, ali nishta strashno. Nao je dala sve od sebe, chak je chupala Miyinu kosu vishe od jednom i fino ju je izudarala, ali svima je bilo jasno ko tje ovde da pobedi, shto se na kraju i dogodilo.
Miyu ju je par puta brutalno shutnula u stomak i lice, na shta je Nao odgovorila sa DDT i shutanjem u glavu, ali onda je usledio shut u glavu od strane Miyu, a odmah zatim i Crash Rabbit Heat i Miyu Yamashita je pobedila.

77.jpg88.jpg

To je to iz prvog dana, u sledetjem postu ide drugi dan.
Hvala na chitanju!

Tokyo Princess Cup 2021 Day 2

Show je pocheo, kao i uvek sa Sayuri, ali ovaj put je Pom sa njom u ringu <3
Pojma nemam shta su sve prichale, ali na kraju su najavile Up Up Girls, a Pom je zagrlila Raku dok je ulazila u ring :3

00.jpg

Kao i uvek, prvo idu mechevi koji nemaju veze sa Tokyo Princess Cup, pa im netju posvetiti ni malo vremena. Prvi je bio six woman tag mech Hyper Misao, Shoko Nakajima i Nao Kakuta protiv Mahiro Kiryu, Moka Miyamoto i Mirai Maiumi. Hyper Misao je napustila ring i vratila se sa poklonom za Moku. No, kada su otvorile poklon, unutra je bila Misaoina ruka koja je poprskala Moku sprejom, a onda ju je Misao davila trakom za vezivanje poklona. Na kraju pobedjuju Hyper Misao, Nao Kakuta i Shoko Nakajima. Smorio sam se malo kada je Mahiro zajebala situaciju tako shto nije dobro pokupila Misao, pa je sve izgledalo veoma traljavo.

11.jpg

Drugi mech, koji takodje nema veze sa Princess Cup je Mizuki VS Pom Harajuku VS Haruna Neko. Haruna mi je sve vishe i vishe simpatichna, iako je na pochetku nisam gotivio preterano. Preslatka je bila dok je skakutala do Sayuri kako bi joj neshto shapnula. S obzirom da je Mizuki najiskusnija, Pom i Haruna se udruzhuju protiv nje u pochetku i uspevaju da je prevare, kao i da nasmeju publiku.
Ceo mech je bio poprilichno zabavan za gledati. Sve tri cure su imale svoje momente, a Pom me je veoma prijatno iznenadila. Na kraju Mizuki pinuje Pom, ali se Pom iskobeljava, shto Haruna koristi i uspeva da pinuje Pom za pobedu. Lepo je kada pobedi neko chija pobeda nije ochekivana.

22.jpg

Ostaje josh samo tri na tri mech: Suzume, Raku i Kamifuku Yuki VS Maki Itoh, Miyu Yamashita i Arisu Endo.
Koliko god da mi je Kamiyu (Kamifuku Yuki) antipatichna, ima momente kada uspe da me nasmeje i odshkrine vrata moga srca, ovaj mech je jedan od tih momenata. Suzume mi se sve vishe dopada, nevezano za to shto mislim da je najzgodnija u TJPW, a saradnja Maki i Miyu je genijalna. Smejao sam se kada su Maki i Miyu zaspale u pola poteza i tresnule o pod, a onda su Raku i njena ekipa odradile Oyasumi Express dok se Miyu trudila da ne pukne od smeha. Kamiyu i Maki su bile komedija jedna protiv druge. Sve iskusne cure su se potrudile da mech bude zanimljiv, a i da one manje iskusne cure izgledaju opako. Na kraju je Kamifuku Yuki pinovala Arisu i donela pobedu svom timu.

33.jpg

Vreme je za Tokyo Princess Cup mecheve!

Prvi mech
Kaya Toribami VS Miu Watanabe

Da li tje pobediti Miu ili Miu?
Miu je u pochetku bila poprilichno dominantna iako se Kaya trudila da pokazhe koliko je gipka i agilna. Kasnije Kaya uspeva da napravi malo shteta na Miu, ali Kaya i dalje deluje nesigurno u sebe. Shteta, poshto definitivno ima skilla. Kapiram da joj je potrebno josh malo rada pred ljudima, jer deluje kao da povremeno zaboravlja shta bi trebalo odraditi. No, Miu se maksimalno trudila da joj pomogne... a onda je Kaya botch-ovala svoj special, ali ga je odradila josh jednom, ovaj put mnogo bolje. Sada vetj pojma nemam da li je botch-ovanje deo njenog lika ili ne, mada ne verujem da jeste.
Na kraju Miu radi Tear Drop (Over The Shoulder Reverse Facebuster) i pobedjuje.

44.jpg

Drugi mech
Yuki Aino VS Yuki Arai

Josh jedan mech u kojem se iskusnija cura bori protiv novajlije, pa nije teshko skapirati ko tje biti pobednik.
Yuki Aino mnogo vishe volim da vidim kada je zajedno sa Nodokom, a ovaj mech je samo zacementirao to. Nije mi bash najbolje legao za gledati, a kada smo kod gledanja, Yuki Arai je malchice preterala sa gledanjem direkt u kamere.
Yuki Arai se trudila da natera Aino da se preda, ali je na kraju sama morala da tap out-uje kada ju je Aino uhvatila u Full Nelson.

55.jpg

Tretji mech
Marika Kobashi VS Nodoka Tenma

Bozhe smiluj se i podari pobedu Nodoki!
Tenma je, kao i uvek, silovita, dok se Marika trudila da prezhivi sve shto Nodoka ima da pruzhi. Marika je takodje imala fine momente, ali shta da radim kada je ne gotivim. No, u ovom mechu mislim da je Marika bila bolja, ne samo tehnichki, vetj i, onako, ortachki. Fino je prodavala sve Tenmine poteze, shto se ne mozhe retji za Tenmu. Na kraju je Marika uhvatila Tenmu u giljotinu, Tenma je pala u nesvest, a sudija je prekinuo mech. Pobeda za Mariku Kobashi!

66.jpg77.jpg

Chetvrti mech
Rika Tatsumi VS Hikari Noa

E, ovo je bio veoma dobar mech! Obe cure su dale mnogo od sebe, chak i Noa koja ume da deluje nezainteresovano i tromo. Deo mecha su proveli van ringa gde je Hikari Noa unishtavala Riku, a onda ju je vratila u ring da nastavi, ali je Rika uspela da se dovede u red. Rika je napala Noine noge, kako bi sprechila njene Dropkick-ove. Udarala ju je Rika u noge i stavljala joj kolena i chlanke u poluge, chak ju je podizala i bacala tako da padne na savijene noge, sve u cilju unishtenja Noinih nogu.
Hikari se, uprkos svemu, trudila da odradi par Dropkick-ova, chak je uspela da vezhe tri za redom, ali na kraju to nije bilo dovoljno za pobedu. Hikari je pokushala i Blue Racer, ali je Rika uspela da se izvuche i nastavi da joj demolira noge, chak ju je stavila i u Figure Four, iz kojeg je Noa uspela da se iskobelja. Hikari Noa je odradila i Blizzard Suplex, nakon kojeg je pinovala Riku, ali ni to nije bilo dovoljno za pobedu. Na kraju Rika radi Hip Attack sa konopca i uspeva da pinuje Hikari Nou i obezbedi sebi put u sledetji krug.

88.jpg99.jpg

To je to od drugog dana, vidimo se u tretjem :3

Hvala na chitanju!

Tokyo Princess Cup 2021 Day 3

Ovaj put Sayuri Namba nije sama u ringu, vetj joj se pridruzhuje Arisu Endo da zajedno najave shta tjemo gledati, kao i Up Up Girls. Svidja mi se kostim u kojem se pojavila Sayuri, kao i njena frizura, super izgleda! UUG su odpevale Maketakunai, pesmu koju volim chuti.

Prvi mech pre Princess Cup mecheva je 8-woman mech, pa me blago zabole za to, ali ajde.
Hikari Noa, Raku, Suzume i Pom Harajuku VS Maki Itoh, Marika Kobashi, Kaya Toribami i Mahiro Kiryu

Ovde mi ni malo nije bilo teshko izabrati za koga da navijam, Pom i Suzume u istom timu, plus Hikari Noa i Raku u starom? kostimu... lako mi je bilo odluchiti. Mech je komedija od samog starta, jer ipak je tu Raku sa svojim Oyasumi Express. Maki je uspela da se sakrije, pa na nju nije delovala charolija, plus je uspela da sprechi pobedu u poslednji tren. Mech je trajao duzhe nego shto bih to hteo, ali je barem bilo dovoljno komichnih momenata. Moram dodati da Kaya nije botch-ovala svoj potez (dva puta ga je uspeshno izvela), shto mi je veoma drago. Ona je druga cura koja trenutno fura masku u TJPW i ne bih voleo da Hyper Misao ostane ponovo jedina.
Na kraju Raku pinuje Kayu i pobedjuje!

00.jpg

Drugi mech
Hyper Misao VS Arisu Endo VS Nao Kakuta

Kao i uvek, Misao mora da uzme mikrofon u svoje ruke i tera me da plachem shto ne mogu da razumem sve shto govori. Tachnije, gotovo nishta ne razumem, osim da je pokushala da se udruzhi sa Arisu, ali je to ona odbila i zajedno sa Nao je napala Misao.
U jednom trenutku su mi suze krenule od smeha. Hyper Misao je dala svoj plash Arisu, a ona je bila sva sretjna dok ga je stavljala oko vrata. Potom su Arisu i Misao zajedno napale Nao, a tu je Misao pokazala koliko dobro ume da radi sa manje-vishe svim curama u TJPW, kao i da obozhava kechanje. Retko koja od cura pokazuje toliku kolichinu radosti i entuzijazma za kechanjem kao Hyper Misao i zbog toga mi je veoma drago shto nije otishla u penziju proshle godine. Hyper Misao forever!
No, s obzirom da je u pitanju Hyper Misao, i da verovati u njene dobre namere se granichi s ludilom, Arisu zavrshava u Hero Correction System.

Na kraju Hyper Misao uspeva da pinuje Arisu Endo i pobedi. Veoma zabavan mech, uzhivanje je bilo gledati ga, pogotovo iznerviranu Arisu koja na kraju skidao Misaoin plasht i baca ga na nju, plus je dodatno bila slatka kada se durila na kraju.

11.jpg22.jpg

Tretji mech
Miu Watanabe, Yuki Arai i Rika Tatsumi VS Moka Miyamoto, Nodoka Tenma i Shoko Nakajima

U pochetku mecha Nodoka se izhivljavala na Yuki, koja gotovo da nije imala nikakav odgovor. Bilo je finih komichnih momenata, pogotovo kada je Nodoka rasplakala Yuki tako shto ju je podigla na ramena i podizala njenu suknju kako bi pokazala shorts ispod.
Shoko je, kao i proshli put, svakih par sekundi urlikala "MOKA" dok je Moka bila u ringu, pojma nemam zashto to radi, ali mi je komedija. Rika je pokushala da lomi Nodoku, ali "haha she is chubby" forice su morale da padnu.
Ubrzo nakon toga se nastavljalo izhivljavanje na Moki. Sve vreme Shoko je neprekidno vrishtala "MOKA", a mislim da joj se chak i Nodoka pridruzhila u tome. Odlichan je bio momenat kada je Miu radila Giant Swing na Nodoki, a onda je uletela Rika da Dropkick-uje Nodoku u glavu dok se vrti.
Na kraju Moka hvata Yuki Arai u Rashomon (modifikovan Cobra Twist), a poshto ni ovaj put Yuki nema odgovor, predaje se.

33.jpg

Vreme je za drugu rundu Tokyo Princess Cup!
Pobednice prve runde se takmiche protiv devojaka koje su automatski proshle dalje.

