• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Tokyo Joshi Pro Wrestling (TJPW)

Maki hvata Arai u josh jedan Boston Crab, tj. verziju gde kolenom pritiska na ledja
Maki je dala ime tom potezu, pa ne moram vishe da pishem "Boston Crab s kolenom na ledjima", vetj je sada dovoljno "Itoh Punish".

E3REzYcVIAc3A9T.jpg

No, evo par komentara devojaka koje su uchestvovale u CyberFight Festival 2021:

Prvi mech

Suzume:
Bile smo prve koje su ushle u Saitama Super Arenu i prve koje su pobedile! Mislim da smo pokazale koliko je TJPW pun energije, kao i koliko sam ja energichna.
Mirai: Odlichno je iskustvo boriti se i pobediti u velikoj areni, ali moram nastaviti da vezhbam. Profesionalno rvanje daje mnogo, ne samo fanovima, vetj i nama rvachima. Mislim da sam videla delitj onoga ka chemu idem kada su mi podigli ruku danas. Pratite nas!
Neko: Sretjna sam jer ste svi bili tamo uz nas. Sledetji put zhelim vishe da doprinesem pobedi.
Moka: Drago mi je da su se svi pojavili chak i za pre-show. Iskoristitju ovo iskustvo i nastavitju da se razvijam.
Arisu: Bilo je zabavno imati toliko pogleda na nama i pobedili smo zahvaljujutji mojim senpai-jima, pa tju nastaviti da radim vredno i jacham.

Kaya: Bilo je lepo debitovati sa toliko prijatelja u timu, pa sam mogla da dam sve od sebe. Htela sam da pobedim, pa tju nastaviti da treniram za sledetji mech.
Mahiro: Sretjna sam jer sam se rvala u velikoj areni, ali frustrira me shto sam izgubila. Nastavitju da vezhbam kako bih u budutjnosti mogla pobediti u ovako velikoj areni.
Pom: Sretjna sam jer sam bila deo Torippi-nog (Kaya Toribami) debitovanja, ali sam htela da doprinesem i pobedim. Osetjala sam se toplo dok sam silazila niz dugachku rampu.
Nao: Da budem iskrena, nisam ochekivala da budem u ovom showu, zato shto nisam uchinila mnogo za shest meseci kako sam u TJPW. Iznenadjena sam shto sam bila ovde i sretjna sam shto sam bila ovde, ali sam takodje bila tuzhna jer sam u pre-showu. Nastavitju da vezhbam kako bih napravila sebi mesto na glavnom showu.

Drugi mech

Hyper Misao:
Pobedile smo! Imale smo prednost jer imamo iskustva u 3-way Tag mechevima, ali bila je teshka borba.
Shoko: Imali smo teshke protivnike, ali nasha strategija se isplatila.
Hyper Misao: Mi smo Kyoraku Kuomei!

Rika: Sramota me je shto nismo pobedile, ali chekaj... Bakuretsu Sestre su izgubile, a mi nismo pinovane, znachi pobedile smo!
Miu: Jupiiiiii!
Rika: Definitivno smo pobedile. Gledajte TJPW ako smo vas zaintrigirale. Mi smo najbolji tag tim, Daydream.
Miu: Pobedile smo! Sretjna sam shto smo se borile u velikoj areni i nadam se da tje josh mnogo vas pocheti da nas gleda.

Nodoka: Izvinjavam se. Tag timovi u TJPW imaju snazhnu povezanost, kao i mi, a i druga dva tima danas. Postoje i snazhna povezanost medju timovima takodje. Visimo zajedno skoro svaki dan, ali bash zato smo i htele da pobedimo danas.
Aino: Uspele smo izvesti Bakuretsu Bulldog, ali ipak nismo pobedile. Kyoraku Kyomei su ludi.
Nodoka: Osetjala sam se kao da mi je glava otpala i zamenjena drugom.
Aino: Bez brige, tvoje lice je josh uvek ovde.

Tretji mech

Maki:
Slushaj, Saitama Itoh Respect Army 2021 je odlichan, a danashnji mech je bio prelak. Cure iz mog tima su zasluzhne za pobedu, a dostitjemo nove visine u budutjnosti, zajedno. Uverena sam da Respect Army chlanovi znaju ovo, ali Saitama Super Arena je premala za nas, svet nas cheka.
Kamiyu: Da da, tako je, tako je. Ovo je posao, platjena sam da radim ovo, a ti si mi senpai, pa pratim ono shto kazhesh, ali shto je previshe, previshe je. Zashto moramo da te zovemo Itoh-sama? Ti si mi prijatelj i gotivim te, ali SAMA je preterano.
Marika: Ne kapirash bash dobro Maki, ovo nije trebalo da ispadne ovako.
Kamiyu: Cool si ti Itoh. Dobro odradjen posao danas (Kamiyu odlazi), zabavila si se, zar ne?
Marika: Naravno!
Maki ostaje da stoji u tishini, smorena, poklanja se i odlazi.

Hikari: Htela sam da podrzhim Arai kako bi pobedila, pa ... to me frustrira, ali mislim da smo je doveli blizhe njenoj prvoj pobedi. Sve tjemo da postanemo jache kako bi se TJPW ime chulo u celom svetu.
Arai: Ovo je moj drugi mech, pa sam josh uvek malko nervozna, ali sve cure me podrzhavaju i uche me, dokaz da je TJPW svlachionica super. Ovo je bio moj prvi mech pred publikom, pa mi je njihova podrshka ugrejala srce. Imam josh mnogo do svoje prve pobede, ali bih volela da se nadate da tju dotji do toga. Jurina (bivshi chlan SKE48 u kojem je Arai) je bila tamo i bilo je malko chudno, ali je takodje lepo bilo videti je. Bilo bi lepo da sam pobedila pred njom, ali se nadam da sam barem pokazala napredak u odnosu na moj prvi mech. Uverena sam da tje ona dotji ponovo da gleda, pa tju se truditi da budem bolja.

Sada pitaju Arai kakav kecher bi volela da bude.

Arai: Josh uvek mi je potrebna pomotj mojih senpaija, zhelim da nauchim josh poteza kako bih se mogla boriti u single mechevima. Takodje zhelim da moj Axe Kick postane bolji
Koda (jedan od TJPW osnivacha): Plan je bio da se Arai bori jednom mesechno, ali nas je zamolila da se bori josh dva puta ovog meseca. U TJPW 17. juna u Koraukenu, kao i 26. juna u KFC Hallu.
Arai: Unervozila sam se, pochetnik sam i gledam moje senpaije kako se bore dok sam ja u Nagoji, pa sam zamolila da mi daju vishe vremena da vezhbam i da se borim.
Koda: Nisam josh rekao Arai ovo, ali imatje svoj prvi single mech 17. juna u Koraukenu. Na tu odluku sam doshao nakon shto sam je gledao danas, bila je mnogo bolja nego prvi put. Dakle, sada je zvanichno da tje da se bori u single mechu, iako ona misli da mora josh da vezhba kako bi doshla do toga.
Arai: Stvarno? Nemam pojma kakvi su single mechevi. Da li tju biti okej sama chak i kada postane opasno? Malo sam zabrinuta, ali vezhbatju kako bih mogla duzhe da opstanem i da ne izgubim u par sekundi.

Chetvrti mech

Miyu:
Bilo je veoma zabavno braniti titulu u Saitama Super Areni, bila je to fina shansa da se TJPW pokazhe. Kada sam ushla u ring, videla sam Yuku ispred sebe i more fanova u areni. Pobedila sam i titula je i dalje moja, ali osetjam se kao da sam mogla da budem josh bolja. No, ja sam i dalje shampion. Ja sam Miyu Yamashita TJPW i moram da nastavim da guram dalje. I dalje zhelim da budem na TJPW showu u Ryogoku. Nadam se da smo dobile nove obozhavaoce, ali iako nisam 100% zadovoljna svojim uchinkom danas, moram nastaviti da guram jako. Zhelim da TJPW naraste toliko da imamo nash show u Ryogokou. Nadam se da je danashnji show dao svima trachak nade da tje se to dogoditi.

Sada pitaju Miyu "Stvarno nisi zadovoljna danashnjim mechom?"

Miyu: Da, iskreno se osetjam kao da sam mogla uraditi vishe, ali ja sam shampion pa ne dozvoljavam da me to smori. Pobedila sam izvanrednu Yuku, a to mi znachi mnogo. Nastavitju da idem napred.

Yuka: Mnogo toga mi je na umu shto bih zhelela da kazhem, ali sve shto tju retji sada je da sam tuzhna. Ne znam shta da kazhem fanovima koji su doshli u Saitama Super Arenu. Izvinjavam se.

Eto, to je to. Ovim stavljamo tachku na CyberFight Festival 2021.

Davno sam postovao sa Twittera, pa je sada pravo vreme da se to odradi.

Krenutjemo sa Kamiyu koja se buni oko maski u kupatjem kostimu. U pochetku sam odbijao da prihvatim da je zgodna jer mislim da je previshe mrshava, ali ok, prihvatam to sada.

S obzirom da su ostale devojke zatajile na Twitteru, okretjem se ka Arisu koja ne propushta postovanje ni jedan dan.

Da ne bude sve Twitter posting, evo shta nas ochekuje za 2 dana u Korauken Hall:

E3f1JDeVEAE28Pf.jpg

Neo Biishiki Gun VS Miyu Yamashita i Maki Itoh za Princess Tag titulu! Iako jako gotivim Miyu i uveren sam da tje ona i Maki pobediti (da Miyu fura dve titule, a da Maki dobije neshto pored International Princess Champion koju je furala pre 1-2 godine), navijatju za Neo Biishiki Gun, jer Mei je sve bolja i bolja, plus je veoma harizmatichna.

