• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TMNT: Shredder's Revenge

Iskreno mislim da vredi tih 35 jura sto sam dao za fizicku kopiju. Sad smo dobili novu TMNT igru i ko zna kad ponovo.
Za koju platformu, cak stavise, fizicko izdanje ne nalazim nigde ni za jednu konzolu kod nas u oglasima i kod ovih nasih prodavnica... 35e wow:oops:

Za koju platformu, cak stavise, fizicko izdanje ne nalazim nigde ni za jednu konzolu kod nas u oglasima i kod ovih nasih prodavnica... 35e wow:oops:

PS4 verzija, samo sam izabrao US verziju jer je jeftinija od EU.

Attachments

• IMG_20220611_124347.jpg
    IMG_20220611_124347.jpg
    67.4 KB · Views: 8
Pa nije kratka po beat em up standardima. Turtles in Time ili Hyperstone Heist moze na hard da se predje za 30min. A tad su se te igre prodavale po punoj ceni.

Vremena se menjaju 😅
Jeste da je ovo pravljeno i da se prelazi više puta, al jbg, i dalje je mnogo.

A nije nužno da mislim da ne vredi samo zato što je kratka, nego mi je ceo paket... Ne znam, nostalgia bait, nije mi dovoljno dobro da bude 25 evra, 30 dolara, koliko već.

Ako igra koja traje 150 sati kosta 60 evra, onda igra koja traje 3 sata ne sme kostati vise od 1,2 evra. Matematika je jasna, pametnom dosta.

ggjjz1.gif

Sa takvim stavom ćete dobijati samo godišnja izdanja Battlefielda i Assassin's Creeda i remake-ove remake-ova. 30 je i više nego pristojna cena za ovo. Daj bože da više dobrih igara poput ove izlazi, a manje smeća.

Back
Top Bottom