Prvi mech
Haruna Neko VS Yuki Aino

Ahahahahha, voleo bih da znam KO je cura u publici koja je tokom ovog mecha proizvodila machje zvukove i vikala "kawaii, kawaii" dok se Haruna Neko glupirala. Imam osetjaj da je Shoko Nakajima, ali ne mogu biti siguran. No, mech je bio okej, nisam preteran ljubitelj ni jedne od cura koje su se borile, ali je ochigledno da su se trudile. Yuki Aino je odradila fin Side Suplex, a Nekoin Codebreaker je bio veoma lep. Neko je takodje uspela Nekobreaker Drop (Neckbreaker Drop) s konopca, ali je htela da vezhe sa Codebreaker, shto je Yuki Aino iskoristila da odradi nekakvu verziju Powerbomba, a onda i Venus DDT (verzija Reverse DDT) za pobedu.

44.jpg55.jpg

Drugi mech
Mizuki VS Mirai Maiumi

Da li tje pobediti Mirai sa dve godine iskustva, ili Mizuki koja je pobedila u Tokyo Princess Cup u 2019 i 2020? :D
Uprkos tome, Mizuki se nije ponashala kao diva, vetj je fino prodavala sve shto Mirai ima da ponudi. Mirai je bila kurchevita, ali s razlogom, primetila je koliko silovito ume da sabije Mizuki o pod. Mozhda joj se to obilo o glavu, jer zna se ko je pobednik ovog mecha. No, svaka chast Mizuki shto je bila kul i dozvolila da je neko toliko unishtava. Nije ni Mizuki ostala duzhna, mrvila je Mirai bez trunke milosti. Mirai je pokushavala razne poluge, ali Mizuki je uvek uspevala da se izvuche. Mirai je izvela par ultra siledzhijskih Lariata, a uspela je chak i da stavi Mizuki u Miramare, ali je Mizuki na kraju uradila Cutie Special i uspela da pobedi.

Mizuki je bila sva u modricama, a kako i ne bi kada je kost i kozha. Dodje mi da je usvojim i dojim dok ne ojacha.

66.jpg77.jpg

Tretji mech
Miyu Yamashita VS Yuki Kamifuku

Auf, Yuki je vishe puta fino tresnula o pod nakon Miyuinih udaraca, a njeni udarci su delovali slabo, gotovo kao da dete udara. Miyu je bila dominantna ceo mech iako je izgledalo kao da se Yuki trudi. Imala je Yuki par okej momenata, kao kada je uspela da izbaci Miyu iz ringa dva puta, ali to nije bilo ni blizu dovoljno. Miyu je nastavila da dominira, ali je Yuki kasnije uspela da odradi Octopus Hold, a nakon toga i Fameasser, ali je Miyu uspela da se odbrani od sledetjeg Fameasser. Yuki je radila kvalitetne Dropkick-ove, chak je uspela Octopus Hold po drugi put. Miyu je uspela prelep high kick, iz kojeg je Yuki uspela da se podigne, ali je onda osledio osrednji Skull Kick, nakon kojeg je Miyu, ochekivano, pobedila.
Sve u svemu, okej mech, ali je mogao biti i bolji s obzirom na cure u njemu.

88.jpg99.jpg

To je to od tretjeg dana.
Vidimo se uskoro i hvala na chitanju!

Last edited:
Tokyo Princess Cup 2021 Day 4

Ovaj put, pored Sayuri, u ringu je Moka Miyamoto koja joj pomazhe da najavi shta sledi, ali ne bih menjao Sayuri ni za koga, odlichna je u onome shto radi. Kao i uvek, Up Up Girls dolaze kako bi otvorile show.

Kao i uvek, prvo ide par mecheva koji nemaju veze sa Princess Cup, a truditju se da ih kuliram shto je vishe mogutje.

Prvi mech
Kamifuku Yuki, Mirai Maiumi i Haruna Neko VS Hikari Noa, Nodoka Tenma i Kaya Toribami

Kaya i Yuki su malko nezgrapno delovale jedna protiv druge, mogutje jer Kaya nije navikla na krakatu Yuki. Kasnije je upala Mirai da se izhivljava na Kayi, koja je fino podnosila sve. Yuki polako osvaja moje srce, iako mi je njen lik poprilichno iritantan, ali uspela je da me nasmeje kada se glupirala van ringa dok je Haruna shetala po konopcu i vodila Kayu za ruku. Moratju vishe pazhnje posvetiti low-card i mid-card curama (iako se trudim to da radim, ponekad selektivno), jer me konstantno iznenadjuju. Iako su cure izmuchile Kayu, uspela je nekako da prebaci Mirai preko sebe i izvuche se iz ringa.

Hikari Noa je odradila fin Rolling Cradle i Blue Racer na Mirai, ali je Mirai uspela da se okrene, podigne Hikari i tresne je o pod. Jako mi se svidja shto Mirai daje sve od sebe da izgradi imidzh snazhne cure, a ne zheli da koristi svoje pozamashne grudi kako bi postala popularna.

Haruna Neko je odradila okej Sunset Flip, shtavishe Haruna se bash iscimala u ovom mechu, ali ju je na kraju Nodoka pinovala i pobedila.

00.jpg

Drugi mech
Arisu Endo, Mizuki, Yuki Aino i Nao Kakuta VS Miyu Yamashita, Miu Watanabe, Pom Harajuku, Moka Miyamoto

Pa ok, ovo sam gledao samo zbog Pom, koja se, iz nekog razloga, pojavila u starom kostimu. Moka je treskala Mizuki o pod, Miu je bacala Arisu, a Pom je lupkala Yuki Aino po ledjima, pre no shto je odluchila da pleshe ispred nje i onda popije podizanje i razbijanje o pod. Nakon toga su se sve cure izredjale na Pom, ali je uspela da shutne Arisu u cevanicu, a onda su njene cure iz tima uletele. Sudija se trudio da pravi red, ali nije mu bash najbolje polazilo za rukom.

Shto je duzhe mech prolazio, to mi je bio zabavniji, a cute su bile smeshnije. Chak je i Miyu imala komichne ispade. Kasnije se Pom vratila u ring, ali je Mizuki upala i pochela da udara sve cure redom. Mislim da mi je jasno ko je prethodnog dana urlikao Neko, mislim da je bila Mizuki jer samo ona uspeva da pogodi taj "imam 8 godina" glas.

No, na kraju Yuki Aino pinuje Moku i pobedjuje. Nije mi bedak shto sam pogledao ovaj mech, bio je zabavan i vishe puta sam se propisno nasmejao.

11.jpg

No, sada mozhemo nastaviti sa drugom rundom Tokyo Princess Cup mecheva.

Prvi mech
Suzume VS Mahiro Kiryu

Drage su mi obe cure, pogotovo Suzume, ali je ovaj mech bio, onako, nishta specijalno. Mahiro Kiryu je bila poprilichno dominantna vetji deo mecha, ali mi je ceo mech delovao nekako kratko.
Na kraju je Suzume pinovala Mahiro i pobedila. Meh, mogao sam i bez ovog mecha. Znam da obe cure mogu bolje, ali ok.

22.jpg33.jpg

Drugi mech
Maki Itoh VS Raku

AAAHHAHAHAHAHAHAHAHHA, Raku je pokushala da uspava Maki, ali je Maki imala chepove za ushi :ROFLMAO: Odglumila je da je zaspala posle nekog vremena, a onda je izvadila chepove, napala Raku i onda dala chepove sudiji.
Imao je mech finih momenata, Makine grimase su uvek pobeda, kao i Rakuini pokushaji da gushi Maki. Ne znam kako do sada Raku nije nauchila da ne udara Maki u glavu, ali ochigledno je da nije. Maki je pokushala Boston Crab, ali se Raku izvukla, a onda ju je Maki stavila u Itoh Punish i tu nije bilo spasa. Raku je morala da se preda.

44.jpg55.jpg

Tretji mech
Shoko Nakajima VS Marika Kobashi

Ne prichaj sa njom Shoko, nabodi jeeeeee! Ne krijem da ne gotivim Mariku, a Shoko mi je maksimalno kul, tako da se zna za koga ovde navijam.
Dakle, Sayuri nije stigla ni da predstavi Shoko, a Marika se zaletela i pokushala da dobije pobedu na brzinu. Delovalo je kao da tje da uspe, pogotovo kada je uhvatila Shoko u giljotinu, ali da se to dogodilo dobio bih napad histerije. Sretja pa se Shoko izvila i Suplex-ovala Mariku, ali mi je delovalo nespretno izvedeno jer kao da je uspela sebe da povredi usput. Nakon toga je odradila 619 na Mariku i pokushala da pinuje, ali nishta od pobede.
Shoko je pokushala Mariku da stavi u giljotinu, ali Marika se izvukla. Marika je pokushala giljotinu josh jednom, ali Shoko je znala kako da se izbori. Imala je Marika jedan interesantan trenutak kada je kombinovala neshto shto lichi na DDT i giljotinu, ali ni to nije proshlo, sretjom, jer bih strashno penio.

Ceo ovaj mech mozhe da se nazove "Marika radi giljotinu", plus je bio kratak, ali sretjom je na kraju Shoko Nakajima pobedila!

66.jpg77.jpg

Chetvrti mech
Rika Tatsumi VS Hyper Misao

Ovde se navija za Hyper Misao, zato shto je Hyper Misao najbolja! >:3
Jebo sebe, kakav mech! Ovo je ono zbog chega se kechanje gleda. Odlichan mech!
Rika je na pochetku napadala Misaoine noge, zavrtala ih je i udarala, a Misao se trudila da povredi Rikine ruke. Bila je jedna poluga koja je bash bolno izgledala. Za divno chudo, Misao se nije trudila da vara, niti se kliberila. Rika je takodje dala sve od sebe, Figure Four na Misaoine noge je delovao poprilichno bolno. Odlichno je izgledao trenutak kada se Misao zaletela i kolenom udarila Riku u ledja, shto je izbacilo Riku van ringa. Nakon Toga Hyper Misao radi I Am a Hero na Riku van ringa, pa je vratja unutra dok sudija odbrojava.

U jednom trenutku je Misao ostala bez maske, ali je stigla da je vrati na lice. Misao mi je lepa bez maske, ali je mnogo kul kada je nosi. Mislio sam da je to sluchajno, ali je onda Misao sama skinula masku i nastavila da se bori bez nje. Rika Tatsumi uspeva da pinuje Hyper Misao, jedan, dva, tri ... Rika Tatsumi je pobedila.
Malo je retji da me smorilo, ali dobro, shta je tu je. Nadam se da tje sledetji put Misaoina maska ostati na njenom licu :3

Hyper Misao pruzha ruku Riki, i cure se fist bump-uju, a onda Misao odlazi uz osmeh. <3

88.jpg99.jpg

Da ponovim, odlichan mech. Pogotovo za nas koji smo pratili odnos izmedju Hyper Misao i Rike Tatsumi.

To je to, ostao je josh samo jedan dan pre polu finala!

Zahvaljujem na chitanju.

Last edited:
Tokyo Princess Cup 2021 Day 5

Ovaj put, pored Sayuri je Yuki Arai koja se pokazala kao veoma popularna. Definitivno pomazhe chinjenica shto je idol iz SKE48. Nije se dugo zadrzhavala, zajedno sa Sayuri je najavila Up Up Girls koje su otpevale Maketakunai <3

Prvo tjemo da prodjemo kroz mecheve koji nemaju veze sa Tokyo Princess cup.

Prvi mech
Moka Miyamoto, Yuki Kamifuku i Mahiro Kiryu VS Pom Harajuku, Kaya Toribami i Mirai Maiumi

Fin pochetak i razmene izmedju Pom i Mahiro na pochetku, a Moka i Kaya nastavljaju. I dalje se cure manje-vishe izhivljavaju na Kayi, ali dobro, tako mora. Kaya sve to izdrzhava bez predaje, a onda uspeva da se suprotstavi Mahiro i taguje Mikrai koja silovito mrvi Mahiro. Kamiyu se trudila protiv Mahiro, pokushavala je napade nogama, ali nije joj polazilo za rukom. Tek kada je Pom uletela da pomogne Mirai, Yuki je uspela da se izbori protiv obe cure, a onda je bocnula prstima Mirai u ochi. Moka je stavila Pom u Rashomon, ali je Kaya uletela da je izbavi, inache kapiram da bi se Pom predala.