E3f1J_OUcAIPE9h.jpg

Hikari Noa VS Marika Kobashi za International Princess titulu. Hikari Noa ju je skoro oduzela od Kamiyu (pisao o tome na proshloj strani), tako da bi bilo bedak da je izgubi. Gotivim Nou sve vishe i vishe, pokazala je fin napredak, dok Mariku ne mogu da smislim. Mislio sam da je nemogutje natji curu u TJPW koju ne gotivim, ali tu je Marika da me razuveri. Sve u svemu, go go Noa!

E3f1LOkVUAAZdjj.jpg

Mirai Maiumi VS Yuki Arai. Ovo tje da bude prvi singles mech za Yuki, tako da tje biti zanimljivo gledati zbog toga, ali i zbor Mirai koja je poprilichno napredovala i sada je sila s kojom nema zajebancije u ringu.

E3f1MqZVUAMEtAE.jpg

Mizuki i Yuka Sakazaki VS Rika Tatsumi i Hyper Misao. Pa dobro, za koga sada da navijam? Dve omiljene cure Hyper Misao i Yuka Sakazaki u suprotnim timovima. Mizuki i Yuka su veoma dobro uigrane. Kada su zajedno teshko im je suprotstaviti se, ali s druge strane je Misao, a ona sto posto ima spremne nekakve smicalice. Oh well, barem tje da bude zanimljivo za gledanje, ko god da pobedi.

Sada ostaje da se strpimo dva dana :3

Show u Korauken Hall pochinje za 45 minuta, ali moram da podelim ovo.
That's J-PW je show koji ide jednom nedeljno i na engleskom je, a ove nedelje se bore Mizuki i Yuka Sakazaki protiv Miu Watanabe i Mirai Maiumi. No, ovo je "intervju" sa Mizuki i Yuka Sakazaki pre mecha. Lepo je primetiti da Maki uchi Yuku engleski.

Preslatka je Juka kochijash :3

Pre nego shto pishem o showu u Korauken Hall, moram se osvrnuti i na That's J-PW broj 20, ako se ne varam.

Yuka Sakazaki i Mizuki VS Mirai Maiumi i Miu Watanabe

Kao i uvek, pre mecha se pokushaju kratki intervjui na engleskom. Prve su Miu i Mirai. Miu se saplitje o engleski, ali uspela je da izgovori "good morning" kao i "L O V E, love", ali Mirai je pokazala da malo bolje poznaje engleski od Miu. Trudila se da sklopi vishe rechenica za redom i nije bilo problematichno razumeti je. Miu je nakon toga uspela da izgovori "happy, happy, battle battle, happy battle, yes" :3

Za njima upadaju Mizuki i Yuka. Toliko dugo bleje zajedno da uspeju da potrefe istu iritantnu notu u "helloooooo" i "happyyyyyyy". Ni Mizuki a ni Yuka ne prichaju engleski, shto je veoma ochigledno. Yuka se patila da kazhe "son of a bitch", ali je nekako uspela uz Chris-ovu pomotj, pa je njega nazvala "son of a bitch". Mizuki je na to rekla da je Yuka "klejzi" :3 Chris Brookes i Akki Baliyan su se trudili da im postavljaju pitanja, ali Mizuki i Yuka su gurale neku svoju prichu. Rekle su za Mirai da je "strong" a za Miu da je "baby", pa su onda imitirale bebu kako plache. Chris je tada rekao "I'm interested to see if we don't tell them to go away how long they'll just keep talking." Mizuki i Yuka su nastavile da se krevelje, dok im napokon nisu rekli "thank you". Mizuki je skapirala i otishla, ali je Yuka nastavila da se krevelji u kameru josh neko vreme.

No, sada smo u ringu, a tu je Sayuri Namba da nam objasni shta tjemo gledati. Lepo je primetiti da joj engleski ide na bolje :3

Mirai Maiumi je ushla prva, kao i uvek, dostojanstveno drzhanje i poklanjanje publici. Za njom upada Miu koja je nasmejana i razigrana, ali zato ima ramena kao vaterpolista, svaka joj chast!
A onda kretje AYAYAYAYAYAYAYAY i iskachu Mizuki i Yuka. Mizuki prva ulazi u ring, ali kamera je na Yuki jer se kliberi, pa je Yuka morala da pokazhe ka ringu kako bi kamerman skapirao ko bi trebalo da je u centru pazhnje. Nakon shto su obe ushle u ring, odlaze u svoj tjoshak gde pokushavaju da pleshu. Miu i Mirai im prilaze kako bi se rukovale, ali Yuka plazi jezik i to je to.

Yuka i Mirai su prve u ringu, pokushavaju da uhvate jedna drugu, ali Mirai uspeva da podigne Yuku i baca je na pod. Mirai josh jednom baca Yuku na pod, ali je Yuka hvata nogama oko vrata i davi je, zatim je okretje i udara laktovima u ledja. Mizuki taguje samu sebe dodirnuvshi Yuki, a Mirai taguje Miu.

Miu hvata Mizuki za vrat i prebacuje je preko sebe, ali Mizuki se uvija i podizhe i radi isti potez na Miu. Miu gura Mizuki u tjoshak, ali je Mizuki preskache i radi arm drag kojim baca Miu na pod. Mizuki pokushava dropkick, ali Miu ga izbegava i shoulder check-uje Mizuki na pod. Miu taguje Mirai, pa onda obe zajedno nabijaju Mizuki u tjoshak, a zatim se zaletju i udaraju je laktovima. Mirai pinuje Mizuki, ali nishta od toga.

Mirai udara Mizuki, ponovo je pinuje, ali Mizuki se izvlachi radetji most a onda radi dropkick. Mizuki taguje Yuku, a Yuka se odmah penje na konopac, skache i stopalom nabija Mirai u ledja. Dok Mirai pati na podu, Yuka je laktovima udara u rebra. Yuka zavrtje Mirainu ruku i odvlachi je do Mizuki. Mizuki se penje na konopac i skache kako bi uradila Mirai u zavrnutu ruku. Yuka i Mizuki menjaju uloge i rade isti potez. Yuka udara Mirai neko vreme, a onda se Mizuki penje na konopac, skache i pada stopalima na ledja od Mirai. Obe cure nabijaju Mirai u tjoshak, a onda joj stopalima pritiskaju vrat.

Yuka odvlachi Mirai u centar ringa, a onda se vratja do Mizuki. Mizuki joj se penje na ledja, a Yuka pretrchava preko Mirainog stomaka sve sa Mizuki na ledjima. Odlaze do tjoshka gde je Miu, Mizuki udara Miu, a onda se Yuka vratja u centar i obe devojke skachu na Mirai. Yuka pokushava pin, ali Miu uletje i skida je sa Mirai. Mizuki to iskorishtava i skache Miu na ledja. Mizuki plete Miu u konopce i zove Yuku, Yuka radi isto sa Mirai. Mizuki i Yuka dave obe cure, ali u jednom trenutku Mizuki hvata Miu za obrashchitje i urla "TAKOYAKIIIIIII".

Mizuki ostaje sama sa Mirai u ringu i nabija je u tjoshak, a zatim shutira u grudi. Mirai uspeva nekako da se odbrani i hvata Mizuki za nogu, a onda je prebacuje preko ramena. Mirai pokushava da ode do Miu kako bi je tagovala, ali Mizuki to sprechava. Mizuki odbija Mirai od konopca, ali Mirai counter-uje i radi dropkick. Mirai taguje Miu, koja momentalno nabija ramenom Mizuki o pod. Mizuki se dizhe, ali je Miu ponovo ramenom sabija o pod. Miu gura Mizuki u tjoshak, a onda skache na nju. Mizuki pokushava da dodje sebi, ali je Miu josh jednom nabija ramenom o pod.

Miu hvata Mizukine noge, ali je Mizuki odbija i nabija u konopac, a zatim joj radi dropkick u ledja. Mizuki se penje na konopac i skache na Miu, ali je Miu hvata u vazduhu. Miu okretje Mizuki i lomi joj ledja o svoja kolena. Miu hvata Mizuki za noge i podizhe je, a zatim je vrti oko sebe (Giant Swing). Davno sam video ovako lep Giant Swing, jadna Mizuki. Miu podizhe Mizuki na ramena, ali Mizuki counter-uje i okretje Miu kako bi je pinovala, no nishta od pobede za sada. Miu udara Mizuki i odbija je od konopce, ali Mizuki counter-uje uz Cazadora i Foot Stomp.

Mizuki taguje Yuku, a Miu taguje Mirai. Yuka se penje na konopac i dropkick-uje Mirai. Yuka nabija Mirai u tjoshak, zaletje se, ali Mirai izbegava. Mirai se zaletje i radi clothesline na Yuku. Mirai se odbija od konopce, a Yuka pokushava clothesline, ali promashuje oba, tretji put je Mirai nabija ramenom o pod. Mirai pokushava da digne Yuku i radi Suplex, ali se Yuka iskobeljava i saplitje Mirai, a zatim je stavlja u STF. Mirai uspeva da se iskobelja, ali joj Yuka hvata jednu ruku nogama, a drugu rukama kako bi ih obe u isto vreme lomila. Miu uskache i udara Yuku, ali Mizuki hvata Miu i baca je van ringa.

