imaju neki bug u glavi da vole da objave igre i projekte prerano i posle od njih ni traga ni glasa..evo W3 remaster su rekli kraj godine koji se skoro priblizio i od toga nista vise konkretnije nisu rekli.po meni ako ce npr da izadje u decembru trebali su da malo marketing upregnu da se malo prica u tome i pokazuje..A od W3 remastera ni traga ni glasa.
Kakva crna marketinska kampanja pa ne rade remaster igre nego ray tracing patch i podrsku za fast loading kao Metro Exodus sto je dobio. Bice trailer fazon 2 dana pre launcha i eventualno ce Nvidia okaciti/objaviti nesto na svom yt kanalu cisto da se pohvale RTX podrskom i to je to.imaju neki bug u glavi da vole da objave igre i projekte prerano i posle od njih ni traga ni glasa..evo W3 remaster su rekli kraj godine koji se skoro priblizio i od toga nista vise konkretnije nisu rekli.po meni ako ce npr da izadje u decembru trebali su da malo marketing upregnu da se malo prica u tome i pokazuje..
lol pa nisam mislio nista veliko od marketinga..al tipa screenshot na twiteru tako nesto sitno.ja iskreno i ne znam sta rade eto sad prvi put cujem od tebe malo detaljaKakva crna marketinska kampanja pa ne rade remaster igre nego ray tracing patch i podrsku za fast loading kao Metro Exodus sto je dobio. Bice trailer fazon 2 dana pre launcha i eventualno ce Nvidia okaciti/objaviti nesto na svom yt kanalu cisto da se pohvale RTX podrskom i to je to.
Nikada se ne vratile te godine, što se mene tiče. Ionako mi je backlog poveći, ko bi šta sve stigao odigrati, neka hvala.sada ne bi izaslo igara za 5god koliko je izaslo samo 2001...
bukvalno.sada ne bi izaslo igara za 5god koliko je izaslo samo 2001...