Na kraju Pom radi Pom De Justice na Moki i POBEDJUJE! Pom Harajuku je pobedila! Veoma mi je drago, poshto ona gotovo nikada ne pobedjuje

00.jpg

Drugi mech
Hyper Misao VS Nodoka Tenma VS Haruna Neko

Pojma nemam shta se deshava ovde, sve tri cure su izashle za svojim imenima ispisanim na kartonima uz muziku iz ... Dragon Quest, ako se ne varam. Sayuri Namba ih je chitala na engleskom, a onda na japanskom :ROFLMAO: Nije ni pocheo mech a vetj se cerekam, klasichan Hyper Misao mech. Boga pitaj shta nas cheka.

Pa da, nisu ni pocheli a Hyper Misao govori "maiku kudasai". A onda, ahahahahaha, nije normalna shta radi. Ona se toliko iscima da odradi nekakvu pripremu za varanje da to nije normalno. Ni malo ne bi trebalo biti chudno shto mi je omiljena u TJPW.

No, mech je poprilichno kvalitetan. Neko mlati Hyper Misao njenim znakom, a Tenma joj pomazhe. U jednom trenutku sudija biva izbachen iz ringa. Nodoka pinuje Neko, ali nema nikoga ko tje da broji, a onda se pojavljuje Hyper Misao u sudijinoj koshulji. Presmeshna je dok je uzhivljena u posao sudije i broji. Haruna pinuje Nodoku, a Misao broji do 3 i proglashava je pobednikom, a onda je napada. :ROFLMAO:

Sudija se na kraju vratja u svet zhivih, a Nodoka skida Misaoinu majicu. Hyper Misao prska Nodoku sprejom, a onda joj navlachi majicu preko glave i vezuje je. Hyper Misao uspeva da pinuje Harunu Neko i pobedjuje! Shta god da se dogodi u chetvrt finalu Princess Cupa, Hyper Misao je naj detalj ovog dana.

11.jpg

Tretji mech
Hikari Noa, Raku i Yuki Arai VS Marika Kobashi, Arisu Endo i Nao Kakuta

Sasvim okej mech, nishta spektakularno. Naravno da smo dobili Oyasumi Express, ipak je tu Raku. Yuki Arai je bila veoma dobra, iako mi je neverovatno da idol odluchi da postane kecher, eto Yuki je tu da pokazhe da je mogutje. Samo neka nastavi da se trudi, bitje odlichna.

Mech je trajao dovoljno da se sve cure pokazhu. Bukvalno su sve stigle da se izredjaju i pokazhu koliko su napredovale. Bilo je finog teamwork, kao i udaraca koji su izgledali poprilichno brutalno. U jednom trenutku je Arisu Endo za malo pobedila, ali ju je Hikari Noa dohvatila i odradila Blizzard Suplex, a zatim pobedila.

22.jpg

Vreme je za chetvrt finale Tokyo Princess Cup!

Prvi mech
Suzume VS Maki Itoh
Ovo je mech u kojem je Suzume povredila Maki

Malo je retji da sam ovde navijao za Suzume. Gotivim ja Maki, ali mi je drazha kada izgubi i plache nego kada pobedjuje.
Suzume je, poput Marike, napala Maki pre gonga, dok je Maki pevala svoju pesmu, ali to joj nije mnogo pomoglo.

Fino se borila Suzume, uspela je da izbaci Maki van ringa, ali je Maki uspela da se odbrani i predje u ofanzivu. Maki je imala momenat kad se iskreveljila u kameru i malko je popljuvala <3
Ne znam kako se Suzume nije polomila, bio je tren kada je radila Crossbody a Maki se pomerila, pa je Suzume samo tresnula na pod, izgledalo je bolno. Nakon toga je usledio Crossbody na Maki koja je van ringa i mislim da se tu dogodio nezgodan udarac koji je ugruvao Makino lice. Ubrzo nakon toga Maki se hvatala ispod oka da proveri da li krvari, ali rana se videla tek malo kasnije. Drago mi je da se nije zavrshilo veoma loshe po Maki.

Suzume je uspela da zasere jedan Springboard, ali nema veze, ni godinu dana nije u TJPW, a bori se u chetvrt finalu Tokyo Princess Cup protiv Maki Itoh, dozvoljeno je da malko ukaka situaciju.

Bilo je mnogo situacija u kojima sam mislio da je to to i da tje Maki da izgubi, ali na kraju Maki radi Boston Crab, a onda Itoh Punish, a Suzume se predaje. Maki je na kraju mecha izgledala kao da ju je muzh isprebijao, ali pobeda je njena.

44.jpg

Drugi mech
Miu Watanabe VS Yuki Aino

Rekoh ranije da mi je pomalo chudno gledati Yuki u jedan na jedan mechevima, ali u ovom je bila veoma dobra. Miu je odrzhavala kvalitet tokom mecha, a Yuki ju je poprilichno muchila u pochetku. Nije joj dala mnogo prostora da se bori, vetj se trudila na sve nachine da je izlomi.
Yuki Aino je dala sve od sebe da unishti Miu, odradila je i fin Venus DDT na ivici ringa koji je izgledao bolno, ali Miu je uspela da odradi jeben Giant Swing pre toga. Yuki je odradila josh jedan Venus DDT, ali je Miu iskopala snagu iz Boga pitaj gde i odradila Tear Drop koji je bio dovoljan za pobedu.

66.jpg55.jpg

Tretji mech
Shoko Nakajima VS Rika Tatsumi

Ovde se navija za Shoko, naravno. Hyper Misao mora biti osvetjena!
Mech je fino pocheo, a onda je Shoko botch-ovala Springboard, ali se nije dala zbuniti ni na tren. Shoko je nastavila da trchkara po ringu i za sobom povlachi Riku, ali Rika je na to odgovarala lomljenjem nogu i chlanaka. Pomalo me smaralo to shto se Rika fokusirala na Shokoine noge, ali ok, ipak joj je Dragon Screw jedna od specijala.

Cure su se dugo borile van ringa i vratjale natrag, pa ponovo iskakale van, a Rika je nastavila da smara polugama na Shokoinim nogama, kao i udarcima u njene noge. Stavljala je Shoko u Figure Four vishe puta, ali Shoko se nije dala zbuniti, uvek je uspevala da se iskobelja. Jednom je chak reverse-ovala Figure Four pa je Rika panichno morala da puzi do konopca, ali ju je dochekala Shoko sa 619.

Odlichno je izgledalo kada je Rika podigla Shoko i raznela joj kichmu o kolena, a onda je pokushala da je uspava davljenjem. Zeznula se Rika jer je pustila Shoko u pokushaju da uradi DDT, ali je Shoko to preokrenula u svoj DDT. Bilo je mnooogo momenata kada sam mislio da tje jedna od devojaka da pobedi, ali ni jedna nije htela da se preda. Obe cure nisu posustajale, bile su eksplozivne do kraja mecha, delovalo je kao da bilo ko mozhe da pobedi, ali onda se Shoko popela na poslednji konopac i odradila Senton Bomb kojim je zapechatila Rikinu sudbinu! Shoko Nakajima ide u polufinale!

77.jpg33.jpg

Chetvrti mech
Mizuki VS Miyu Yamashita

Volim da gledam Miyu, a vala i Mizuki, tako da mi je ovaj mech bio uzhivanje.
Miyu Yamashita je silovito shaketala i shutala Mizuki, chak je na samom pochetku uspela da se zaleti dok je Mizuki bila van ringa i shutne je kolenom u lice. Mizuki se jedva uspela vratiti u ring, gde ju je Miyu dochekala i dohvatila. Stisla je Mizuki nogama oko stomaka, a Mizuki je pokushala da chupa Miyu za kosu. Komedija mi je kako je Miyu nonshalantno prst uperila u kosu i pokazala sudiji shta se deshava. Miyu je nastavila da pritiska Mizuki uz pod i udara je kolenima. U jednom trenutku je podigla Mizuki, okrenula je i nabila joj stomak na koleno.

Mizuki je uspela da se izvuche svojom gipkoshtju iz pina i skochi na Miyinu kichmu, a onda se popela na tjoshak i odatle odradila Dropkick koji je poslao Miyu na pod. Mizuki je imala fin pokushaj Crossbody sa poslednjeg konopca, ali Miyu se pomerila, a Mizuki se prosula po podu. Miyu Yamashita je odgovorila shutiranjem u glavu, a onda se zatrchala, odbila od tjoshak i shutnula Mizuki josh jednom u glavu. Miyu je pokushala poditji Mizuki za Attitude Adjustment, Mizuki se koprcala, ali je na kraju Miyu uspela da je nabije o pod, a zatim da joj lomi zglobove na ruci.

Mizuki je odradila predobar Double Foot Stomp dok je Miyu bila umotana u tjoshku a onda ju je poslala napolje van ringa. Dok je Miyu napolju, Mizuki se penje na vrh tjoshka i odatle radi Double Foot Stomp na Miyuin stomak, a zatim je vratja u ring. Miyu je odradila fin High Kick, a Mizuki se prosula ko mleko. Miyu je nastavila da je shutira dok je na podu, ali joj je dozvolila da se digne kako bi razmenjivale udarce u centru ringa. Miyu je odradila veoma lep Suplex, ali nije bilo dovoljno za pobedu, pa je josh jednom shutnula Mizuki u glavu, a onda je odradila prelep Attitude Adjustment. Avaj, ni to nije bilo dovoljno da se Mizuki ugrobari.

Miyu Yamashita je pokushala Skull Kick, ali ga je Mizuki izbegla i onda nastavila da vrti Miyu po ringu da bi joj na kraju odradila odlichan Suplex. Mizuki se penje na vrh tjoshka i odatle Radi Double Foot Stomp koji unakazhava Miyu, a zatim podizhe Miyu za Cutie Special. Mizuki pinuje Miyu i pobedjuje!

Bio sam uveren da tje Miyu Yamashita da pobedi, ali ne, Mizuki je uspela da pobedi trenutnu Princess of Princess Champion, a posle ju je teshila u ringu zato shto je slatkica :3 Chak i kada je Miyu izlazila iz ringa, Mizuki ju je uvukla u ring da popricha sa njom. Zahvalila joj se i pruzhila joj ruku, shto je Miyu prihvatila. Presladak zavrshetak, pogotovo kada Mizuki zavrishti "HAPPY HAPPY", a Miyu ponovi to za njom.

99.jpg111.jpg

To je sve za danas!

Danas se odrzhalo polufinale, a sutra tje biti finale!
Datju sve od sebe da pishem o oba.

Hvala vam na pazhnji :3

Last edited:
Tokyo Princess Cup 2021 Day 6

Doshao je i taj dan, polufinale Tokyo Princess Cup. Na pochetku, Sayuri Namba se obratja gledaocima kod kutje i pozdravlja nas, chak i na engleskom pita da li smo spremni.

Sayuri nastavlja s objashnjavanjem pravila oko noshenja maski, kao i pravilima koja se odnose na navijanje. Rekla je da je tapshanje dozvoljeno i pozvala publiku da vezhbaju tapshanje pozdravljajutji nju. Vikanje i navijanje nije dozvoljeno, ali spontano smejanje je okej. Ne znam da li je to zbog Kovida ili nechega drugog, ali ok. Mene bi iznosili napolje dok urlichem imena omiljenih devojaka.

00.jpg

Sayuri je dodala da je zabranjeno snimati video duzhe od jedan minut, pogotovo kada su u pitanju pesme. Ok reichsfuhrer SS Sayuri. No, Sayuri najavljuje Up Up Girls, a zatim one upadaju. Raku govori kako voli vozove, nichim izazvana, ali ok, Raku je Raku.