Mizuki i Yuka se penju na konopac kako bi skochile na Mirai, ali Mirai ih uspeshno izbegava. Mirai se zaletje na obe cure, ali one uspevaju da se sklone. Miu uskache u ring i zajedno sa Mirai sabijaju Mizuki i Yuku o pod. Mirai podizhe Yuku, vrti je, a onda je baca na pod. Mirai pinuje Yuku, jedan, dva, nishta! Mirai pokushava da podigne Yuku, ali se Yuka ne da. Yuka gura Mirai u centar, a za to vreme se Mizuki penje na konopac i radi Crossbody na Mirai. Miu utrchava i podizhe Mizuki, ali Yuka to primetjuje i spushta Mizuki na sigurno. Mizuki lomi Miu o kolena, a Yuka radi lariat. Yuka podizhe Mirai, ali Mirai pokushava da je udari, Yuka to izbegava i udara laktom Mirai u glavu. Yuka nameshta Mirai za Miracle Merry-Go-Round, ali Mirai uspeva da se odbrani. Yuka je josh jednom udara laktom u glavu, a onda radi Miracle Merry-Go-Round. Yuka pinuje Mirai, jedan, dva, tri!

Yuka Sakazaki i Mizuki su pobednici ovog tag team mecha!

1.jpg2.jpg
3.jpg4.jpg
5.jpg6.jpg
7.jpg8.jpg
9.jpg0.jpg

Poshto Covid mere u Japanu i USA popushtaju, Yuka Sakazaki tje ceo jul provesti u Americi u AEW!
Jedva chekam da je vidim u AEW opet, uz nadu da tje da izlazi uz AYAYAYAYAYAYAYAY!
Chak se i pohvalila na engleskom :3

U tu chast, evo Yuke kako pevushi pesmu iz Ruruoni Kenshin:

Znam da uvek dizhem NEO Biishiki Gun u nebesa, ali to je zato shto su odlichne. No, sada mozhete da ih gledate na YouTube! Tachnije, mech koji se odrzhao 19. Juna 2021.
Videtjete najvishu curu u TJPW Sakisamu, kao i njenog simpatichnog goblina Mei Saint-Michel

Moram priznati da zavidim Moki jer se nashla u ovoj poziciji:

1212.jpg

Vreme je za Additional Attack show odrzhan 17. Juna 2021.

Kao i uvek, show pochinje sa divnom Sayuri Namba koja nas sve pozdravlja. Sayuri zatim objashnjava shta tjemo gledati danas, a zatim govori publici da vezhbaju tapshanje tako shto tje pozdraviti nju. Na kraju uvoda najavljuje UP UP Girls koje upadaju i pevaju pesmu kojom se otvara Additional Attack.

11.jpg33.jpg
22.jpg44.jpg

Prvi mech:
Suzume, Arisu Endo, Moka Miyamoto i Haruna Neko VS Nodoka Tenma, Yuki Aino, Raku, Pom Harajuku

Nakon shto su cure predstavljene, prve u ringu su Arisu i Yuki. Osim razmene zahvata, nije se nishta specijalno dogodilo. Obe curu taguju partnere i sada su u ringu Haruna i Nodoka. Haruna, poshto je machka, grebe Nodokine ochi, ali sudija objashnjava da ne sme to da radi :3
Haruna skache na Nodoko i pinuje je, ali to ne prolazi ovako rano. I evo zashto ne volim ove 4v4 mecheve. Haruna taguje Suzume, ali sudija ne gleda shta se deshava, pa ceo tim uletje kako bi se izhivljavale na Nodoki.

Sudija konachno primetjuje da je ring pun devojaka, pa isteruje one koje su vishak. Nodoka i Moka se bore neko vreme, ali Nodoka taguje Raku. Raku radi Oyasumi Express i taguje Moku, ali ne uspeva da pobedi. Raku taguje Pom koja radi Arm Drag na Moki, a onda onaj potez koji nema ime gde koristi grudi protivnika kao bubanj. Pom pokushava pin, ali se Moka dizhe. Pom odvlachi Moku utjoshak i taguje Yuki.

Sudija ponovo ne vidi nishta jer se raspravlja sa curama u drugom tjoshku, a to prva ekipa koristi kako bi Bakuretsu sestre (Yuki i Nodoka) odradile Double Hip Toss. Nodoka radi Big Splash na Moku, a za njom odmah Yuki radi Back Senton. Sudija konachno dolazi sebi, ali kasno je, Yuki je sada sama sa Mokom u ringu. Yuki pokushava da nateruje Moku da submit-uje, a Moka polako puzi ka konopcu, na zhalost, Raku odvlachi konopac da otezha posao, ali na kraju Moka ipak uspeva da dohvati konopac nogom.

Moka uspeva da se podigne, dizhe Yuki i radi joj Body Slam. Moka puzi do tjoshka i taguje Suzume, a Suzume utrchava i momentalno dropkick-uje Yuki. Suzume se penje na konopac i radi prelep Cross Body sa rukama uz telo. Suzume pinuje Yuki, ali to ne prolazi. Yuki podizhe Suzume, ali se Suzume iskobeljava i hvata Yuki u kragnu. Yuki uspeva da se izvuche i radi Gutwrench Suplex, a onda odlazi do tjoshka i taguje Pom.

Pom ne gubi vreme i odmah radi Laforet Harajuku, a zatim se zaletje u tjoshak gde je bacila Suzume i shuta je u cevanicu. A onda ide momenat u kojem je OCHIGLEDNO neko zaboravio da uradi neshto, pa smo primorani da gledamo Pom koja stoji u mestu dok se Suzume zaletje, odbija od konopca i nabija Pominu glavu o pod. Pojma nemam ko i gde je zasrao, ali bash je izgledalo loshe. Suzume taguje Harunu koja odmah napada Pom, ali Pom uspeva da je obori i radi joj Leg Drop. Po m nameshta Haruninu nogu na konopac, a potom joj dropkick-uje cevanicu. Pom se penje na konopac, skache i dropkick-uje Harunu, a zatim pokushava Pom De Justice, ali Haruna je sprechava i pinuje, ali pin ne prolazi.

Obe devojke su u centru i razmenjuju udarce laktovima, ali Pom odluchuje da je vreme da shutira cevanice. Pom nabija Harunu u tjoshak, zaletje se, ali je Haruna dochekuje noktima u lice. Haruna radi Sunset Flip, a zatim obe cure puze do tjoshkova i taguju Raku i Arisu. Raku odmah dropkick-uje Arisu, radi joj chop u glavu, a onda joj nabija lice u pod. Arisu uspeva da preuzme kontrolu i odbija Raku od sebe, a onda Moka uletje i radi Leg Lariat na Raku. Moka drzhi Raku dok se Arisu penje na konopac i onda radi Missile Dropkick na Raku. Arisu pinuje Raku, ali Raku uspeva da se izvuche.

Arisu Endo hvata Raku u Camel Clutch, ali Raku jedva uspeva da dodje do konopca. Arisu joj nameshta glavu na konopac, a onda radi Double Knee Drop. Arisu Endo je pinuje, ali Raku se dizhe u poslednji chas! Arisu nameshta Raku da odradi josh jedan Knee Drop, ali ovaj put sa konopca, ali Raku uspeva da izbegne. Raku nabija Arisu na pod i pokushava da pinuje, ali Moka utrchava u ring kako bi pomogla Arisi.

Nodoka Tenma utrchava kako bi se obrachunala sa Mokom, podizhe je i nabija o pod. Suzume utrchava da napadne Nodoku, ali tu je Yuki da je sprechi. Sada su u ringu obe Bakuretsu sestre i obrachunavaju se sa Mokom. Bacaju Suzume na pod, odbijaju se od konopca i obe rade Senton. Reshena je frka u ringu, Arisu i Raku mogu da nastave da se bore.

Raku odbija Arisu od konopac, ali Arisu radi Dropkick i pokushava pin koji ne prolazi. Raku se odbija od konopac i radi Slingblade na Arisu, a zatim joj radi Doctor Yellow (Jumping Neckbreaker). Raku pinuje Arisu, jedan, dva, tri!

Raku, Pom Harajuku, Nodoka Tenma i Yuki Aino su pobednice prvog mecha! Drago mi je da su iskusnije cure pobedile, ali su i one manje iskusne nauchile mnogo. :3

55.jpg66.jpg
77.jpg88.jpg
99.jpg00.jpg

Sledetji mech u sledetjem postu :3

Drugi mech

Kaya Toribami VS Shoko Nakajima

Ovo je prvi singles mech za Kayu (drugi mech u karijeri), a ovo je 300+ mech za Shoko :3 Takodje vredi spomenuti da je Kaya jedina cura, pored Hyper Misao, koja nosi masku, shto je meni uvek kul.

Cure su se pozdravile u ringu i rukovale, ochigledno obe zhele fer mech. Nakon odmeravanja snaga u pochetku, koje je trajalo predugo ako se ja pitam, obe cure rade rollover jedna preko druge. Konachno mech pochinje da izgleda atraktivno. Kaya radi veoma zanimljiv drop kick - prvo jednom nogom dodiruje telo protivnika, a zatim udara drugom nogom. Shoko bezhi iz ringa, ali Kaya iskache i Shoko se momentalno vratja u ring.

Dok se Kaya vratjala u ring, Shoko se zaletela i uspela da je zgrabi, a zatim je nabija na konopac svojm tezhinom. Narednih par minuta Shoko se izhivljava na Kayi shakama i nogama. Shoko pinuje Kayu, ali se Kaya josh uvek ne predaje. Shoko hvata Kayu nogama oko vrata, ali Kata uspeva da se okretje zajedno sa Shoko i dolazi do konopca. Shoko nastavlja da dominira i bacaka Kayu po ringu. Shoko gura Kayu u tjoshak, radi dropkick, ali Kaya se pomera u poslednji tren. Sada obe cure razmenjuju udarce, ali Shoko brzo uspostavlja dominaciju i hvata Kayu u Butterfly Lock.

