• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TMNT: Shredder's Revenge

Dodao sam malo CRT filter-a nemam sada vremena da se iscimam kako treba sutra uvece cu malo vise da se posvetim :)

Edit. 3h kasnije

20220626024208_1.jpg

20220626024948_1.jpg
20220626030133_1.jpg

Attachments

• 20220626024959_1.jpg
    20220626024959_1.jpg
    98.6 KB · Views: 14
  • 20220626025612_1.jpg
    20220626025612_1.jpg
    82.9 KB · Views: 12
Last edited:
Zaista cudno sto nisi ubacili neke scanline filter ali dobro .
Arcade mod je odlican na najtezoj tezini. Uspeo sam do 4-5 nivoa da stignem dalje ne.

Pređoh juče sa društvom ovu odličnu igru. Najviše sam oduševljen grafikom, igra zaista prelepo izgleda. Stilizovana je na pravi način, tačno toliko da izazove uspomene iz detinjstva, a ne previše kako bi se izgubila ta čuvena TMNT arcade atmosfera.

Takođe, potvrđujem da je sve preko 3 igrača u co-opu previše haotično. I 3 je možda previše, ali prolazi nekako.

Pogledah kako su izgledale originalne igre... Mogu samo da kažem da ih imam u skroz drugačijem sećanju :) Sećam se tih igara i grafike za nijansu slabije nego što je ova najnovija igra, a u stvarnosti je to dooosta drugačije :)

Predjoh i ja, simpaticna igrichica.
Poceh sa Leonardom, sa njim sam se mucio, presao na Mikelandjela, sa njim laganica, on mi najvise odgovara, valjda njegova brzina.
Probao sam sve likove, posle njega mi najvise odgovara Ejpril O'Nil, isto brzina.

Moze da bude vrlo laka ako se spamuje onaj udarac kad skocis sa udarcem ko aperkat u kombinaciji sa udarcem nogom u vazduhu, jer tad se animacija ne prekida, jer udaras stalno, gore, pa dole. Mada igra je sasvim lagana i bez toga, barem kad se igra u jedan, u vise igraca ne znam kako je.

Igra jeste kratka, ali meni to super sad kad cistim ogroman backlog.

7/10

Moze da bude vrlo laka ako se spamuje onaj udarac kad skocis sa udarcem ko aperkat u kombinaciji sa udarcem nogom u vazduhu, jer tad se animacija ne prekida, jer udaras stalno, gore, pa dole.
Spamovao sam ko blesav to kada sam skapirao koliko je ubojito, a prosto za izvodjenje.

"Teenage Mutant Ninja Turtles are back with a new look and a new movie. Paramount will be launching an extensive new range of action figures and plans to expand further at the back end of the year. Collectors are being served by nostalgic gaming releases including an already launched new retro themed game: Shredder's Revenge. Paramount is also planning a remaster of Konami's the Cowabunga Collection at the end of the year and will launch a brand new original AAA game in 2023."

Malo mi cudno da izbacuju sl godine AAA kornjace a da ih nisu ni najavili ili bilo sta pokazali..mozda je to samo "rekla kazala" fazon

"Teenage Mutant Ninja Turtles are back with a new look and a new movie. Paramount will be launching an extensive new range of action figures and plans to expand further at the back end of the year. Collectors are being served by nostalgic gaming releases including an already launched new retro themed game: Shredder's Revenge. Paramount is also planning a remaster of Konami's the Cowabunga Collection at the end of the year and will launch a brand new original AAA game in 2023."

Malo mi cudno da izbacuju sl godine AAA kornjace a da ih nisu ni najavili ili bilo sta pokazali..mozda je to samo "rekla kazala" fazon
Moze neki AAA 3D beat em up na fazon Fightin' Force-a why not.

Odličan update, mnoogo je bitno što su ovo sredili - Taunt now only fills up the first Ninja Power bar.
Kad sam igrao bio mi je utisak da je gameplay broken zbog toga što možeš skroz da puniš Ninja bar tauntom i komentarisao što nisu stavili da možeš da napuniš samo prvi bar ako su već išli na tu mehaniku.

Sada je sve savršeno. :)

Back
Top Bottom