UUG pitaju publiku da li se osetjaju dobro i onda pochinju sa Maketakunai, shto znachi da moram poslushati celo.

11.jpg

Miu se obratila svima u publici da skupe pesnicu, a onda je isto to rekla i onima shto gledaju kutji. Staaaatoooo! Show mozhe da pochne.

Prvi mech
Kaya Toribami i Nao kakuta VS Yuki Aino i Mahiro Kiryu

Nao je radila ono na shta je navikla, a to je pretvaranje da pravila ne postoje. Chupala je Yuki za kosu, ali Yuki joj se osvetila krvnichkim nabijanjem o pod. No, nisam veliki Yuki fan, kao ni Nao fan, ali Kaya mi je jako simpatichna, a Mahiro mi je kul, pa sam odluchio da ipak odgledam ovo. Kaya je imala fine momente ovde, uspela je da odradi Flipping Senton sa konopca, lepo. Odradila je i veoma kul Stepup Dropkick.

Kaya je uletela da pomogne prijateljici, ali Yuki ju je uhvatila i odradila Side Suplex koji ju je naterao da izadje iz ringa. Nao Kakuta podizhe Mahiro i radi lep Stunner, a zatim uspeva da pobedi.

22.jpg

Drugi mech
Suzume i Arisu Endo VS Moka Miyamoto i Mirai Maiumi

Awwww, Suzume ima novo odelo koje je manje seksualizuje. Ne znam shta da mislim o tome, u jednu ruku mi je drago, u drugu... mlohava kita. Niko ne chita ovo, mogu pisati shta hotju. Deal with it! No, Suzume sada vishe izgleda kao pchelica, slatko izgleda. Mirai Maiumi je definitivno odluchila da ne stavlja velike grudi u prvi plan, shto je super! Volim shto se trudi da radom pokazhe da je dobra, a ne sisurdama.

Moka i Arisu su prve u ringu i fino se drzhe jedna protiv druge. Moka je vishe silovita, ali pre no shto su stigle da se razigraju, cure se povlache i umesto njih upadaju Suzume i Mirai (one su chesto zajedno u timu, pa je interesantno videti ih kako se bore sada). Wow, Suzume je odlichna! Jeste da je Mirai silovita, ali Suzume je odlichna danas. Uvlachi Arisu i zajedno rade Dropkick na Mirai, a onda Arisu ostaje u ringu sa Mirai, ali ne dugo, jer se Moka vratja da se obrachuna sa Suzume, a onda se Mirai vratja da se izhivljava na Arisu.

Ostatak mecha Suzume i Mirai se ubijaju u ringu, odlichan show su napravile, a onda se vratjaju Arisu i Moka kako bi i one pokazale shta umeju. Arisu je kolenom sabila Moku o pod, a onda ju je uhvatila u Camel Clutch, no Moka stizhe do konopca i izvlachi se. Moka je pokushala Rashomon na Arisu, ali Suzume je upala da prekine to dok sudija glumi da mu je stalo do pravila. Suzume se odbacila lepo od konopca i odradila Face Crusher na Moki.

Na kraju Suzume radi RKO na Moki i uspeva da je pinuje za pobedu!

33.jpg44.jpg

Tretji mech
Haruna Neko, Raku i Aja Kong VS Hyper Misao, Yuki Kamifuku i Nodoka Tenma

Za one koji nisu uputjeni, Aja Kong ima 34 godine iskustva u ringu! Legenda je u Japanu i poznata je jer je bila silovita i nemilosrdna. Do jaja je videti kako ulazi ekipa uz njenu pesmu (Electric Eye od Judas Priest). No, pre Kong i njenog tima, ushle su Misao i njene cure. Yuki Kamifuku fura novi kostim koji se ne razlikuje mnogo od starog, ali dovoljno da mi ne bude ruzhan kao stari. Yuki Kamifuku nosi kantu za smetje koja neodoljivo podsetja na kantu koja Aja uvek nosi sa sobom.

Pa da, mech nije ni pocheo, a Hyper Misao je nekako dobila mikrofon. Misao i njena ekipa su uzbudjene jer tje da se bore protiv Aje, a onda objashnjava kako je Aja heroj kechanja. Misao vadi maske koje izgledaju kao farba koju Aja nosi na licu i deli ih svom timu i protivnicima. Aja joj govori da joj ne veruje i da misli da se sprda s njom. Yuki Kamifuku kazhe da se trudila da napravi kantu za smetje, a Aja odbija da poveruje u to. Takodje daju Aji plasht koji Misao nosi, a Aja se buni i zhali sudiji da ovo shto se deshava nije po pravilima.

AHAHAHAHAHHA, pa da, NARAVNO. Iskoristila je Misao trenutak nepazhnje da napadne Aju sprejom, a Kamiyu je napala Raku kantom za smetje. Aja je uspela da se iskobelja i podigne Misao, a onda joj je zalepila shamarchinu govoretji joj da je glupava. Kada je Misao pala na pod, Aja je pozvala Raku da odrade Oyasumi Express. Awwww, Aja odbija da zgazi Hyper Misao jer zna da je ogromna, ali onda je bez problema pala na nju. :ROFLMAO:

Nebitno je shta tje se deshavati u drugim mechevima, ovo je vrhunac vecheri! Aja konachno izlachi iz ringa, a sa Misao ostaje Haruna Neko. Neko je grebe po ochima, ali Misao se izvlachi i taguje Yuki. Yuki odvlachi Harunu Neko u tjoshak, a za to vreme pozdravlja Aju. Simpatichno mi je kako sve cure pokazuju da je poshtuju :3

Tenma uspeva da uhvati Harunu u Leg Scissors, ali Haruna nekako uspeva da dotakne konopac. Hyper Misao se vratja i napada Harunu Neko nabijajutji je u jedan tjoshak, a zatim u drugi. Haruna Neko uspeva da se iskobelja i nabije Hyper Misao o pod, a onda taguje Raku. Raku radi Big Chop, a onda se penje na konopac i radi josh jedan Bih Chop. Konachno ulazi Aja protiv Tenme, a Tenma se trudi da srushi Aju, ali Aja se ne pomera ni milimetar. Aja shalje Tenmu na pod, ali Tenma se dizhe i pochinje da shaketa Aju koja ne reaguje ni malo na udarce. Dok se Aja penjala na konopac, Tenma je odluchila da je udara po guzovima dok Aja govori "shta se deshava? ne dodiruj mi guzicu".

AHAAHAHA, ma daj.. AHAHAHHAHA! Dok se Misao i Tenma trude da svuku Aju s konopca, Yuki Kamifuku polako prilazi, mashe Aji, kazhe joj "hej", a onda je ubada prstima u ochi. 🤭 Tenma odlazi do tjoshka i taguje Kamiyu, a ona se trudi da udara Aju u grudi, ali Aja ne reaguje ni malo, shto frustrira Kamiyu. Kamiyu se trudi da digne Aju, ali ne ide joj, a onda uletje Misao da pomogne, ali Aja ih obe prebacuje preko ramena. Aja odlazi do tjoshka i taguje Harunu Neko, a Haruna unishtava Kamiyu.

Aja konachno upada u ring dok se cure lome, ali ovaj put ulazi sa kantom za smetje. Aja udara Nodoku kantom u glavu, a potom Kamiyu. Aja prilazi Hyper Misao sa kantom u rukama, a Misao pada na kolena i moli je da sacheka malo, a onda vadi sprej i prska Aju u lice, a zatim je izgurava van ringa. Dok su devojke van ringa, Haruna i Kamiyu nastavljaju da se bore. Kamiyu je odradila prelep Fameasser na Harunu, pinuje je i pobedjuje!

Ovo je najbolji mech koji sam video u poslednjih... dugo! Svaka chast svim curama, bile su veoma zabavne. Plus, svaka chast shto je Aja pristala da se kliberi s curama i bude u gubitnichkom timu.

55.jpg
66.jpg77.jpg
99.jpg000.jpg

Nastavak showa u sledetjem postu :3

Chetvrti mech
Neo Biishiki-Gun (Sakisama, Mei Saint-Michel i Yukio Saint Laurent) VS Antonio Honda, Pom Harajuku i Rika Tatsumi

Taman pomislim da ne mozhe bolje od prethodnog mecha, kad ono... ipak ne mozhe, ali mozhe biti smeshno.
Yukio Saint Laurent, kao i Sakisama, imaju drugachija imena u DDT, ali u TJPW su to shto jesu, a Antonio Honda je takodje u DDT i poznat je po tome shto je komedijash i veoma zabavan (iako to ne misli svako). Yukio je takodje bio MMA borac.

Vetj pri ulasku se smejem ko kreten, Honda, Pom i Rika prave srce rukama 🤭
Nisam video Yukio Saint Laurenta... dugo, pa mi je super leglo shto se pojavio u ovom mechu, josh mi je smeshnije shto se par puta jedva suzdrzhao da ne prsne od smeha kada se Antonio Honda glupira.

Pom i Mei su prve u ringu. Pom pokazuje srce Mei i zove je da se rukuju, shto Mei prihvata, a Pom to koristi da je napadne i odmah pinuje, ali Mei se izvlachi i ide u kontra napad. Mei taguje Yukioa, a Pom prestravljeno pokushava da dodje do svoje ekipe. Yukio joj pokazuje da nosi nozheve sa sobom, ali Pom ga shuta u cevanicu i radi Laforet Harajuku kojim ga shalje na pod. Pom taguje Antonija, a Yukio vadi skalpel na njega. Dok se sudija trudi da smiri situaciju, a Honda stoji u mestu i tresu mu se noge, Sakisama ulazi i udara ga ruzhom, a zatim ga rushi na pod i kurchevito ga pinuje, ali Honda se izvlachi.

Sakisama taguje Mei, koja pokushava da natera Hondu da je preskochi i stane na tacnu, ali on uspeva da se odrzhi na nogama, a onda pokushava da otme tacnu. Mei mu ne dozvoljava, ali sudija im govori da puste tacnu. Mei pushta tacnu i Honda udara sebe tacnom u glavu. Sakisama i Yukio ga odbijaju od konopac, a zatim shutaju u isto vreme.

Honda prekida mech i zhali se da ga boli stomak. Yukio Saint Laurent dolazi sa stetoskopom, a Honda to koristi da urla u stetoskop, a onda taguje Riku Tatsumi. Rika kukovima unishtava malog goblina Mei. Tri puta za redom ju je poslala na pod kukovima, a onda ju je sabila u tjoshak i josh jednom zgromila kukovima. Mei uspeva da ogrebe Riku po licu i poshalje je u konopac gde je Sakisama cheka nogom. Mei radi Crossbody na Riku i pinuje je, ali ne uspeva da pobedim, a zatim taguje Sakisamu.

Sakisama nogama nabija Riku o pod, ali Rika posle nekoliko udaraca uspeva da se digne, a onda obe cure razmenjuju more udaraca laktovima. Rika Dropkick-uje Sakisamine noge, a onda joj radi Dragon Screw. Rika pokushava da je ubaci u Figure Four, ali Sakisama je stavlja u Triangle Choke. Rika uspeva da se izvuche i udara Sakisamu sa Flying Hip Attack i onda taguje Pom Harajuku.

Ochekivao sam da tje Sakisama da smrvi Pom, ali Pom se zaletela, shutnula Sakisamu u cevanicu, odradila Arm Drag, a onda Dropkick. Zatim se Pom popela na tjoshak i odatle odradila Dropkick. Pom se zaletje za Pom de Justice, ali je Mei sprechava, a onda Yukio napada. Sakisama to koristi da zajedno sa Mei udari Pom i pinuje je, ali Pom se izvlachi. Sakisama skida rukavicu i ide ka Pom, ali Antonio Honda iskache kako bi pomogao... a onda se saplitje i pada na glavu. Honda uzima mikrofon i zapochinje prichu koju uvek prosipa (o svom kolenu). Antonio Honda nastavlja da pricha nekakvu prichu o penisima (ako sam dobro razumeo), a Sakisama prekriva Meine ushi kako ne bi chula to. Yukio Saint Laurent se suzdrzhava da ne prsne od smeha, a onda Antonio napada svojim specijalnim napadom, ali Mei ga odbija tacnom, pa on pogadja cure iz svog tima.