Nakon nekog vremena, Kaya konachno dolazi sebi i uspeva da obori Shoko, a zatim se odbija od konopca i radi Flipping Senton, a onda pinuje Shoko, shto ne prolazi. Kaya hvata Shoko u Sleeper Hold, ali Shoko uspeva da se izmigolji i radi kravatu na Kayi. Kaya se izvlachi i radi Spin Kick u glavu od Shoko. Shoko uspeva da nabije Kayu u konopce, a onda se zaletje za 619, ali Kaya uspeva da izbegne to, kao i da tresne Shoko o pod. Kaya se zaletje kako bi se ponovo odbila od konopca, ali Shoko izbegava njen Senton. Shoko hvata kaju u Unmanned Local Train Hold (Yurikamome) i Kaya nema izbora osim da tap out-uje.

Shoko Nakajima je pobednik drugog mecha!

11.jpg22.jpg
33.jpg44.jpg

Nije bio preterano zabavan mech, ali Kaya Toribami je pokazala da ima talenta i da mozhe biti odlichna u budutjnosti.

Tretji mech

Miu Watanabe i Mahiro Kiryu VS Yuki Kamifuku i Nao Kakuta

Nakon shto su se cure pozdravile i rukovale, u ringu su Miu i Nao. I ovde je pochetak malchice spor, cure odmeravaju snage i bacaju jedna drugu po ringu, ali na kraju Miu uspeva da ramenom sabije Nao o zemlju. Miu hvata Nao oko vrata i odlachi je u tjoshak gde taguje Mahiro. Mahiro Kiryu podizhe Nao i baca je o pod, a onda pada na nju laktom. Mahiro radi pin, ali je veoma rano za pobedu.

Mahiro se udaljava od Nao, ali ne primetjuje da je u blizini Kamiyu. Kamiyu koristi priliku i hvata Mahiro za kosu, a sudija je ochigledno tjorav. Nao koristi priliku da se zaleti i nabije stopalo Mahiro u glavu. Sudija se i dalje pravi blesav pa Kamiyu i Nao unishtavaju Mahiro. Sudiji naprasno rastu ochi i konachno primetjuje shta se deshava, ali Mahiro je vetj na podu, shto Nao koristi kako bi je pinovala, ali nishta od brojanja do tri.

Kamiyu dizhe svoju dugachku nogu preko konopca, a Nao, drzhetji Mahiro za glavu, se zaletje i nabija Mahiro o cipelu od Kamiyu. Nao konachno taguje Kamiyu, a ona odmah nabija Mahiro u tjoshak i shutira je u grudi. Mahiro uspeva da se iskobelja i pochinje da shaketa Kamiyu, ali Nao uletje kako bi pomogla, no Mahiro ima spremne shake i za nju. Ipak, dve cure su jache od jedne i pokushavaju zajedno da je spreche, ali Mahiro uspeva da umakne i sve se zavrshava tako shto Nao sluchajno shutira Kamiyu u grudi. Nao joj se izvinjava, ali je Kamiyu udara u stomak, a Noa je hvata za kosu.

Dok se Kamiyu i Nao medjusobno raspravljaju, Mahiro uspeva da taguje Miu koja se zaletje i ramenom sabija Nou o pod, a zatim isto radi i sa Kamiyu. Miu podizhe obe cure na rame, a onda ih baca o pod! Obozhavam da gledam Miu koja je veoma jaka, bez obzira shto deluje sitno (minus ochigledno mishitjava ramena). Miu pinuje Kamiyu, ali to ne prolazi. Miu podizhe Kamiyu na ramena, ali joj Kamiyu nabija prste u ochi. Kamiyu podizhe Miu i radi Brainbuster, a nakon toga se odkotrljava do tjoshka i taguje Kakutu Nao.

Nao shutira Miu u lice, a zatim je odbija od konopac, dochekuje nogom u stomak, a onda josh jednom shutira u lice. Nao pokushava pin, ali Miu uspeva da se izvuche. No, Nao nastavlja sa Cross Face, ali Miu uspeva da je podigne, okrene i odradi Bodyslam. Miu odbija Nou od konopac, podizhe je i radi Back Breaker. Miu se dizhe na noge i nameshta kosu (shto znachi da se sprema Big Swing), hvata Nou za noge i vrti je oko sebe. Deset puta ju je okrenula u krug pre no shto ju je tresnula o pod!

Miu podizhe Nao josh jednom kako bi odradila Back Breaker, ali Nao se iskobeljava i radi Face Buster na Miu. Obe devojke puze do svojih tjoshkova i taguju svoje partnere. Sada su u ringu stari partneri Kamiyu i Mahiro. Kamiyu odmah shuta Mahiro u lice, shamara je, a onda josh jednom shutira u lice. Kamiyu pokushava da ubode Mahiro u ochi, ali Mahiro to izbegava. Mahiro dizhe dva prsta da signalizira ubod u ochi, ali koristi nepazhnju od Kamiyu i shutira je u stomak.

Mahiro se odbija od konopca i nabija Kamiyu laktom o pod. Mahiro hvata Kamiyu u Boston Crab, a u to vreme Miu utrchava i zaletje se na Nao koja je htela da pomogne Kamiyu. No, Kamiyu uspeva da se odvuche do konopca i Mahiro mora da je pusti iz Boston Crab. Mahiro se odbija od konopca i radi dropkick, ali Kamiyu to izbegava i plasira stopalo u Mahirino lice. Kamiyu gura Mahiro u tjoshak, a onda joj radi silovit dropkick. Kamiyu se zaletje, pokushava Fameasser, ali Mahiro izbegava. Mahiro gura Kamiyu u tjoshak, a Miu iznenada uletje i skache na Kamiyu, a zatim je gura ka Mahiro, koja dochekuje Kamiyu ramenima i shalje je na pod.

Mahiro pinuje Kamiyu, ali Nao dotrchava i sprechava brojanje do tri. Iznervirana Miu hvata Nao i podizhe je i radi Falling Slam, a zatim je izbacuje ringa i izlazi za njom. Konachno su Mahiro i Kamiyu same u ringu. Cure razmenjuju udarce, a onda Mahiro podizhe Kamiyu. No, Kamiyu uspeva da se izvuche i radi Fameasser na Mahiro. Kamiyu je ne pinuje, vetj cheka da se podigne, a onda radi josh jedan Fameasser. Kamiyu pinuje Mahiro, jedan, dva, tri!

Pobednici ovog mecha su Yuki Kamifuku i Kakuta Nao!

11.jpg22.jpg
33.jpg44.jpg
55.jpg66.jpg

Kao i uvek, nastavak u sledetjem postu :3

Da li je mogutje da me nije bilo mesec dana? Na zhalost, nije bilo vremena da se pishe na ovu temu, ali ugrabio sam sada vremena pa tju lepo da nastavim :3

Chetvrti mech

Mirai Maiumi VS Yuki Aino

Ovo je prvi singles mech za Yuki Aino, dok je Mirai u maju slavila dve godine u TJPW. Devojke se pozdravljaju i rukuju, a mech pochinje!

Prvih par minuta podsetja na rvanje. Devojke odmeravaju snage, prelaze iz jednog zahvata u drugi, ali ni jedna ne pokazuje dominaciju. Deluje kao da obe cure imaju odgovor na sve shto druga uradi.

Konachno Mirai uspeva da podigne Yuki, ali Yuki se iskobeljava i hvata Mirai oko pojasa s ledja. Mirai udara Yuki laktom u glavu, a onda je odbija od konopac, ali Yuki to reverse-uje. Mirai izbegava dva udarca od Yuki dok se odbija od konopce, ali tretji put naletje glavom na Yukino stopalo i pada na pod.

Nakon josh par primljenih udaraca, Mirai udara kontru i shalje Yuki na pod, a zatim je shutira u noge kako bi ih onesposobila. Mirai hvata Yuki za stopalo i uvrtje ga, a zatim shutira Yuki u butinu. Mirai zatim zavrtje Yukine noge i tera je da submit-uje, ali ne da se Yuki lako. Mirai pokushava da pinuje, ali to ne prolazi. Devojke nastavljaju da razmenjuju udarce, a u jednom trenutku Yuki pokushava da podigne Mirai za Body Slam, ali Mirai se ne da! Mirai se odbija od konopca i ramenom nabija Yuki u pod.

Mirai pokushava da pinuje Yuki, ali se Yuki izvlachi. Mirai zavrtje kolena od Yuki i tera je da se preda, ali Yuki odgovara shamarom. Mirai podizhe Yuki i baca je na pod. Mirai podizhe Yuki i odbija je od konopac, ali Yuki reverse-uje i nabija ramenom Mirai na pod. Devojke neko vreme razmenjuju udarce, a onda Yuki pokushava da podigne Mirai, ali ponovo ne uspeva. Yuki odbija Mirai od konopac i podizhe je, ali to nije izgledalo bash dobro, pa je Mirai morala ponovo da naskochi na Yuki (gledam joj kroz prste jer je prvi singles mech). No, Yuki konachno uspeva Body Slam na Mirai, a onda i pin, ali nishta od pobede.

Yuki hvata Mirai u Sleeper Hold, ali Mirai se vishe puta iskobeljala iz istog, pa joj to nije predstavilo problem ni sada, iako je delovalo kao da tje da se preda. Mirai uspeva da nabije Yuki u tjoshak, zaletje se i ... ODLICHAN Lariat, mene je zabolelo, skoro je odfikarila Yukinu glavu. Mirai se ponovo zaletje, ali Yuki je dochekuje stopalom u lice, a zatim joj radi Axe Kick, publika ne prestaje da tapshe. Yuki pinuje Mirai, ali Mirai uspeva da se izvuche. Cure razmenjuju udarce, a onda Yuki uspeva da prevrne Mirai i da je pinuje, ali ni ovaj put to ne prolazi. Mirai se dizhe i zaletje u Yuki, Yuki pokushava Axe Kick, ali Mirai izbegava. Mirai baca Yuki na pod motjnim Lariatom, pinuje je, ali Yuki uspeva da nadje snagu i iskobelja se. Mirai ne veruje shta se deshava. Mirai radi Miramare (Kimura), da li je to to? Da, jeste, Yuki Arai nema odgovor i mora da se preda.

