• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TMNT: Shredder's Revenge

Zlopatim se na Hard, ali mi je autenticnije arkadno iskustvo kada su i bol i patnja ukljuceni...

Jako lepo uradjena igra, dobila je slican tretman kao Streets of Rage 4 - zadrzala je ono zbog cega je Turtles in Time legendaran, ali i prosirila move listu, dodala jednostavan level up sistem, i ukombinovala to u detaljno ispoliran paket.

IMG_20220618_000211.jpg

Zavrsilo veceras u 6 igraca , totalno haoticno. U 4 igraca je mozda najbolje. Sjajan art , sjajna muzika , gameplay jednostavan i zabavan. Bas sam uzivao. Ovo je sve sto sam hteo od novog TMNT beat em up-a. Meni je iskreno bolji od Streets of Rage 4.

Sjajan klip generalno plus su se dotakli i razlika među platformama što pokušavam da izguglam 5 dana.
Dakle svuda je 1080p.

Uspelo je nas četvoro da se okupi online juče i to je stvarno previše, veliki je haos na ekranu i jako je teško u tim uslovima izbeći napade. Samo smo spamovali sve živo, a story mode je dovoljno lak da to prolazi, tako da smo se snašli. Meni je važnije bilo da se nadmećemo ko će imati više killova na kraju, a Gile i ja smo se preganjali bukvalno do final bossa 😁 Mislim da bi u dvoje bilo idealno, a takav je bio i Turtles in Time.

Inače je pristojno odrađena igra, dobar nostalgia bait, ali nikad ne bih dao 30 evra za ovo. Ali kao deo game pass-a, dobro dođe. Dodali su nove stvari, ali mi je Turtles in Time za svoje vreme ipak top,.

Last edited:
Uspelo je nas četvoro da se okupi online juče i to je stvarno previše, veliki je haos na ekranu i jako je teško u tim uslovima izbeći napade. Samo smo spamovali sve živo, a story mode je dovoljno lak da to prolazi, tako da smo se snašli. Meni je važnije bilo da se nadmećemo ko će imati više killova na kraju, a Gile i ja smo se preganjali bukvalno do final bossa 😁 Mislim da bi u dvoje bilo idealno, a takav je bio i Turtles in Time.

Inače je pristojno odrađena igra, dobar nostalgia bait, ali nikad ne bih dao 30 evra za ovo. Ali kao deo game pass-a, dobro dođe. Dodali su nove stvari, ali mi je Turtles in Time za svoje vreme ipak top,.
Ja sam mnogo više od $30 potrošio (maminih i tatinih para) na ninja turtles arkade 🤣. Ovo će se uzme samo tako.

Igra je na Steamu 22.5eur a cd key ima i za par eur manje što mislim da je stvarno pristojna cena, barem za PC.

Preshli smo Zdravkelja, Rale, Bojan i ja. Veoma kratka igra, ali je zabavna. Ume biti haotichno, ali bio sam Ejpril pa se nisam chesto gubio u fazonu da gledam u Leonarda i pokushavam da ga kontrolishem iako sam Mikelandjelo.

Proporcije i dizajn likova su blago promenjeni, ali nije mi smetalo. Muzika je u vetjini sluchajeva odlichna, ali bilo je par numera koje su me smorile.
Na zhalost, igra je veoma kratka. Nije nam trebalo mnogo duzhe od 2 sata da je predjemo (na medium tezhini), ali znam da nikada ne bih dao 30e za nju.

Ja podrzim uvek ovakve projekte. Draze mi je da dam pare nekom kul indi studiju, nego aaa smaracima :D
Jos nisam stigao da igram, kontam veceras cu malo sa burazom mozda. Jel se moze kombinovati local coop i online?
Na switchu probali i moze. Trojica nas na konzoli i jedan preko neta radilo odlicno.

Back
Top Bottom