Dok se Antonio Honda bori protiv Mei i Sakisame, Yukio mu nabija inekciju u dupe. No, Yukio je nabio pogreshnu inekciju, dao mu je doping. Antonio dizhe inekcijom cure iz svog tima i pochinje da tapshe dok govori "doping, doping", a cela publika tapshe u znak podrshke. :ROFLMAO:

Ja ne verujem shta gledam, oba tima su u centru, pleshu jedno ispred drugog, a onda se shaketaju. Publika tapshe kao da gledaju neshto najbolje ikada. No, zaurlao sam kada je Pom uradila Pom de Justice protiv Sakisame. Mislio sam da tje da pobedi, a i pobedila bi, da ostatak Sakisaminog tima nije uleteo da joj pomogne. Ostatak Pominog tima izbacuje Neo Biishiki-Gun iz ringa, Pom se zaletje na Sakisamu, ali Sakisama reverse-uje i stavlja je u Triangle Hold. Na zhalost, Pom se predaje i Neo Biishiki-Gun pobedjuje.

00.jpg11.jpg
22.jpg33.jpg
44.jpg55.jpg
66.jpg88.jpg
99.jpg77.jpg

Veoma dobar mech, plus komichan od pochetka do kraja. Drago mi je videti DDT momke u TJPW.

Nastavak u sledetjem postu.

Peti mech
Hikari Noa i Yuka Sakazaki VS Miyu Yamashita i Marika Kobashi

Prvi Yukin mech nakon ekskurzije u AEW! Mesec dana je nije bilo u TJPW, a nije ni uchestvovala u Tokyo Princess Cup, ali konachno mozhemo da je gledamo nakon povratka u Japan.

Prve u ringu su Miyu i Yuka, a publika odushevljeno tapshe. Chim se Miyu pojavila, Yukin osmeh je nestao, a kako i ne bi nakon borbe za vreme Cyberfesta. Yuka radi Frankensteiner (koji nije izgledao najbolje) na Miyu i izbacuje je iz ringa, a onda se penje na konopac i radi Cannonball. Yuki se vratio osmeh na lice, a publika je pozdravlja.

Yuka vratja Miyu u ring i pinuje je, ali tek je pochetak, tako da se Miyu lako izvlachi. Miyu hvata Yuku i odvlachi je u tjoshak gde taguje Mariku, a onda Yuka Taguje Hikari. Cure guraju Mariku u tjoshak, a onda Yuka podizhe Hikari i zaletje se u tjoshak kako bi njenim nogama udarila Mariku. Nakon toga Yuka i Hikari zajedno rade Brainbuster na Mariki. Deluje mi kao da Yuka i Hikari odlichno saradjuju zajedno, svidja mi se kako delaju u ovom mechu.

Hikari se zaletela na Mariku, ali Marika je podizhe i radi fin Bodyslam, a onda je odvlachi do tjoshka gde taguje Miyu Yamashitu. Miya hvata Hikari Nou oko vrata i pokushava da je zadavi, a onda je prebacuje preko ramena i shuta u ledja. Yamashita zatim podizhe Nou i nabija joj stomak na kolena. Miyu taguje Mariku i pushta je da dokrajchi Nou. Marika pokushava Cobra Twist, ali Hikari Noa se trudi da dodje do konopca. Za malo je doshla do konopca, ali Marika je povlachi nazad. Hikari konachno uspeva da se domogne konopca i prekine Cobra Twist.

Hikari pokushava da shutne Mariku u glavu, ali Marika to izbegava i radi Sunset Flip. Marika taguje Miyu, a Miyu nastavlja zlostavljanje Hikari. Hikari nekako uspeva da se izvuche i obe cure se prosipaju o pod u isto vreme, shto Hikari koristi da taguje Yuku. Yuka se penje na vrh konopca i odatle Dropkick-uje Miyu, a onda je shalje na spavanje sa Enzuigiri. Yuki to nije dovoljno pa se penje opet na konopac i radio Back Elbow. Yuka Sakazaki pinuje Miyu, ali to ne prolazi. Dok Yuka nameshta Miyu za Magical Merry-go-Round, Marika uskache kako bi to prekinula, ali Yuka je dochekuje shutom u glavu.

Miyu uspeva da izbegne Yukin shut i pokushava kontru, ali Yuka je hvata za nogu. No, Miyu se odbija od tjoshka i shuta Yuku u glavu i prosipa je po podu. Miyu pokushava Attitude Adjustment i radi joj Tea Time, a onda taguje Hikari Nou. Hikari se zaletje i udara prvo Mariku, a onda radi chetiri Dropkicka za redom na Miyu, a onda joj radi peti u ledja, a zatim josh tri komada. Miyu uspeva da se odbrani i PROSIPA Hikari o pod, izgledalo je odlichno. Yuka je upala da pomogne Hikari, ali je Marika sprechava i izbacuje napolje. Hikari grabi Miyu ali ne primetjuje da je tagovala Mariku. Hikari pokushava da pinuje Miyu u most, ali ne kapira da bi zapravo trebalo to raditi Mariki. Miyu se iskobeljava i podizhe Hikari, a zatim je Suplex-uje o pod. Marika dotrchava i pinuje Hikari dok je Miyu drzhi, ali Yuka u poslednji chas radi Mahou Shoujo Splash!

Hikari Noa shuta Mariku u glavu a onda taguje Yuku. Yuka pokushava da odradi Lariat, ali Marika to izbegava i pinuje Yuku, ali ne uspeva do kraja. Marika skache i hvata Yuku u giljotinu, ali je Yuka podizhe i radi Brainbuster. Yuka pinuje Mariku, ali Miyu Yamashita uspeva da prekine pin. Yuka ponovo radi Lariat, ali ovaj put pogadja, no ni to nije dovoljno da pobedi Mariku. Yuka podizhe Mariku za Magical Merry-go-Round, pinuje Mariku i POBEDJUJE!

Veoma fin mech. Hikari Noa i Yuka Sakazaki se grle <3

11.jpg22.jpg
33.jpg44.jpg

Sada je vreme za polufinale Tokyo Princess Cup-a!

Prvi mech
Miu Watanabe VS Shoko Nakajima

Ovo je bio odlichan mech, Snazhna Miu protiv agilne i iskusne Shoko. Ujedno i najbitniji mech koji je Miu imala do sada.
Pochetak je bio prozhet testiranjem. Videlo se da cure isprobavaju shta mogu da rade, kao i kako tje druga da odgovori. Shoko je letela na sve strane, ali ju je na kraju Miu prikucala o pod ramenom.

Miu nastavlja napad Back Breaker-om, a onda pinuje Shoko, ali nishta od te priche. Shoko navlachi Miu do konopca, a onda je lomi o konopac, pa davi Miu nogama. Dok drzhi Miuine noge medju nogama, nabija joj lice o pod, ali na kraju Miu uspeva da se odvuche zajedno sa Shoko do konopca, te Shoko mora da je pusti. Shoko nabija Miu u tjoshak, a onda je Dropkick-uje, pa podizhe i nabija joj vrat o konopac. Shoko pinuje Miu, ali Miu se izvlachi, a onda shoko odgovara udarcima kolenom u glavu.

Shoko se zaletje od konopca, ali Miu je podizhe. Na zhalost, to nije dovoljno, jer Shoko se brani i stavlja je u Butterfly, a onda Unmanned Local Train Hold (Yurikamome). Miyu uspeva da se odvuche do konopca, ali Shoko joj ne da mira, no Miu uspeva da podigne Shoko i prospe je o pod, a zatim je nabija o pod ramenom. Miyu nameshta kosu, shto znachi da sledi Giant Swing, ali Shoko uspeva da se odbrani i hvata Miu oko vrata. Miu se brani udarcima laktom o Shokoin stomak, ali Shoko se ne da zbuniti i nabija Miu o pod.

Miu odgovara udarcima laktom, a onda devojke pochinju da razmenjuju udarce. Shoko se zaletje, ali je Miu podizhe i JE BO TE Jumping Power Slam koji je izgledao ultra krvnichki. Publika tapshe sve glasnije i glasnije, a Miu dizhe Shoko za Canadian Backbreaker. No, Shoko se izvlachi i odgovara sa Northern Lights Suplex.

Shoko skache da odradi Frankensteiner, ali Miu je hvata i drzhi, ali Shoko to koristi kako bi je uhvatila u nekakvu giljotinu. No Miu se iskobeljava i pochinje da vrti Shoko u Giant Swing! Ne znam da li sam ikada video Miu u ovakvom izdanju, dala je 100% od sebe. Shoko se zaletela u 619, ali Miu ju je dochekala u Baseball Chop, a onda ju je podigla u Canadian Backbreaker. Miu pokushava da pinuje, ali Shoko se ne predaje, pa je Miu dizhe opet u Canadian Backbreaker. Shoko uspeva da se izbavi, ali je Miu udara i shalje na pod. Miu je pinuje, jedan, dva, tr... Shoko se izvukla! Neverovatno, mislio sam da je to to.

Miu podizhe Shoko za Tear Drop, ali Shoko counteruje sa Frankensteiner i onda dizhe Miu i radi Northern Lights Suplex, podizhe je josh jednom i radi josh jedan Northern Lights Suplex! JEDAN, DVA, TRI!

Shoko Nakajima ide u finale! Ovo joj je peti put da je doshla do finala.

55.jpg66.jpg
77.jpg88.jpg
99.jpg00.jpg

Sve u svemu, uzhivanje od pochetka do kraja. Miu je bila odlichna, pokazala je da ume da parira najboljim curama, a Shoko je dokazala da sa njom nema zajebancije i da je medju najboljim devojkama u TJPW.

U sledetjem postu ide poslednji mech!

Drugi mech u polufinalu Tokyo Princess Cup-a
Maki Itoh VS Mizuki

Pisao sam ranije da je Mizuki pobedila u prethodna dva Tokyo Princess Cup-a, a ostaje da vidimo da li tje i ovaj put stitji do finala i pobediti. Mozhda, ako pobedi Maki Itoh.

Ohohohoooo, Maki Itoh u novom kostimu koji mi se zapravo dopada. Odlichno! Maki je odpevala svoju pesmu, a onda je ushla Mizuki u novoj haljini koju nosi preko kostima. Divno izgleda Mizuki. Mizuki se pozdravila sa Yukom dok je ulazila, a onda joj je Yuka odnela haljinu van ringa.

Maki odmah nabija Mizuki u konopac, a onda je udara pesnicom. Mizuki se ponasha kao da se nishta nije dogodilo, a onda okretje Maki i nabija je o konopac, a zatim udara laktom. Devojke su sada u centru ringa i udaraju se laktovima, a onda Maki izbacuje Mizuki van ringa. Maki je pokushala poditji Mizuki, ali nije uspela, pa je nabija o metalnu ogradu, a zatim je vratja natrag u ring.

Maki uplitje Mizuki u konopce i zaletje joj se kolenima u kichmu. Maki pinuje Mizuki, ali Mizuki se izvlachi mostom, Maki je ponovo pinuje, ali Mizuki se izvlachi josh jednom mostom i skache stopalima Maki na kichmu. Moram dodati da su Mizukine butke pune modrica, definitivno joj fali malo slanine u zhivotu. No, Mizuki nabija Maki u konopce, ali Maki reverse-uje u Bulldog, pa se penje na konopac. Maki skache da odradi Kokeshi, ali promashuje i pada na pod. Maki se iskotrljava napolje i hvata se za predeo ispod oka koji joj je Suzume povredila. Sudija proverava da li je sve okej, a Maki ga tera od sebe, a onda je Mizuki vratja u ring i pinuje, ali Maki se ne da.