Mirai Maiumi pobedjuje!

11.jpg22.jpg
33.jpg44.jpg
55.jpg66.jpg

Fina je bila Yuki, publika je ochigledno obozhava, shto je dobro za nju, jer ume da botch-uje, ali dobro ... pochetnik je, nadam se da netje povrediti nekoga. Mirai je odradila i vishe nego dobar posao, postarala se da prodaje Yukine poteze, ali je takodje pokazala da je sila s kojom nema zajebancije. Jedva chekam da vidim Mirai u budutjnosti, ozbiljno shvata rvanje i daje sve od sebe kako bi napredovala.

Peti Mech

Rika Tatsumi i Hyper Misao VS Yuka Sakazaki i Mizuki

Pa, ovo je VEOMA zajebano za mene, moje dve omiljene cure su jedna protiv druge, ali mislim da tju ipak vishe da navijam za Hyper Misao <3. Prve upadaju Hyper Misao i Rika, koja ima neshto chudno na glavi (sto posto Hyper Misao izum). Za njima uletju nasmejane Yuka i Mizuki. Yuka je preslatka ovde, zadovoljstvo je gledati je. Nije ni pocheo mech, a vetj me dva puta nasmejala. Mizuki je takodje komedija dok imitira Yukin ples.

Boginja cut-ovanja promoa, Hyper Misao uzima mikrofon i objashnjava da Rika Tatsumi ima drugachiji kostim, kao i da Tatsumi voli Mizuki. Zbog toga shto Rika Tatsumi voli Mizuki, mora da nosi specijalnu napravu na glavi, a ta naprava smanjuje tu ljubav. Hyper Misao baca mikrofon i cure se zaletju na Yuku i Mizuki. Rika udara Mizuki bez milosti, nabija je u tjoshak i pritiska kolenom vrat, dok joj se sprda sa kosom. Rika baca Mizuki na pod, a onda je pinuje, ali to ne prolazi. Rika hvata Mizuki za obrashchitje i uvrtje ih, zatim dovlachi Mizuki do tjoshka i Misao skache na nju. Misao pridrzhava Mizuki, Rika napada Mizuki, ali udara Misao.

Mizuki skida napravu sa Rikine glave i shutira Riku van ringa. Yuka uzima spravu koju je Rika nosila na glavi i smeshka se. Yuka stavlja tu napravu na Misaoinu glavu, a Misao pada na pod i bacaka se. Yuka udara Misao dok je na podu, a onda kupi napravu i pokushava da je stavi sudiji na glavu. Nakon shto je uspela da stavi chudnu napravu sudiji na glavu, on je iznervirano baca s glave, a Yuka se vratja udaranju Hyper Misao uz smejanje.

Moram dodati da je uvek uzhivanje gledati borbe izmedju Yuke Sakazaki i Hyper Misao. Obe su odlichne kada se bore medjusobno. Iako Yuka u poslednje vreme voli da big leage-uje manje popularne cure, imam osetjaj da prema Misao ima vishe poshtovanja. No, da se vratimo mechu.

Yuka taguje Mizuki, a Mizuki zavrtje noge od Misao i pokushava da je natera da submit-uje. Misao puzi ka konopcu kako bi se iskobeljala, ali Yuka povlachi konopac kako bi otezhala Misaoin posao. Sretjom, Misao uspeva da uhvati konopac, a Mizuki mora da je pusti. Yuka uskache u ring, a Mizuki joj se penje na ledja. Yuka preskache Misao koja lezhi na podu, dolazi do konopca, vratja se i preskache Misao josh jednom, a onda skache zajedno sa Mizuki na Misao. Dve cure su sada na Hyper Misao i pinuju je, ali poshto je Hyper Misao super heroj, uspeva da se izvuche iz govana.

Yuka prebacuje Misao preko ramena, a zatim je shutira u glavu, ali Misao to izbegava. Yuka radi Backslide i pinuje Hyper Misao, ali Misao se ne da tek tako. Yuka gura Misao u konopac, a zatim joj se penje na ramena i stezhe je nogama oko glave. Mizuki uskache u ring, odbija se od konopac i radi Dropkick na sirotoj Misao, a u to vreme Yuka se baca u nazad i davi Misao nogama. Odlichan kombo! Vredi dodati da su zvukovi koje Yuka ispushta zhiva komedija, njen glas pravi turneju kroz sve od visokih tonova do rezhanja. Yuka pokushava da odgura Misao, ali Misao reverse-uje i nabija ramenom Yuku o pod, a zatim taguje Riku. Rika uskache i radi Hip Attack na Yuku, a zatim je baca u tjoshak i udara je iz zaleta.

Rika naskache na Yuku i radi joj Manji Gatame (Octopus Hold), a ja se divim Yuki kako je drzhi na sebi bez ikakvog problema. Yuka koristi svoju snagu da zbaci Riku sa sebe. Yuka gura Riku u tjoshak, zaletje se, skache i udara je kolenom u lice, a zatim taguje Mizuki. Pre no shto izadje iz ringa, Yuka radi Flying Back Elbow s konopca, a Mizuki to prati sa Crossbody. Mizuki pinuje Riku, ali sudija uspeva da odbroji samo do dva. Rika i Mizuki su u centru ringa i razmenjuju udarce, a Mizuki urliche na nju da da sve od sebe. Rika je gura u tjoshak i radi joj Dragon Screw (prebacuje joj nogu preko konopca i onda tezhinom tela povlachi nogu ka dole). Rika se zatim odbija od konopca i radi Dropkick na Mizukine noge. Rika pinuje Mizuki, ali Mizuki uspeva da se izvuche.

Rika pokushava Figure Four, ali Mizuki counter-uje i pinuje. Mizuki baca Riku na pod i skache joj stopalima na stomak. Mizuki se odbija od konopac, ali Rika je podizhe i lomi joj kichmu o kolena, a zatim taguje Hyper Misao. Misao baca Mizuki u tjoshak i nabija je laktom, zatim je odbija od konopca i udara silovito. Mizuki pada na pod, Misao je pinuje, ali nishta od toga. Hyper Misao radi Crossface, ali Mizuki se izvlachi i taguje Yuku. Mizuki udara Misao i ona pada, Yuka se odbija od konopca i radi Lariat na Misao, a odmah za njom uletje Mizuki koja radi Dropkick. Yuka podizhe Misao i radi joj Suplex, okretje je, podizhe je i radi josh jedan Suplex (Fun fact, Yuka naziva taj Suplex "Tea Time"). Okretje josh jednom Misao i radi joj Bodyslam. Yuka pinuje Hyper Misao, ali Rika uletje i spashava je, ali Mizuki upada i Dropkick-uje Riku.

Yuka i Mizuki se penju na konopac kako bi zavrshile Misao, ali Rika upada i udara ih. No, dve cure su jache od jedne, stoga uspevaju da se izbore sa Rikom i da je bace na Misao. Mizuki i Yuka se penju na vrh konopca, a onda rade dupli Crossbody na Riku i Hyper Misao. Mizuki izbacuje Riku iz ringa kako bi se obrachunale vani, a Yuka ostaje u ringu sa Hyper Misao. Yuka se penje na konopac kako bi odradila Mahou Shojo Splash, ali Hyper Misao uspeva da je sprechi. U isto vreme se pojavljuje Rika i radi Twist of Fate na Yuki, a Hyper Misao se penje na konopac. Rika podizhe Yuku i nameshta je za Misao. Hyper Misao viche "I am a hero!" i radi I am a Hero (Diving Crossbody) na Yuku. Misao pinuje Yuku, jedan, dva, ali Mizuki joj skache na ledja. Za to vreme Rika se penje na konopac i radi Flying Hip Attack na Mizuki. Mizuki se ne da i Suplexuje Riku... sve 4 cure su na podu.

Hyper Misao se prva dizhe, a za njom Yuka. Misao udara Yuku u grudi, a Yuka uspeva da odgovori na isti nachin. Misao pada na pod i saplitje Yuku, a zatim je stavlja u Cradle. Misao se zaletje i radi aperkat, zatim pinuje Yuku, ali ni to nije dovoljno da se pobedi charobna curica. Hyper Misao pokushava da dokrajchi Yuku, ali Yuka reverse-uje i radi Miracle Merry-Go-Round. Yuka nabacuje osmeh i penje se na konopac i radi Maho Shojo Niwatori Yaro (Springboard Firebird Splash -- okrene se za 450 stepeni pre nego shto padne na protivnika). Jedan, dva, tri!

Yuka Sakazaki i Mizuki su pobednici!

11.jpg22.jpg
33.jpg44.jpg
55.jpg66.jpg
77.jpg88.jpg
99.jpg00.jpg

Veoma zabavan mech sa atraktivnim potezima i puno akcije. Yuka i Hyper Misao su presmeshne, a uzhivam kad god ih gledam kada su jedna protiv druge. Da Yuka Sakazaki nije u AEW, ochekivao bih da se bori u finalu ovogodishnjeg Princess of Princess Championship protiv Hyper Misao, a ovako nagadjam da tje neko drugi da se bije protiv Misao u finalu. Ovaj mech, a pogotovo poslednjih par minuta tju definitivno gledati ponovo!

Last edited:
Shesti mech

Hikari Noa VS Marika Kobashi (Borba za International Princess titulu)

Mariku ne mogu da smislim, ni malo. Nishta na njoj mi se ne dopada, kosa najmanje, a ni ona debilna tetovazha na butki, s druge strane, Hikari Noa mi je veoma gotivna. Nadam se da tje Noa zadrzhati titulu koju je otela od Kamiyu.