Mizuki nabija Makinu glavu u tjoshak, a onda joj stopalom staje na ranu, a potom je shuta u ranu i pritiska stopalom. Mizuki plete Maki u konopce, a onda joj radi Dropkick u kichmu. Mizuki se penje na konopac i skache stopalima na Makin stomak. Mizuki nameshta Maki na konopce, a onda joj radi Crossbody kroz konopce, a Maki leti napolje. Mizuki pokushava da joj skochi stopalima na stomak, ali Maki se pomera.

Devojke se trude da podignu jedna drugu, ali na kraju Maki uspeva i baca Mizuki na pod, a onda je vratja u ring. Mizuki uspeva da je nabije u tjoshak i zaletje se, ali je dochekuje Makino stopalo. Maki je hvata i radi Satelite DDT, pa pin, ali sudija ne broji do tri. Maki je pokushala da odradi Boston Crab, ali Mizuki je okretje i pinuje, ali nishta od pobede. Mizuki nasadjuje Maki da sedi uz konopac, odbij se od konopca na suprotnoj strani i skache direkt stopalima na Maki i savija je preko konopca i shalje je van ringa. Mizuki se penje na sam vrh, ali Maki dotrchava i shaketa je, a onda je udara glavom. Maki radi DDT na ivicu ringa, a onda ugurava Mizuki natrag u ring.

Maki uspeva da uhvati Mizuki u Boston Crab i siledzhijski se spushta na njena ledja. Mizuki puzi ka konopcu, ali Maki daje sve od sebe da je zadrzhi u centru. Yuka viche na Mizuki i doziva je, a Mizuki nekako uspeva da stigne do konopca. Maki vratja Mizuki u centar i penje se na konopac, ali Mizuki se dizhe i udara Maki. Maki se brani glavom, ali Mizuki se vratja i radi Avalanche Brainbuster. Mizuki pinuje Maki, ali Maki uspeva da kick out-uje. Publika divlja sa tapshanjem.

Mizuki postavlja maki preko konopaca u tjoshku, a onda skache sa tretjeg konopca direkt Maki na stomak. Dok se Maki grchi na podu, Mizuki se penje na konopac da odradi Foot Stomp, ali Maki se izmiche. Maki Itoh se penje na vrh konopca, pokazuje srednje prste i skache glavom na Mizukina ledja. Maki pokushava pin, ali nishta od pobede.

Maki hvata Mizuki u stavlja je u Itoh Punish. Mizuki urliche u bolovima i puzi polako ka konopcu dok je Yuka Sakazaki bodri. Mizuki jedva uspeva da dohvati konopac, pa je Maki pushta. Obe devojke su na podu i razmenjuju udarce laktovima, ali ni jedna se ne predaje. Mizuki uspeva da se podigne prva, a za njom i Maki. Obe cure nastavljaju da se udaraju laktovima, a Maki Itoh pada prva. Mizuki je podizhe na noge i nastavlja da je udara, ali Maki postavlja glavu i Mizuki povredjuje ruku. Mizuki radi Cutie Special, ali ne uspeva da odrzhi most i sudija prekida brojanje.

Nakon razmene udaraca, Maki pokushava da odradi Itoh Special dok se Mizuki opire, ali na kraju Maki uspeva da uhvati Mizuki u Itoh Special. Mizuki urla u bolovima i tap out-uje! Yuka Sakazaki ulazi da grli Mizuki, a Miyu Yamashita ulazi da pozdravi Maki Itoh.

Maki Itoh pruzha ruku Mizuki, a Mizuki je prima. Na kraju Yuka Sakazaki izvlachi Mizuki van arene na ledjima :3

Maki Itoh ide u finale protiv Shoko Nakajima!

00.jpg11.jpg
22.jpg44.jpg
55.jpg66.jpg
77.jpg88.jpg
99.jpg999.jpg

Super mech nabijen emocijama. Uzhivanje je bilo gledati shta su Maki Itoh i Mizuki u stanju da urade. Hteo sam da vidim Mizuki u finalu, ali okej, pobedila je u prethodne dve godine, pa tje lepo biti videti drugu osobu u finalu. Mizuki na kraju poruchuje Maki da netje izgubiti sledetji put, ali da bi bolje bilo da pobedi u finalu. Maki joj odgovara da je samo zahvaljujutji njoj doshla do ove tachke i zahvaljuje joj se, a onda je briznula u plach. Na tren se nasmejala i time izmamila smeh publike i rekla "uspela sam pobediti, ko bi rekao?". Rekla je da nije imala mnogo sretnih krajeva, ali da tje u finalu dokazati da sretjni krajevi postoje.

Shto se finala tiche, chitatjete o tome sutra!

Laku notj i hvala na pazhnji :3

Tokyo Princess Cup 2021 poslednji dan

Sayuri Namba pozdravlja sve prisutne i shalje poseban pozdrav svima kod kutje, a onda na engleskom pita da li smo spremni, a onda objashnjava pravila vezana za kovid situaciju u Japanu.

00.jpg

Sayuri najavljuje Up Up Girls, a one pevaju Upper Chop. Chop chop chop, chop chop chop-chop-chop, chop chop chop, chop everybody! Chop chop chop, chop chop chop-chop-chop, chop chop chop, chop upper chop!

11.jpg

Prvi mech
Moka Miyamoto VS Miyu Yamashita

Znao sam da Moka nema nikakve shanse ovde, ali nije izgledala kao neko ko ne mozhe da parira Miyu. Uspela je da se drzhi shesh minuta, ali Miyu je jednostavno prejaka. Ne znam da li sam utripovao, ali chini mi se kao da Miyu ima drugachiji kostim. Teshko mi je skapirati jer nosi samo tjega i sportski grudnjak.
Moka je uspela da se izvuche iz Attitude Adjustment i prezhivela je par divljachkih udaraca nogom, a uspela je i da iskoristi poznavanje karatea da povredi Miyu. U jednom trenutku Moka stavlja Miyu u Rashomon, ali se Miyu izvlachi. Miyu uspeva da srushi Moku High Kickom, a onda joj radi Attitude Adjustment nakon kojeg pobedjuje.

Lepo je od Miyu shto je dala Moki shansu da se pokazhe, chak je i na kraju pokazala u pravcu Moke i s odobravanjem klimala glavom.

22.jpg

Drugi mech
Bakuretsu Sisters (Yuki Aino i Nodoka Tenma) VS Hyper Misao i Kaya Toribami

Ovome sam se nadao. Dve maskirane cure u jednom timu. Kaya je chak uspela da se nasmeje kada je ulazila, izgleda da je Misao delovala pozitivno na nju. Hyper Misao je takodje mahala nama koji gledamo od kutje <3 <3 <3 a onda je trzhila mikrofon i pozdravila svu veliku decu koja gledaju. Misao je rekla da je njen partner druga cura sa maskom u TJPW i da zna da je ona inspirisala Kayu, bez obzira shto Kaya to nije rekla. Kaya je pokushala neshto da kazhe, ali Hyper Misao joj nije dozvolila :ROFLMAO: Misao je rekla da tje uraditi dobar posao, da se Kaya ne brine i da je samo prati, a onda Misao pruzha ruku protivnicima i ... nishta nije uradila? Chudno, ali okej.

Mech pochinju Tenma i Misao, nakon pochetnog rvanja, Misao pruzha ruku Tenmi uz osmeh, a Tenma naivno prihvata i dobija nogu u stomak. Tenma uzvratja i obara Misao na pod, a onda Misao pada na kolena i pokushava da zbuni Tenmu prichom. Obetjava Tenmi da tje da se bori fer i opet joj pruzha ruku, a Tenma to prihvata i ponovo dobija udarac. Izgleda da nikada netje nauchiti s kim ima posla.

Tenma nastavlja da bije Hyper Misao, ali Misao nekako uspeva da skine plasht i njime davi Tenmu. Sudija prekida te kerefeke, a Tenma taguje Yuki. Hyper Misao koristi priliku da taguje Kayu. Yuki baca Kayu i zavrtje joj ruku, a onda je odbija od konopce, ali Kaya veoma dobro izbegava Yukine napade. Kaya pruzha ruku Yuki, a Yuki prihvata, a onda Kaya pokushava na prevaru da je shutne, ali Yuki je spremna za to s obzirom da joj je jasno ko joj je mentor. Yuki davi Kayu, ali Kaya nekako uspeva da stigne do konopca i prekine zahvat.

Yuki pokushava da se odbaci od konopca i uradi Splash, ali Hyper Misao pokazuje sudiji da pogleda Nodoku, a onda koristi svoj plasht da davi Yuki. Hyper Misao dodaje sprej Kayi kako bi ona to iskoristila na Yuki, ali neiskvarena Kaya koristi sprej na svom vratu kako bi se ohladila. 🤭 Hyper Misao izneverovala.

Yuki Aino pokushava da se odbije od konopca, ali je Misao hvata za noge, a onda ubacuje svoj plasht u ring. Kaya Toribami uzima plasht i vezuje oko svog vrata i zaletje se na Yuki, ali Yuki nema milosti. Yuki taguje Nodoku, a onda rade dupli Splash na Kayu. Nodoka ne dozvoljava Kayi ishta da uradi, ali Kaya ne dozvoljava da bude pinovana. Kaya uspeva da odradi Single Step Dropkick i povlachi se da taguje Hyper Misao. Misao udara Nodoku aperkatom, a onda je nabija na koleno. Nodoka pokushava kontru, ali Hyper Misao radi Crossbody i pinuje je, ali ne pobedjuje.

Nodoka uspeva da sabije Misao o pod ramenom, a onda taguje Yuki, pa joj rade Double Senton. Yuki pinuje Hyper Misao, ali ne uspeva da pobedi. Misao se izvlachi aperkatom i postavlja Yuki na srednji konopac kako bi je udarila kolenom u ledja, ali Yuki uspeshno izbegava. Yuki se penje na tjoshak i radi Jumping Tackle, a onda i pin, ali to nije dovoljno za pobedu. Hyper Misao podizhe Yuki i nabija joj lice na koleno, a onda taguje Kayu. Kaya uletje uz Single Leg Dropkick, a onda je odbija od konopce i radi nekakav Side Suplex, ako se ne varam. Kaya pinuje Yuki, ali nema pobede za sada.

Kaya radi Spin Kick i onda radi kolut u nazad koji pretvara u udarac nogom, bash je fino izgledalo. Kaya pinuje Yuki, ali Nodoka utrchava i prekida pin. Kaya se zatrchava i uspeshno radi Springboard Senton, ali Yuki se izmiche i izbegava. Yuki podizhe Kayu u Gutwrench Suplex, a onda je stavlja u Full Nelson, ali Hyper Misao upada da pomogne Kayi. Nodoka utrchava da pomogne Yuki, podizhe Hyper Misao i radi Samoan Slam, a onda je izbacuje iz ringa.

Yuki Aino se malko izhivljava na Kayi, a onda radi Venus DDT, pinuje je i pobedjuje.
Nije rezultat koji sam hteo, ali okej, zabavno je bilo gledati.

33.jpg

44.jpg55.jpg

Tretji mech
Mahiro Kiryu, Yuki Kamifuku i Haruna Neko VS Miu Watanabe, Mirai Maiumi i Suzume

Awwww, Suzume i Miu su uspele nekako da nateraju Mirai da pleshe sa njima uz Miuinu pesmu. Suzume je nauchila kako da pokazuje L O V E prstima, ali Mirai je odbijala to da radi, ali barem je pokushala da pleshe s njima. :3

Prve cure u ringu su Mirai i Yuki Kamifuku. Kamiyu pokushava da napadne ochi prstima, ali Mirai zna s kime ima posla i brani se. Devojke nastavljaju da se rvaju, Mirai baca Kamiyu preko ramena, ali Kamiyu uspeva da je uhvati nogama. Kamiyu pokushava da bocne Mirai u ochi, ali Mirai uspeva da se izvuche, no Kamiyu konachno uspeva da je ubode prstima u ochi. Mirai se kotrlja i taguje Mahiro, a Kamiyu taguje Miu.