Marika ne gubi vreme, odmah saplitje Hikari i lomi joj noge. Hikari reverse-uje i radi isto Mariki. Obe cure se trude da nadmudre jedna drugu i za sada je veoma fin pochetak. Hikari odbija Mariku od konopac i radi joj Dropkick, ali dok je proslavljala to, Marika ju je Dropkick-ovala sa ledja i izbacila iz ringa. Hikari pokushava da udje u ring, ali je Marika josh jednim Dropkickom izbacuje iz ringa. Marika je prati napolje i shutira, a onda joj nabija glavu o ring. Marika nastavlja da se izhivljava na Hikari, a onda je nabija o ogradu oko ringa. Konachno, Marika vratja Hikari u ring i pokushava da je pinuje, ali Hikari Noa se ne predaje.

Marika podizhe Hikari iznad glave i treska je o pod, a onda pokushava pin koji ne prolazi. Marika hvata Hikari s ledja i davi je, ali Hikari uspeva da se dovuche do konopca i prekine situaciju u kojoj se nalazi. Marika nastavlja da dominira i nabija Hikari u tjoshak, ali Noa uspeva da se izmigolji i Dropkick-uje Mariku, a onda joj stopalom nabija vrat. Hikari vrata Mariku za kikice i prebacuje je preko ramena, a zatim joj uvrtje kikice i ponovo je baca o pod. Dok Marika sedi na podu, Noa se zaletje i Dropkick-uje joj grudi, a onda ponavlja Dropkick, ali u ledja. Noa pokushava pin, ali Marika se dizhe.

Marika se odbija od konopac i pokushava da Dropkick-uje Hikari, ali Hikari to blokira i zatim vezuje Mariku u chvor i tera je da se preda. Marika se ne da, pa Noa pokushava pin, ali nishta od toga. Hikari pokushava Lariat, ali Marika se izvlachi i Dropkick-uje Hikari. Marika nastavlja da udara Hikari u grudi, a onda je odbija od konopac i Dropkick-uje, a zatim radi Leg Drop. Marika pinuje Hikari, ali nema nishta od pobede za sada. Noa uspeva da uhvati Mariku u Blue Racer (Cobra Twist) i trudi se da je sprechi da dodje do konopca, ali Marika nekako uspeva da dotakne konopac, pa Noa mora da je pusti.

Hikari Noa se zatrchava i Dropkick-uje Mariku u ledja i telo chetiri puta (smoritju se od silnih Dropkic-ova). Hikari se penje na koponac, ali Marika dotrchava i dizhe je na ramena, baca je na pod i onda joj radi Leg Drop u lice. Marika pinuje Hikari i za malo pobedjuje, ali, sretjom, Hikari se izvlachi. Marika se penje na konopac, skache i radi Leg Drop. Hikari uspeva da dodje sebi i podizhe Mariku, a zatim je sabija o pod Suplexom. Obe cute su na kolenima u centru ringa i razmenjuju udarce, ali ni jedna ne uspeva da srushi drugu. Konachno se obe dizhu na noge, ali i dalje razmenjuju udarce. Marika skache na Hikari i radi joj Front Neck Lock (neshto kao giljotina, samo shto visi na zhrtvi). Hikari Noa pada na zemlju, ali ne predaje se, uspeva da dohvati konopac!

Marika pokushava da odbije Hikari od konopca, ali Hikari reverse-uje i radi odlichan udarac nogom u lice Marike. Hikari pokushava ponovo isto, ali Marika se brani i radi Leg Drop, a onda pokushava da pinuje. Za malo pobedjuje, ali Hikari ima josh snage. Hikari Noa uspeva da uhvati Mariku i radi joj Blizzard Suplex, a onda pinuje. Jedan, dva, tri!

Hikari Noa uspeva da odbrani prvi napad na svoju International Princess titulu!

00.jpg11.jpg
22.jpg33.jpg
44.jpg55.jpg
66.jpg77.jpg
88.jpg99.jpg

Hikari Noa pobedila, ja sam zadovoljan, a sada sledi poslednji mech!

Sedmi mech

Saki Sama i Mei Saint-Michel VS Miyu Yamashita i Maki Itoh

Borba za Princess Tag Team Champion titulu!

Maki i Miyu ulaze prve, ali uz Miyinu muziku! Miyu izgleda prejebeno cool, obozhavam njen gimmick, a Maki je neshto smirenija, iako se blago kliberi. Za njima upada Neo Biishiki-Gun, kao i uvek, stajl na maksimum, obe direkt iz Francuske :ROFLMAO: Koliko god Miyu bila kurchevita, nije ni blizu Saki Sami <3

Miyu pruzha protivnicima ruku, ali je oni kuliraju. Maki je prva u ringu, a protiv nje je Mei, ali Maki se buni jer ne zheli Mei, vetj bi da se bori protiv Saki Same, a Saki odluchuje da je to okej. Saki pokushava da shutne Maki, ali Maki joj hvata nogu i govori joj da je glupava, zbog chega dobija udarac rukom. Saki hvata Maki za kikice i uvrtje ih, a Maki odgovara tako shto grize Sakine prste. Maki uspeva da nabije Saki Samu u tjoshak i zaletje se laktom u nju. Maki se penje na Saki i pita publiku "ko je najsladja cura na svetu?" naravno, Maki je, a zatim udara Saki Samu u glavu.

Mei uspeva da navuche Maki do sebe, a to Saki Sama koristi da shutne Maki u ledja i baci je na pod, a potom taguje Mei. Mei gura Maki u tjoshak i nabija joj stopalo u vrat, a poshto sudija bleji negde drugo, Saki Sama, kao i uvek, vara i gura svoju nogu u Makinu glavu. Sudija konachno primetjuje da se neshto deshava i prekida taj skandal. Mei odbija Maki od konopac i Dropkick-uje je, ali Maki odgovara na to Kokeshi-jem dok je Mei na podu. Maki koristi priliku da taguje Miyu, koja siledzhijski shutira Mei u ledja. Mei je hvata za obrashchitje, ali Miyu odgovara nogom u grudi. Miyu se odbija od konopca, ali Saki Sama koristi to da je shutne u ledja.

Mei nabija Miyu u tjoshak, a onda taguje Saki Samu. Saki Sama bez mnogo problema shutira Miyu i onda pokushava da je pinuje jednom nogom uz kurchevito uvijanje. Saki Sama uvrtje ruke od Miyu i pokushava da je natera da Submit-uje, ali Maki upada i sprechava to. Saki Sama udara Maki i izbacuje je iz ringa. Za to vreme Mei skache po Miyinim ledjima, a Saki Sama izlazi napolje da kazni Maki tako shto je shutira i nabija o metalnu ogradu oko ringa. Dok se to deshava, Mei baca tacnu na Miyina ledja. Dakle, suze mi idu od smejanja zbog proteklih par sekundi ovog mecha - Neo Biishiki-Gun nikada ne razochara!

Saki Sama se vratja u ring, a Mei gura Miyu natrag u ring. Saki skache na Miyu i pokushava pin, ali to ne prolazi, pa taguje Mei. Mei uskache uz Crossbody i pinuje Miyu, ali Miyu uspeva da se izvuche. Mei radi piruete po konopcu, a onda skache i stopalima se dochekuje na Miyuin stomak, a zatim je shutira do tjoshka, a onda joj staje stopalom na vrat. Saki Sama se pridruzhuje stajanju po Miyinom vratu, ali sudija govori da jedna cura mora da prekine, pa Mei izlazi van ringa. Saki Sama nastavlja da gazi Miyu, a onda je shutira u glavu. Dok Miyu pati na podu, Saki je shutira u glavu, a onda taguje Mei, koja skache po Miyuinim ledjima.

Mei zavrtje Miyine noge i pokushava da ih lomi naglim pokretima, a onda joj uplitje noge u svoje i polako se spushta u most kako bi uhvatila Miyine ruke i naterala je da se preda. No, Miyu se ne predaje i uspeva da se nekako iskobelja. Mei ne popushta vetj lomi Miyuina kolena. Dok se Mei trudi da izlomi Miyu, Saki Sama ulazi u ring i odvlachi pazhnju sudiji svojim shalom. Sudija joj otima shal. Dok sudija trazhi gde tje da skloni shal, Saki Sama vadi ruzhu i udara Miyu u glavu :ROFLMAO: Koliko god mi Saki Sama bila troma i malko nespretna u ringu, koliko god mislio da nije bash talentovana za rvanje, njena gluma me uvek kupi i samo je vishe zavolim.

Ceo Neo Biishiki-Gun napada Miyu, ali ih Miyu odbija, ali samo na kratko. Neo Biishiki-Gun uspostavlja kontrolu i pinuju Miyu, Maki to sprechava, ali Saki Sama je odbija. Saki Sama pomazhe Mei da se odbije od konopca i skochi na Miyu, ali Miyu to izbegava. Maki se zaletje i glavom udara sve cure u ringu, chak i Miyu, ali radi to samo kako bi nalozhila Miyu da da sve od sebe. Miyu i Maki napadaju druge dve cure, Maki radi DDT a Miyu shutira Mei u glavu. Sada su u ringu samo Miyu i Mei, ali poshto je Miyu izubijana, taguje Maki. Maki se zaletje na Mei i radi joj DDT, a onda se penje na konopac. Saki Sama uletje da je sprechi da skochi, ali Maki je dochekuje nogom u glavu i onda radi Swinging DDT. Bravo Maki.

Mei Suru...oops, almost did it, Mei Saint-Michel Dropkick-uje Maki, ali Maki se brani i stavlja Mei u Boston Crab. Mei se okretje, ali Itoh pokushava Itoh Special. No, Mei je hvata za kikice, a isto radi i Maki. Na kraju obe cure pushtaju kikice, a Maki pada na konopac. Saki Sama koristi to da shutne Maki u glavu, ali sudija to primetjuje, pa dolazi kako bi joj objasnio da to nije kul. Mei koristi to kako bi uzela svoju tacnu, odgurnula Maki od konopac, a onda pala ispred nje da bi je Maki preskochila i okliznula se o tacnu :ROFLMAO: Obozhavam Mei.

To nije bilo dovoljno, pa Mei uzima tacnu i udara Maki u glavu. No, Maki ima jaku glavu, otima tacnu i udara tacnu par puta glavom, a onda udara Mei glavom u glavu. Dok Mei lezhi na podu, Maki se zaletje sa tacnom, stavlja je na glavu i zajedno sa tacnom radi Kokeshi. Assman kamerman je tu da snimi guzicu i butke od Mei, jer eto, mora se. No, Miyu upada u ring i shutira Mei u stomak, odbija je od konopca, shutira je josh jednom u stomak, krpi je nogom i radi Screw Kick. Miyu pinuje Mei, ali Mei nalazi snagu da se izvuche. Miyu podizhe Mei za Attitude Adjustment, ali je Mei okretje i pinuje. Miyu se izvlachi, ali Mei radi Cazadora, no to ne prolazi jer se Miyu brani, ali Mei reverse-uje to u Arm Drag i onda Dropkick u kolena. Mei nije gotova i skache kolenima na Miyuina ledja, a zatim taguje Saki Samu.

Saki sama kurchevito prilazi Miyu uz podjebavachki osmeh, hvata je za ruku i shutira je u glavu. Miyu se brani udarcima u stomak, ali Saki Sama je shuta u grudi i Miyu pada. Saki Sama gura Miyu u tjoshak i onda je shutira u glavu, a to prati sa Running Knee Attack (koji je odradila bash preko kurca, de malo ozbiljnije to Saki!). Saki skida rukavice i napada Miyu, Miyu pokushava da je shutne, ali Saki Sama izbegava to i krpi je. Saki pokushava da pinuje, ali Miyu pronalazi snagu da se digne i shutne Saki. Saki Sama se ponasha kao da se nishta nije dogodilo i shuta Miyu. Obe cure razmenjuju udarce nogama, a ni jedna ne deluje kao da tje da se preda. Miyu divlja i nastavlja da shutira Saki, sve dok Saki ne padne.

Miyu se zaletje, odbija se od konopca i shuta Saki Samu u glavu, a onda primetjuje da Mei pokushava svoje goblinske trikove. Miyu viche Maki da joj pomogne, a Maki utrchava i napada malu Mei. Za to vreme Miyu Yamashite podizhe Saki Samu i radi Attitude Adjustment. Yamashita pinuje Saki, ali Mei utrchava i prekida to. Maki doletje da pomogne partneru i napada Mei. Dok se Saki Sama prenemazhe po podu, Maki i Miyu udaraju Mei, a onda Maki radi Swinging DDT i izvlachi Mei iz ringa.

Miyu je na nogama i pokushava Skull Kick na Saki Sami, ali Saki se brani i onda shamara Miyu. Saki pokushava da se odbije od konopca, ali je Miyu sprechava i radi isto. No, Saki Sama joj radi Big Boot u glavu, a onda je hvata u Triangle Choke. Miyu Yamashita demonstrira snagu tako shto podizhe Saki Samu jednom rukom dok joj se biceps ocrtava. Miyu spushta Saki na pod, a Maki to koristi kako bi skochila sa konopca i pala glavom na Saki. Miyu se zaletje za Crash Rabbit Heat, ali Saki to izbegava. Miyu ponovo pokushava Crash Rabbit Heat, ali Mei uletje i sprechava Miyu. Saki Sama radi high kick i hvata Miyu ponovo u Triangle choke. Maki Itoh pokushava da pomogne, ali joj maleni goblin Mei ne dozvoljava. Za to vreme Saki prebacuje nogu i sada stiska vrat od Miyu cevanicom. Miyu nema izbora i tap out-uje.

Neo Biishiki-Gun zadrzhavaju Tag Team Champion titulu!

Preko 20 screenshot-ova sam napravio ovde, bitje teshko izabrati 10. Odlichan mech, veoma zabavan za gledanje. Iako je Saki Sama imala svoje klasichne momente kada deluje kao da joj nije ni do chega, bilo je veoma lepo gledati ovu borbu. Mei uzima mikrofon da prodaje prichu. Mei kazhe da je Miyu poznata kao najjacha u TJPW, ali, eto .... kako to da se dogodilo da je izgubila? Maki urla da Mei zachepi i govori Miyu da zaboravi na ovaj poraz i da je ona i dalje najjacha jer ima najjachu titulu u promociji. Maki pita Miyu kako to da nema nishta da kazhe, a Saki Sama govori Itoh da umukne, a onda IZAZIVA MIYU YAMASHITU da odbrani Princess of Princess Champion titulu!
Maki pokushava da kazhe neshto, ali je Miyu prekida i odgovara da prihvata Saki Samin izazov! JE BO TE, ovo tje da bude ODLICHNO!

11.jpg22.jpg
33.jpg44.jpg
55.jpg66.jpg
77.jpg88.jpg
99.jpg00.jpg

Narednih par show-ova netju opisivati ovoliko detaljno, a neke mozhda i preskochim. Iscimatju se samo oko bitnih borbi, jer zhelim da pochnem sa pisanjem o Princess Cup shto pre!

Hvala na chitanju!

Vreme je za Sprint Tour 21 ~The Bullet~, sa velikim zakashnjenjem, izvinjavam se na tome.

Show je pocheo s nastavkom priche od proshlog showa, Miyu Yamashita i Sakisama su sele za astal u ringu i potpisale da tje da se bore za Princess of Princess titulu. Miyu je izgledala blago zabrinuto, ali i odluchno, dok je Sakisama, kao i uvek, pokazivala bol u vagini, a njen mali gremlin Mei je stajala sa strane i smeshkala se.

00.jpg11.jpg

Nakon shto se to zavrshilo, divna Sayuri Namba je pozdravila sve gledaoce u publici, a onda se okrenula ka kameri i pozdravila i zahvalila se svima nama shto gledamo od kutje.

22.jpg

Nakon toga je josh malo prichala, ali, na zhalost, nisam nashao prevod. Onda je pozvala Up Up Girls da ulete i pevaju, nakon chega bi show trebalo da pochne. Moram primetiti da Miu Watanabe ne prestaje da radi na rukama i ramenima, iako mi je to neprivlachno kod zhena, lepo je videti da radi na snazi.

33.jpg

Vreme je za prvi mech!

Mahiro Kiryu VS Maki Itoh

Kao shto napisah u prethodnom postu, netju se mnogo cimati oko opisivanja mecheva, jer moram da stignem do bitnog showa. Maki je, kao i uvek, bila kurchevita i ismevala je protivnika, ali Mahiro se nije dala lako. Bilo je finih momenata, Maki je odradila simpatichan Kokeshi, Mahiro je par puta fino raznela Maki o pod, chak ju je drzhala u Boston Crab neko vreme, ali Maki se iskobeljala. Na kraju je Maki uhvatila Mahiro u Itoh Special (Texas Cloverleaf) i Mahiro je morala da se preda
Maki Itoh je pobedila!

44.jpg55.jpg

Drugi Mech

Miu Watanabe VS Pom Harajuku VS Hyper Misao

Dve od mojih omiljenih cura su u ovom three-way mechu, Pom i Misao <3
Pom prva utrchava i pokazuje zashto je gotivim - presmeshna je. Prvo je krenula da trchi u pogreshnom pravcu, a onda se unosila Sayuri u lice i skakutala oko nje. Za njom je ushla Miu i, kao i uvek, rukama pokazivala L O V E, a onda je utrchala Hyper Misao, a zatim je zatrazhila mikrofon. Hyper Misao je pozdravila svu veliku decu u publici, a ostatak nisam razumeo :D Rekla je da Pom ima mnogo iskustva u three-way mechevima i da se malko plashi shta mozhe da uradi.

Pom se, kao i uvek, nije preterano trudila (shto me veoma nervira kod nje, iako mi je jedna od omiljenih cura), chak se ni Misao nije neshto mnogo cimala, ali oprashtam joj jer u ostalim mechevima uglavnom daje sve od sebe. Miu se nije glupirala, imala je momenat kada je radila obema devojkama u isto vreme Canadian Backbreaker, shto je izgledalo super. Suze sam pushtao od smeha kada je Hyper Misao uhvatila Miu u Hero Correction System (La Campana) i ljuljala je, a za to vreme joj Pom lupala chvegere. Pom je odradila Laforet Harajuku (Satellite Headscissor) na Miu i trudila se da joj povredi noge, a na kraju je Misao uspela da pobedi, gotovo sluchajno.

Sve u svemu, zabavan mech, lepo je bilo videti cure kako se zabavljaju.

66.jpg88.jpg

77.jpg

Idemo dalje u sledetjem postu!

Last edited:
Tretji mech

Kaya Toribami, Marika Kobashi i Mizuki VS Arisu Endo, Suzume i Mahiro Kiryu

Ehhh, zashto moram da gledam ovo? :D Bitju veoma kratak.
Mizuki i Suzume su odlichne, voleo bih da se rodim ponovo kao Suzumine tjega. Shegu na stranu, bile su zabavne za gledanje, kao i Kaya i Arisu. Marika Kobashi mi je veoma antipatichna, pogotovo jer je u onom japanskom Gyaru tripu, plus ima uzhasnu tetovazhu na butini, a na to ima i frizuru koja budi bes u meni. Mahiro Kiryu je ponovo pokazala da je jaka kao bik, a Kaya Toribami je ponovo botch-ovala jedan potez, sretjom se nije povredila, a nastavila je mech bez obzira na botch.