Miu i Mahiro se kvalitetno bore, ali Miu uspeva da nabije Mahiro ramenom o pod. Miu se ne bori dugo i taguje Suzume koja je preslatka u novom kostimu. Suzume zlostavlja Mahiro odredjeno vreme, ali Mahiro je podizhe i treska o pod, a onda taguje Kamiyu. Kamiyu shuta Suzume i nabija je u tjoshak, a onda nastavlja napade nogama. Komedija je slushati zvukove koje ispushta Kamiyu. Totalno je opushtena dok radi shta god pozheli. Kamiyu uspeva da zavrne Suzumine noge, a onda je hvata za repitje i chupa ih. Mahiro upada kako bi prekinula to i ochitava bukvicu Kamiyui. Kamiyu je slusha, ali onda je obara na Suzume.

Kamiyu hvata Suzume za glavu i onda govori "nya nya", a Neko postavlja svoju nogu kako bi dochekala Suzumino lice. Haruna Neko hvata Suzume za ruku i vodi je shetajutji po konopcu, a onda skache i grebe joj ochi. Mahiro pokushava da se buni protiv tog krshenja pravila, ali Neko je ne slusha i nastavlja da grebe Suzumino lice dok joj Kamiyu chupa repitje. Mahiro prekida to muchenje i izvinjava se, a onda podizhe Suzume i treska je o pod, a onda klechi na njoj i moli za oproshtaj. 🤭

Suzume konachno uspeva da se oslobodi i taguje Mirai Maiumi koja silovito rushi Mahiro na pod ramenom, a onda je nabija u tjoshak i nabija je laktom. Mirai podizhe Mahiro i baca je na pod, a onda joj radi Lariat u sedetjem polozhaju. Mahiro uspeva da srushi Mirai i taguje Yuki Kamifuku, ali Yuki biva Dropkick-ovana, no dizhe se odmah i udara laktovima Mirai. Mirai podizhe Kamiyu i baca je o pod, a onda je podizhe, odbija se od konopca i pokushava Lariat. Kamiyu to izbegava i hvata Mirai u Octopus Hold. Mirai uspeva da se domogne konopca, a Yuki je pushta. No, Yuki je nabija u tjoshak i radi brutalan Dropkick, a onda pokushava Fameasser, ali Mirai izbegava i radi joj Suplex.

Obe cure taguju partnere i sada su u ringu Haruna Neko i Miu Watanabe. Haruna pokushava Codebreaker, ali Miu se odupire i radi Giant Swing. Odlichno je izgledalo poshto je Miu vrtela Neko poprilichno brzo, a onda ju je prosula o pod. Miu je podigla Neko za Canadian Backbreaker, a Kamiyu je uletela da pomogne Neko, ali je Suzume sprechava. Mahiro takodje utrchava i zajedno sa Kamiyu unishtava Suzume. Suzume bezhi a Mirai utrchava i radi dupli Lariat na Mahiro i Mirai. Neko i Miu nastavljaju da se bore, Neko radi Sunset Flip, a onda Frankensteiner. Jedan, dva, t...ZA MALO! Miu podizhe Harunu Neko, radi Tear Drop, pinuje Neko i pobedjuje!

66.jpg77.jpg
88.jpg99.jpg

Nastavak u sledetjem postu :3

Chetvrti mech
Neo Biishiki-Gun (Sakisama i Mei Saint-Michel) VS Arisu Endo i Hikari Noa

Arisu i Hikari pruzhaju ruke Neo Biishiki-Gun ekipi, ali naravno da ih Sakisama i Mei kuliraju tako shto se rukuju medjusobno. Mei i Arisu su prve u ringu.
Mei odmah napada tacnom, a Arisu je otima i nosi do Hikari. Dok se Arisu hvali plenom, Mei joj prilazi s ledja i vrishti joj u lice, a onda je shutira. Mei pokushava opet svoj potez sa tacnom, ali Arisu izbegava. No, Mei je tu da pokusha novi trik sa tacnom i uspeva. Jadna Arisu zavrshava licem na tacni. Mei taguje Sakisamu, a Sakisama razbija Arisu nogama, a potom joj zavrtje noge.

Sakisama taguje Mei, a Mei momentalno radi Leg Scissors i vrti Arisu, a onda je taguje, ali nishta od toga. Arisu se dizhe i podizhe Mei, ali Mei je hvata za obrashchitje i vrti je dok se plezi ka Hikari Noa. Mei taguje Sakisamu, Sakisama stiska Arisu nogama, a Mei prstom bocka glavu od Arisu. Sakisama davi Arisu, a Hikari noa utrchava i prekida to. Sakisama izbacuje Hikari, a Arisu udara laktovima Sakisamu koja kulira udarce i govori kako je to nishta ne boli.

Arisu uspeva da Dropkickuje Sakisamu, a onda taguje Hikari Noau. Hikari uletje i radi chetri Dropkicka, a onda pinuje Sakisamu. Sakisama se lako izvlachi i razbija Hikarino lice nogom. Hikari pokushava da shutne Sakisamu, ali Sakisama to izbegava a onda napada Hikarine noge. Sakisama zavrtje njenu nogu u meni nepoznatom zahvatu, ali Hikari uspeva da dotakne konopac. Sakisama je nabija u tjoshak i razbija lice nogom. Hikari uspeva da je shutne u lice, ali Sakisama je gazi nogom u glavu i taguje Mei. Mei trchi ka Hikari i skache kolenima na njena ledja.

Mei se onda vrti po konopcu i taunt-uje Hikari, a onda skache na nju stopalima. Mei maksimalno opushteno pinuje Hikari, ali nishta od toga. Hikari prebacuje Mei preko konopca, ali Mei se momentalno vratja skokom i tapshe samoj sebi dok je publika pozdravlja. Mei pokushava Lariat, ali Hikari radi most i izbegava je, a potom je pinuje, no Mei se izvlachi. Hikari pokushava da se odbije od konopca, ali Sakisama je hvata za kosu. Sudija se buni ali Sakisama se pravi blesava. Mei se odbija od konopca i Arisu je hvata, ali Mei skichi i sudija dotrchava. Dok se sudija raspravlja sa Mei, Sakisama i Mei zajedno udaraju Hikari - jedna tacnom a druga ruzhom.

Sakisama i Mei ponovo napadaju zajedno Hikari, ali ona to izbegava i skoro se udaraju. Hikari odbija tacnu koja zavrshava u Sakisaminom licu. Iskreno, izgledalo je poprilichno brutalno, zabrinuo sam se za Sakisamu. Hikari odbija Mei, a ona opet udara Sakisamu tacnom u glavu. Hikari taguje Arisu, a ona onda Dropkickuje Mei i zatim joj stavlja koleno na vrat i nabija joj lice o pod. Arisu zatim hvata Mei u Camel Clutch, ali Mei uporno puzi ka konopcu kako bi se izbavila i to uspeva. Arisu radi josh jedan Dropkick, a Hikari je od nazad napada. Arisu se penje na konopac i radi Missile Dropkick i zatim pin, ali Sakisama uletje da prekine pin. Hikari upada da se obrachuna sa Sakisamom, ali je Sakisama onesposobljava lako. Sakisama podizhe Arisu i radi Brainbuster, a onda Mei uskache kolenima na stomak. Mei pinuje Arisu, ali nishta od toga.

Za to vreme se Hikari penje na konopac i radi Missile Dropkick na Mei. Arisu pokushava da nabije Mei kolenom na pod s konopca, ali Mei se izvlachi. Sakisama pomazhe Mei da se odbije od konopca i skochi na Arisu, a onda Mei pinuje Arisu. Hikari spashava situaciju u poslednjem trenu, a onda je Sakisama i Mei hvataju za obraze i chupaju.

Konachno Mei ostaje sama sa Arisu u ringu, zavrtje joj ruku, a onda i nogu. Hikari pokushava da udje i pomogne, ali Arisu se predaje.

00.jpg

11.jpg22.jpg
33.jpg44.jpg

Peti mech
Magical Sugar Rabbits (Mizuki i Yuka Sakazaki), Pom Harajuku i Nao kakuta VS Aja Kong, Raku, Rika Tatsumi i Marika Kobashi

Cool, Rika Tatsumi ima novu frizuru, lepo joj stoji :3
Yuka i devojke su zhiva komedija. Pojma nemam shta rade, ali se klibere od samog ulaska u ring. Lepo je videti Yuku ponovo u svom elementu, josh zajedno sa Mizuki. Pruzhaju Ruku Aji i drugim curama, ali naravno da koriste to da ih napadnu. Sirota Pom napada Aju kojoj nishta ne radi. Aja se zaletje na cure i sve bezhe, osim Pom koja je shuta u cevanicu, ali Aja kulira. Konachno Pom shuta Aju s druge stranu u nogu, ona pada, a sve cure je izbacuju napolje.

Yuka, Mizuki i Nao se penju na konopce i skachu na ostale cure, a Pom je opet primorana da skochi na Aju. Aja je dochekuje udarcem ruke i Pom pada na pod u bolovima. Aja vrata Pom u ring i udara je u stomak, a Pom pada zgrchena u bolovima na pod. Pom prima udarac u grudi, a onda je Aja odbija od konopca i nabija na ring, a onda taguje Raku. Raku vuche Aju za ruku i prati je cela ekipa, vreme je za Oyasumi Express, sve cure pretrchavaju preko Pom, ali Aja kulira prvi krug. No, drugi krug nije iskulirala i preshla je preko Pominog stomaka, a onda je zajedno sa Raku pala na Pom. Pom nekakvom madjijom uspeva da kick out-uje. Sada su u ringu Pom i Raku, a Pom je manje-vishe mrtva.

Raku se lako poigrava sa Pom i bacaka je po ringu, a onda pokushava da je pinuje, ali Pom se izvlachi poslednjim atomom snage. Raku taguje Riku koja sheta preko Pom, a onda se Rika unosi Mizuki u lice. Rika se zhali da su Mizuki i Yuka glasne, a onda podizhe Pom i treska je o pod. Rika uvlachi Aju u ring, ali Aja netje da udje u ring, Rika hotje da uradi tag potez, ali Aja joj govori da nema pojma o chemu Rika pricha jer se nisu nishta dogovorile. Rika pokazuje Aji kakvu pozu da zauzme, a Aja je slusha i radi to, pa zajedno padaju na Pom. Rika ponovo uvlachi Aju, udara je (ne znam zashto) a onda pokushava da je podigne, no Aja dizhe nju i baca je na Pom. Pojma nemam kako je Pom zhiva. Aja taguje Mariku, a sudija ispituje Pom da li je okej, poshto je izubijana skroz.

Marika udara Pom u grudi, baca je u centar, a onda je pinuje. Pom uspeva sa se izvuche, a Marika je hvata u Cobra Twist. Pom puzi ka sredini, ali Marika je okretje i pinuje. Pom uspeva da se digne, udara Mariku, ali Marika je gura u tjoshak. Pom je izbegava i radi Arm Drag, a onda je Dropkick-uje. Pom uspeva ta taguje Nao Kakutu koja shuta Mariku u lice a onda joj radi Dropkick u lice sa strane. Marika se savija preko konopca, a Nao se odbija od konopca i shutira je u potiljak. Nao pinuje Mariku, ali Marika se podizhe. Marika baca Nao u tjoshak, Nao se penje na konopac, Marika je dizhe za Fireman's Carry, pokushava leg drop, ali Noa se sklanja, Marika radi Sunset Flip i Legdrop za kraj. Marika taguje Riku Tatsumi koja radi dva Hip Attacka na Nao.