Iako je ovo bio 3vs3 mech, nisam se neshto preterano smorio, verovatno jer su manje-vishe sve cure pokazale da su talentovane, a Kayi gledam kroz prste jer je novajlija. Arisu Endo nije imala mnogo prostora da se pokazhe, a bilo bi lepo kada bi se potrudila da bude neshto vishe od comedy wrestlera. Mizuki jeste zgodna, ali bilo bi lepo kada bi nabacila malko sala i mishitja, chisto da posle mecheva ne izgleda kao zhrtva zlostavljanja u porodici zbog silnih masnica.

Da ne duzhim, Kaya Toribami, Marika Kobashi i Mizuki su pobedile tako shto je Arisu submit-ovala kada ju je Marika uhvatila u Guillotine Choke. Shteta, jer navijao sam za Suzume i Mahiro, a i Arisu :3

00.jpg11.jpg

Chetvrti mech

Mei Saint-Michel i Sakisama VS Raku i Moka Miyamoto

Neo Biishiki-gun je uvek kul tim za gledanje, a to vazhi i u ovom mechu.
Moka i Raku su pruzhile ruku Mei i Sakisami, ali poshto su ih iskulirale, rukovale su se medjusobno. Mei je, kao i uvek, pokushavala da prevari protivnika pretvarajutji se da je simpatichna sobarica neveshta u rvanju, ali ovaj put joj to nije mnogo polazilo za rukom. Raku je uspela da je uspava i miluje glavu dok Mei sanja Boga pitaj shta, a onda joj je trchala preko stomaka zajedno sa Mokom. Zajedno su pinovale Mei, ali je Sakisama utrchala kako bi ih oterala i probudila Mei, ali onda je Raku zgrabila Sakisamu i pokushala nju da poshalje u san. Na prvi pogled je izgledalo da joj to nije poshlo za rukom i Sakisama je krenula ka tjoshku, a onda se samo srushila u san. Suze od smejanja, morao sam premotavati taj pad vishe puta jer je izgledao odlichno.

Mei je pokushavala da probudi Sakisamu, ali joj to nije polazilo za rukom. Naterala je sudiju da je pregleda, a za to vreme je, naravno, uzela tacnu kako bi se obrachunala sa Mokom i Raku. Uspela je da probudi Sakisamu mashutji tacnom pred njenim licem, ali se Sakisama vratila u san. Na kraju je Mei uzela zvono dok ju je Sayuri Namba zabezeknuto gledala, a onda je otrchala do Sakisame kako bi je probudila zvonjavom :ROFLMAO:

Sakisama je konachno dobila priliku da se izhivljava nad protivnicima, a onda je uhvatila Moku u zahvat na kojem joj zavidim :3 No, na kraju, Sakisama hvata Moku u Triangle Choke, a Moka mozhe samo da se preda. Neo Biishiki-gun pobedjuje!

22.jpg33.jpg
44.jpg55.jpg

Ako vas zanima ovaj mech, mozhete ga pogledati na YouTube:
Da, kachio sam ga ranije, ali neka, nije na odmet ponoviti :3

@DieH@rd ako ti nije frka, molim te reci mi kako se zove onaj hvat na 05:42

Peti mech

Rika Tatsumi, Haruna Neko i Nao Kakuta VS Hikari Noa, Yuki Kamifuku i Yuki Aino

Ochekivao sam da tje Rika Tatsumi da sabije i nije razocharala. Chak je i Hikari Noa dala vishe od sebe nego inache. Bedak mi je gledati je tako talentovanu kako se lenjo pomera po ringu, ali ovaj put nije to radila. Haruna Neko je bila iznenadjujutje dobra, pogotovo kada se proshetala preko konopca, i to ne samo jednog, vetj je preshla na drugi i onda skochila s polovine. Svaka joj chast na balansu, ne bih ochekivao to od buckice :3

Yuki Kamifuku mi je i dalje antipatichna, bash je onako ... bazichna :D ne dopada mi se taj imidzh koji fura, ali bila je dobra u ovom mechu, bilo je lepo gledati je. Manje-vishe sve cure su odradile odlichan posao, ni jedna nije nishta zasrala i potrudile su se da mech bude zabavan. Plus, ne setjam sam da sam video Harunu Neko da ovoliko agresivno napada i to Hikari Nou!

Na kraju Hikari Noa radi Blizzard Suplex na Haruni Neko i pobedjuje! Sve u svemu, nije mi bilo bedak shto sam odgledao ovaj mech.

66.jpg77.jpg
99.jpg88.jpg

Poslednji mech u sledetjem postu.

Shesti mech

Shoko Nakajima i Nodoka Tenma VS Miyu Yamashita i Yuka Sakazaki

Shoko i Nodoka utrchavaju zajedno uz Shokoinu pesmu, a za njima prvo Yuka uz AYAYAYAYAYAYAYAY, a onda Miyu uz svoju pesmu. Yuka i Miyu se raspravljaju koja tje prva da se bori, na kraju Miyu pokazuje prstom ka vani i Yuka odlazi van ringa. Miyu i Shoko fino zapochinju borbu, odmeravaju snage i zavrtju jedna drugoj ruke, ali brzo to prekidaju counterima i drugachijim hvatovima. Miyu hvata Shoko za vrat i odlachi je do Yuke, i onda taguje Yuku, htela ona to ili ne, a Shoko to koristi da taguje Tenmu.

Nodoka i Yuka se glupiraju, jedna drugoj ukazuju pazhnju na neshto napolju, a onda koriste to kako bi zadale udarac jedna drugoj. Nakon toga pokushavaju da odguraju jedna drugu u konopac, ali ne uspevaju, pa se vrte u krug. Yuka odvlachi Nodoku do tjoshka i taguje Miyu, a Miyu shutira Nodoku dok je na podu. Miyu taguje Yuku a Yuka se penje na poslednji konopac i skache stopalima na Nodoku. A onda... classic Yuka, pokushava da pinuje Nodoku, ali poshto ne uspeva, lupka joj stomachitj i na kraju prislanja usne na Nodokin stomak i duva vazduh i smeje se.

Yuka odvlachi Nodoko do tjoshka gde je Miyu i otkriva Nodokin stomak, ali Miyu nema vremena za glupiranje, vetj odmah shutira Nodoku, pa je podizhe i nabada na koleno. Zatim skache kolenom direkt na Nodokin stomak. Yuka i Miyu su vishe puta pokushale da pinuju Nodoku, ali ona se nije dala, svaka joj chast. Nodoka uspeva da izbegne Miyuin udarac nogom i radi cross body na Miyu, a zatim taguje Shoko koja uskache u ring, odbija se od Miyuina ledja i dropkick-uje Yuku. Shoko Nakajima se obrachunava sa Miyu u ringu, a onda iskache napolje izmedju konopaca i pada na Yuku.

Shoko se josh neko vreme izhivljava na Miyu, a onda se Shoko zaletje, ali je Miyu podizhe, vrti je u krug i lomi joj ledja o koleno. Dok se Shoko koprca na podu, Miyu puzi do tjoshka i taguje Yuku. Yuka se pentra na vrh konopca i odatle radi Dropkick na Shoko, a zatim je podizhe i radi Suplex. Shoko pokushava da se iskobelja, ali Yuka joj zavrtje nogu i tera je da se preda. Yuka se zaletje za Lariat, ali promashuje, shto Shoko koristi da pokusha 619, ali promashuje i ona. Shoko baca Yuku na konopce, a onda uspeva da udari 619.

Yuka hvata Shoko za vrat i pokushava da je digne i uradi Suplex, ali se Shoko iskobeljava i radi Hurricanrana i pokushava pin, ali Yuka uspeva da se izvuche. Nakon shto su obe cure tresnule o pod sa tretjeg konopca, odlaze u svoje tjoshkove i taguju partnere. Nodoka pokushava da davi Miyu, ali Miyu se iskobeljava i pada nogom na Nodoku, a onda joj zadaje josh jedan udarac nogom. Nakon toga Miyu radi lep high kick, a onda se odbija od tjoshka i udara nogom Nodoku u glavu.

No, sad vidim da sam se zaleteo s pisanjem, a rekao sam da netju :D
Do kraja mecha je bilo uzhivanje gledati Shoko kako divlja, a Nodoka je odlichno prodavala poteze. Lepo je videti Nodoku sa top curama u ringu, veoma fino se snashla. No, na kraju je Miyu Yamashita udarili Nodoku nogom u glavu i uspela je da je pinuje i pobedi, a Yuka se, ochigledno nezadovoljna shto ona nije dovela do pobede, kreveljila i ponashala kao da Miyu ne postoji, a Miyu je imitirala njene grimase i pozvala ju je natrag u ring. Yuku ochigledno josh uvek boli guza od Cyberfight poraza. Chak i dok je izlazila iz ringa kreveljila se :ROFLMAO:

00.jpg11.jpg
22.jpg33.jpg
44.jpg55.jpg
66.jpg77.jpg
88.jpg99.jpg

To je to, hvala na chitanju :3

ako ti nije frka, molim te reci mi kako se zove onaj hvat na 05:42
neka vrlo nepraktična varijacija triangle choke-a. u pravom graplingu se obično natera protivnik da mu se pored glave lockuje i jedna ruka, kada je već mnogo teže da se izvučeš iz istog.

@stale može da me ispravi ako grešim :)

neka vrlo nepraktična varijacija triangle choke-a. u pravom graplingu se obično natera protivnik da mu se pored glave lockuje i jedna ruka, kada je već mnogo teže da se izvučeš iz istog.

@stale može da me ispravi ako grešim :)
Da, deluje kao neki naopaki triangle choke. Ne bih se bunio da me stavi u to tho.
Chestitam na prvom postu u ovom threadu Makso!

Back
Top Bottom