Nao uspeva da se skloni i krene u kontru, ali Rika je hvata i radi Dragon Screw u konopce, a onda joj Dropkick-uje koleno. Rika pinuje Nao, ali Nao se dizhe. Nao pinuje Riku, ali Rika uspeva da se iskobelja. Nao davi Riku, ali Rika uspeva da dohvati konopac nogom i izvlachi se iz nechega shto lichi na Anaconda Vice.

Nao odvlachi Riku u centar i nabija joj lice o pod, a onda je podizhe. Rika bezhi, podizhe Noau i spushta je ledjima na koleno. Noa taguje Yuku Sakazaki, a Rika taguje Aju Kong. Yuka udara laktovima Aju, ali Aja se ne pomera. Aja jednim udarcem shalje Yuku na pod i pita je da li je to sve shto ona mozhe. Yuka nastavlja da udara Aju, ali Aja je odgurava telom, a zatim joj lupa shamar od kojeg Yuka pada na pod. Aja odbija Yuku od konopca, ali Yuka se izmiche i onda radi Inzugiri koji shalje Aju na pod, ali Yuka radi Clothesline i pokushava pin, no to ne prolazi. Yuka se penje na konopac i radi Mahou Shoujo Splash, ali Aja dizhe noge i Yuka pada direkt na njih.

Aja podizhe Yuku i radi JEBEN Backdrop Driver. Je bo te, unakazila je Yuku. Prosula ju je po ringu, a onda je pinovala. Yuka uspeva da kick out-uje. Aja se penje na konopac u tjoshku i skache na Yuku, ali Yuka uspeva da se pomeri. Yuka je udara laktom, a Aja pada ko pokoshena. Yuka taguje Mizuki i zajedno rade Crossbody s tretjeg konopca i rushe Aju Kong, no Aja uspeva da se iskobelja. Mizuki i Yuka pokushavaju dupli Suplex, ali Aja se izvlachi i rushi obe cure na pod, a onda taguje Raku. Raku utrchava i Dropkick-uje Mizuki. Raku se penje na konopac, ali Mizuki je udara. Raku joj skache na ledja i davi je, ali Mizuki uspeva da izbegne i uplitje Raku u konopac. Mizuki radi Dropkick u Rakuina ledja, a onda radi dva Foot Stompa za redom.

Opshti haos u ringu dok uskachu cure iz oba tima. Pom pokushava Laforet Harajuku, ali Rika Tatsumi odgovara sa Twist of Fate. Yuka se penje na konopac i radi Missile Dropkick. Yuka i Mizuki se zaletju zajedno, ali Aja ih shamara. Aja dovlachi Mizuki do Raku, Raku udara Mizuki i pokushava da pinuje, ali Mizuki se izvlachi u poslednji chas. Raku radi Tagayaki Slingblade, pokushava Neckbreaker, ali Mizuki uspeva da izbegne. Mizuki se penje na tjoshak i radi Dropkick, a onda podizhe Raku u Cutie Special. Jedan, dva, tri! Mizuki, Yuka Sakazaki, Pom Harajuku i Nao Kakuta pobedjuju!

MVP je definitivno Pom. Ni jedna druga cura nije izudarana kao Pom u ovom mechu. :3

77.jpg
55.jpg66.jpg
88.jpg99.jpg

Finale Tokyo Princess Cup u sledetjem postu!

Tokyo Princess Cup 2021 Finale
Maki Itoh VS Shoko Nakajima

I de mo! Maki upada prva uz svoju pesmicu, a publika je podrzhava tapshanjem. Nakon nje utrchava Shoko Nakajima.
Shoko pochinje divlje, zavrtje Makine ruke i trudi se da je drzhi na podu. Maki uspeva da se izvuche hvatajutji Shoko oko glave. Maki uspeva da prebaci Shoko preko ramena i ne pushta joj vrat, ali Shoko uspeva da se popne na Maki i hvata je u giljotinu. Shoko pinuje Maki na tren, Maki se dizhe i obe cure se udaljavaju jedna od druge.

Devojke se ponovo nalaze u centru. Maki staje na Shokoin dlan, a na drugom dlanu joj savija srednji prst. Maki joj savija ruke, ali Shoko se iskobeljava i hvata Maki za vrat, pa je baca na pod. Shoko podizhe Maki, a Maki je udara u stomak. Devojke se odbijaju od konopaca i izbegavaju jedna drugu, ali Shoko uspeva da odradi Dropkick na Maki. Maki baca Shoko u tjoshak, ali Shoko se jednostavno prebacuje preko konopca. Maki dizhe Shokoine noge na konopac i onda je spushta u DDT.

Obe cure su sada van ringa. Maki podizhe Shoko i radi Bodyslam na pod, a onda je nabija o metalnu ogradu. Maki podizhe Shoko i ubacuje je nazad u ring, ali Shoko se dizhe i radi Dropkick koji izbacuje Maki napolje. Shoko se zaletje, radi Tope Suicida i nabija Maki na metalnu ogradu. Shoko se vratja u ring, a za njom pokushava i Maki, ali Shoko se vratja do konopaca i radi 619. Shoko podizhe Maki i nabija joj lice u tjoshak, prebacuje je u drugi tjoshak i onda radi Dropkick. Shoko nastavlja da dominira sa Neckbreaker, a onda pinuje Maki, no nishta od pobede za sada.

Shoko nastavlja da kasapi Maki udarcima u glavu i vrat, a onda je okretje i kretje da joj napada noge. Prvo joj skache na nogu, a onda je hvata u Reverse Indian Deathlock dok Maki cvili od bola. Shoko prevrtje Maki i pinuje je, ali Maki Itoh se okretje i uspeva da dopuzi do konopca pre no shto je Shoko osakati. Shoko dizhe Makine noge i radi dva Slingshota za redom, a potom ponovo pinuje Maki, ali bezuspeshno. Shoko odvlachi Maki do sredine ringa i kolenom joj udara lice, shto nije bash kul jer je Makino lice povredjeno nakon susreta sa Suzume.

Shoko se zaletje na Maki koja sedi i radi joj Neckbreaker, a potom hvata Maki u Butterfly, ali Maki uspeva da se iskobelja i uzvrati laktovima. No, Shoko je zaustavlja kolenom u stomak, ali Maki na to odgovara sa DDT-jem. Shoko uspeva da se podigne i podizhe Maki, a onda je uplitje u konopce. Shoko se penje na vrh u tjoshku, ali Maki je hvata za noge dok je Shoko radila Missile Dropkick. Maki zavrtje Shoko u Boston Crab, ali Shoko nalazi snagu da se dovuche do konopca.

Obe cure su u tjoshku, ali Maki prva nalazi snagu i nabija Shoko laktom, a onda joj radi Bulldog. Maki Itoh pinuje Shoko, ali Shoko se brzo podizhe. Maki se penje na tjoshak i radi Swinging DDT koji prosipa Shoko po podu. Maki podizhe Shokoinu nogu, pinuje je, ali Shoko se izvlachi. Maki ponovo hvata Shoko u Boston Crab, ali Shoko se okretje i nabija Maki u tjoshak, a onda se penje na vrh. Shoko Nakajima radi Missile Dropkick i satire Maki o pod, a zatim je pinuje. No, Maki i dalje ima snage da se izvuche. Shoko hvata Maki Itoh u Butterfly, a onda se prebacuje i stavlja Maki u Unmanned Local Train Hold, ali Maki jedva uspeva da dodje do konopaca.

Shoko podizhe Maki, ali Maki uspeva da joj isklizne, ali Shoko je udara laktom u lice i nabija joj lice na pod. Shoko dizhe Maki za Suplex, ali Maki se odbija od konopaca i radi joj DDT. Maki hvata Shoko za noge i radi joj Boston Crab u samom centru. Maki krivi Shokoinu kichmu, ali Shoko se pomera do konopca. Taman da dotakne konopac, Maki je povlachi u centar, ali Shoko se iskobeljava i radi Frankensteiner i onda pin, ali Maki se izvlachi. Shoko podizhe Maki i radi Northern Lights Suplex, ali ne uspeva da se zadrzhi u mostu. No, Shoko svejedno pinuje Maki, ali nishta od pobede.

Shoko se penje na vrh u thoshku i radi Senton, ali se Maki pomera i Shoko razbija svoja ledja o pod. Maki se zaletje na Shoko, Shoko je dizhe za Suplex, ali Maki to okretje u DDT. Maki odvlachi Shoko u centar i pentra se na tjoshak, ali Shoko dolazi i baca je na pod sa Frankensteiner.

Obe cure su prosute u centru, ali Shoko dolazi sebi i udara je laktom iz sedetjeg polozhaja. Maki joj uzvratja istom merom. Cure se dizhu na noge i razmenjuju udarce laktovima, ali Maki pochinje da divlja i pochinje da razbija Shoko. Shoko dolazi sebi i uzvratja istom merom dok publika prati udarce tapshanjem. Shoko pokushava da udari Maki, ali Maki to counter-uje glavom :ROFLMAO: a onda joj radi DDT. Maki se penje na vrh u tjoshku i skache kako bi udarila Shoko glavom, ali Shoko se pomera i Maki razbija lice o pod. Shoko podizhe Maki, hvata je u Butterfly, a onda joj nabija glavu o pod. Shoko radi Northern Lights Suplex Hold, ali Maki se izvlachi u poslednji tren!

Shoko podizhe Maki na noge, ali Maki se uspravlja i nabija joj srednji prst u lice. Shoko joj odgovara udarcem u lice i pokushava da je digne za Suplex. Maki se vadi sa Backslide i okretje je u Itoh Punish. Shoko puzi do konopca dok Maki urliche, ali Shoko uspeva da dohvati konopac. Shoko radi Frankensteiner kojim je nabija u konopac. Shoko radi 619, ali Maki je hvata za noge i stavlja je u Itoh Deluxe... Shoko Nakajima se predaje.

MAKI ITOH JE TOKYO PRINCESS CUP 2021 POBEDNIK!

00.jpg11.jpg
22.jpg33.jpg
44.jpg55.jpg
66.jpg77.jpg
88.jpg99.jpg

Iskreno, nadao sam se da tje Shoko Nakajima da pobedi. Smatram da mnogo vishe zasluzhuje to od Maki, ali dobro. Plus, Shoko je nosila ovaj mech definitivno. Maki je smarala sa DDT, Boston Crab, DDT, Boston Crab, DDT... i tako u krug. Daleko od toga da nije bio interesantan mech, ali sam blago razocharan odlukom da Maki pobedi. No, drago mi je zbog Maki. Bash je delovala presretno.

No, Yuka Sakazaki i Hyper Misao kupe Shoko i pomazhu joj da stane na noge. Maki pruzha ruke i zahvaljuje se Shoko. Maki prima pehar i pushta suze i smeshka se. Zahvaljuje se svima koji su je podrzhavali, a onda govori kako ipak postoje sretni krajevi. Maki govori kako je ovo dan kada je po prvi put u zhivotu poverovala da su sretni krajevi mogutji. Maki se takodje zahvalila Mizuki i Shoko shto su bile deo njenog hepi enda.

Maki Itoh poziva Miyu Yamashitu u ring. Maki joj govori da nije gotivila Miyu, ali da ju je zgotivila ove godine kada joj je Miyu promenila zhivot. Miyu kazhe da je htela da vidi Maki Itoh kao pobednika, a onda ju je izazvala na borbu za Princess of Princess Champion titulu. Maki prihvata izazov!

Maki pita celu publiku ko je najsladji na celom svetu - naravno Maki Itoh!

Evo josh par screenshot-ova:

00.jpg11.jpg
22.jpg33.jpg
44.jpg55.jpg
66.jpg77.jpg

Chestitke Maki Itoh na pobedi od cele SecretLevel zajednice!

Ovim stavljam tachku na Tokyo Princess Cup 2021.

Hvala na chitanju i laku notj.

Back
Top Bottom